2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Olabilşr kilo alımı için brnce problem. Probiyotik kullanıyor muydunuz

Delirtiyor mavii33 günde 4 kez kaka yapınca sulu mu oluyor yoksa daha kıvamlı mı? Bizim de şu an 3 4 kez yapıyor ve normale göre daha sulu. Doktor kesinlikle probiyotiğe devam etmen gerekiyor dedi.

3-4 yapmaması lazım diye biliyorum bende. Bizşmki maks 2 yapıyor
Bizimki gece 2 yapıyor gündüz de en az 4ü vardır. Ben de neredeyse hiç kakasız bez almıyorum. Hiç yapmasa bile osururken azıcık kaçmış olarak buluyorum bezini

Bizim doktorumuz normal olduğunu söyledi. Her bebek farklı. Bence doktoruna sorun. Doktorlar bile farklı farklı yorum yapıyor burda gördüğüm kadarıyla.

Bizimki gece 2 yapıyor gündüz de en az 4ü vardır. Ben de neredeyse hiç kakasız bez almıyorum. Hiç yapmasa bile osururken azıcık kaçmış olarak buluyorum bezini
Bizimki gece yapmıyor artık ya şükür, bezini değiştirirken uyanacak diye aklım çıkıyordu.

Yanş benim doktor şöyle soruyor her seferinde günde 1 kez mutlaka kaka yapıyormu diyor bende yapıypr diyorum. Acaba fazla beslenmekten olabilirmi kaka sayısı fazla? Ben sadece okuduğum kitaplardan gece uykuda kaka yapmayı bırakmış olmaları gerektiğini, günde yapılan kaka sayısının önceki aylara göre az olması gerektiğini okudum

Eğer gece kaka yapıyorsa hala gece gündüz ayrımını ayırt edemediğinin göstergesiymiş . Gece uykusu iyi olmazmış uyanırmış vs vs

Ben de aynı düşünüyorum. 3. Ay kontrolünde çok gazı var dedi doktor ama biz hiç gaz sorunu yaşamıyorduk, gün içinde çıkarıyordu zaten. Sonra maflor damla verdi kullandık gaz problemi neymiş görmüş olduk. Şimdi diyorum acaba bağırsağın kendi düzeni vardı ekstra müdahaleyle onu bozdum mu, o yüzden mi böyle oldu. Ama şu an kullanmasam da 3 4 kez kaka yapması çok gibi geliyor, bir de sulu olunca sıvı kaybı daha çok, mecbur kullanıyorum.

Buna mı bağlı bilmiyorum ama bizimki 2 haftadır çok kaka yapıyor ve öncekine göre çok az kilo almış. Ama bu ara emmesi de pek iyi değil.

Delirtiyor mavii33 günde 4 kez kaka yapınca sulu mu oluyor yoksa daha kıvamlı mı? Bizim de şu an 3 4 kez yapıyor ve normale göre daha sulu. Doktor kesinlikle probiyotiğe devam etmen gerekiyor dedi.
Bizimki hep sulu yapıyor. Sulu yapmasının sebebi daha sık kaka yapması. Kusma veya ateş yoksa sık kaka yapmasında bi sakınca görmedi doktor. Günde 7 kez yaptığında bile sordum hepsinde kakanın fotoğrafını istedi ve normal olduğunu söyledi. Bu aralar günde 4 kez falan yapıyor. Metabolizması hızlı çalışıyor bence ben böyle kabullendim artık.

Sen probiyotiğe devam ediyor musun peki ? Doktor normal dediyse sorun yok o zaman. Geçen gün emzirme danışmanı da; girdi olacak ki çıktı olsun demek ki iyi alıyor besini dedi

Sen probiyotiğe devam ediyor musun peki ? Doktor normal dediyse sorun yok o zaman. Geçen gün emzirme danışmanı da; girdi olacak ki çıktı olsun demek ki iyi alıyor besini dedi
Biz probiyotik kullanmıyoruz içinde kalmasındansa çıksın rahatlasın düşüncesindeyim ben de

Her gun 1 kez yapmasi gerekmez ki bu ayda neden boyle bir sey soruyor anlamadim. Bize hic sormuyor, hatta benim kiz 5 gun kaka yapmadi doktora yazdim anne sutu alirken cok normal mudahale etmemize gerek yok dedi. 7. Gunde artik cok ikiniyor bir fitil mi onerseniz diyince eczaneden su fitili al dedi. Her bebegin bunyesi farkli bizim ki artik 3 4 gunde bir yapiyor ama baya cok yapiyor biriktiriyor icinde nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…