- 10 Nisan 2020
- 1.408
- 1.390
- 83
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #51.741
Olabilşr kilo alımı için brnce problem. Probiyotik kullanıyor muydunuzGünde 3, 4 kez kaka yapması peki kg alımına engel teşkil eder mi sizce kizlar var mi bu konu ile ilgili bilginizteacher26
Benim kizim doğduğundan beri 3 den aşağı yapmamistir hic bir gun. Daha ben bu aya kadar kakasiz bez degistirmiyordum.
Benimki tokat atıyor ama olsun, iyi ki doğurmuşum
Delirtiyor mavii33 günde 4 kez kaka yapınca sulu mu oluyor yoksa daha kıvamlı mı? Bizim de şu an 3 4 kez yapıyor ve normale göre daha sulu. Doktor kesinlikle probiyotiğe devam etmen gerekiyor dedi.
Bizimki gece 2 yapıyor gündüz de en az 4ü vardır. Ben de neredeyse hiç kakasız bez almıyorum. Hiç yapmasa bile osururken azıcık kaçmış olarak buluyorum bezini3-4 yapmaması lazım diye biliyorum bende. Bizşmki maks 2 yapıyor
Bizim doktorumuz normal olduğunu söyledi. Her bebek farklı. Bence doktoruna sorun. Doktorlar bile farklı farklı yorum yapıyor burda gördüğüm kadarıyla.Günde 3, 4 kez kaka yapması peki kg alımına engel teşkil eder mi sizce kizlar var mi bu konu ile ilgili bilginizteacher26
Benim kizim doğduğundan beri 3 den aşağı yapmamistir hic bir gun. Daha ben bu aya kadar kakasiz bez degistirmiyordum.
Bizimki gece yapmıyor artık ya şükür, bezini değiştirirken uyanacak diye aklım çıkıyordu.Bizimki gece 2 yapıyor gündüz de en az 4ü vardır. Ben de neredeyse hiç kakasız bez almıyorum. Hiç yapmasa bile osururken azıcık kaçmış olarak buluyorum bezini
Yanş benim doktor şöyle soruyor her seferinde günde 1 kez mutlaka kaka yapıyormu diyor bende yapıypr diyorum. Acaba fazla beslenmekten olabilirmi kaka sayısı fazla? Ben sadece okuduğum kitaplardan gece uykuda kaka yapmayı bırakmış olmaları gerektiğini, günde yapılan kaka sayısının önceki aylara göre az olması gerektiğini okudumBizimki gece 2 yapıyor gündüz de en az 4ü vardır. Ben de neredeyse hiç kakasız bez almıyorum. Hiç yapmasa bile osururken azıcık kaçmış olarak buluyorum bezini
Ben de aynı düşünüyorum. 3. Ay kontrolünde çok gazı var dedi doktor ama biz hiç gaz sorunu yaşamıyorduk, gün içinde çıkarıyordu zaten. Sonra maflor damla verdi kullandık gaz problemi neymiş görmüş olduk. Şimdi diyorum acaba bağırsağın kendi düzeni vardı ekstra müdahaleyle onu bozdum mu, o yüzden mi böyle oldu. Ama şu an kullanmasam da 3 4 kez kaka yapması çok gibi geliyor, bir de sulu olunca sıvı kaybı daha çok, mecbur kullanıyorum.Bizim de ilk ay çok güzeldi kendisi alttan çıkarıyordu gazını. Hiç zorlanmıyordu. Kakası da normaldi. Sonra mukus oldu. Biogaia ya başlattı doktor o zaman ağlamaya başladı gaz sorunu oldu. Bıraktık. Yine rahatlamıştı bu sefer kilo alımı az oldu çok kaka yapıyor ondan alamıyor herhalde dedik yine probiyotik başladık yine gaz derdi başladı.şaştım kaldım. Kendi haline bırakmak lazım sanırım ya fazla mı oynuyoruz bu çocuklarla? Ben probiyotik gaz damlası vs hiç kullanmadım diyor ablam. Gaz damlası veriyorum şimdi ama inşallah bağırsak tembelliği yapmaz.
Buna mı bağlı bilmiyorum ama bizimki 2 haftadır çok kaka yapıyor ve öncekine göre çok az kilo almış. Ama bu ara emmesi de pek iyi değil.Günde 3, 4 kez kaka yapması peki kg alımına engel teşkil eder mi sizce kizlar var mi bu konu ile ilgili bilginizteacher26
Seninki içerde bu günler için enerji depoluyormuş. O kadar sakin bebek nasıl böyle olduBenimki tokat atıyor ama olsun, iyi ki doğurmuşum
Naber uyumuyor gülüm nassssiiinnEfendim?
Uyanıyor zatenBizimki gece yapmıyor artık ya şükür, bezini değiştirirken uyanacak diye aklım çıkıyordu.
Yaa sorma dün aynısını dedim eşime, gruptaki en sessiz sakin bebek benimkiydi ne tekme ne bişey. Enerji depolamış hakikatenSeninki içerde bu günler için enerji depoluyormuş. O kadar sakin bebek nasıl böyle oldu
İyiyim canım sen nasılsınNaber uyumuyor gülüm nassssiiinn
Bizimki hep sulu yapıyor. Sulu yapmasının sebebi daha sık kaka yapması. Kusma veya ateş yoksa sık kaka yapmasında bi sakınca görmedi doktor. Günde 7 kez yaptığında bile sordum hepsinde kakanın fotoğrafını istedi ve normal olduğunu söyledi. Bu aralar günde 4 kez falan yapıyor. Metabolizması hızlı çalışıyor bence ben böyle kabullendim artık.Delirtiyor mavii33 günde 4 kez kaka yapınca sulu mu oluyor yoksa daha kıvamlı mı? Bizim de şu an 3 4 kez yapıyor ve normale göre daha sulu. Doktor kesinlikle probiyotiğe devam etmen gerekiyor dedi.
Gündüz 2.5-3 saatte bir emzirmek gerektiğini söylüyor o da ama bi düzen yokBizim bebişler çok benziyor zaten. Sizin doktor ne diyor peki?
Tam uyuttum yanından ayrıldım zil çaldı şimdi. Yanına gidip bakmaya korkuyorum. O zile basanin....İyiyim canım sen nasılsınuyumuyor mu? Üzülme benimki de uyumuyor
Sen probiyotiğe devam ediyor musun peki ? Doktor normal dediyse sorun yok o zaman. Geçen gün emzirme danışmanı da; girdi olacak ki çıktı olsun demek ki iyi alıyor besini dediBizimki hep sulu yapıyor. Sulu yapmasının sebebi daha sık kaka yapması. Kusma veya ateş yoksa sık kaka yapmasında bi sakınca görmedi doktor. Günde 7 kez yaptığında bile sordum hepsinde kakanın fotoğrafını istedi ve normal olduğunu söyledi. Bu aralar günde 4 kez falan yapıyor. Metabolizması hızlı çalışıyor bence ben böyle kabullendim artık.
Biz probiyotik kullanmıyoruzSen probiyotiğe devam ediyor musun peki ? Doktor normal dediyse sorun yok o zaman. Geçen gün emzirme danışmanı da; girdi olacak ki çıktı olsun demek ki iyi alıyor besini dedi
Yanş benim doktor şöyle soruyor her seferinde günde 1 kez mutlaka kaka yapıyormu diyor bende yapıypr diyorum. Acaba fazla beslenmekten olabilirmi kaka sayısı fazla? Ben sadece okuduğum kitaplardan gece uykuda kaka yapmayı bırakmış olmaları gerektiğini, günde yapılan kaka sayısının önceki aylara göre az olması gerektiğini okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?