- 4 Şubat 2019
- 1.138
- 990
- 73
- 38
- Konu Sahibi KirazHanim
- #51.801
Erken değil mi dis için. Öyle bir şey de fark etmedim damakta filanKulağına vurması diş yüzünden de oluyomuş
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erken değil mi dis için. Öyle bir şey de fark etmedim damakta filanKulağına vurması diş yüzünden de oluyomuş
Evet hiç tam uyanmıyor ama sanki huzurlu da uyumuyor iki gündürTepiniyor sagina soluna donuyor ama uyanmiyor tek sefer uyaniyor oda sabah 5 civari onuda iniltisini duyup uyaniyorum aglamiyorda ben kalktim diye bir bakiyorum ters donmus kafayi kaldirmis baykus gibi bana bakiyor ☺ emzirince uyuyor yine.
Bende bi peynir yoğurt yiyordum süt içemeyen biriyim zaten. Ama her kaka mukuslu ürünleri kesmeme rağmen hala mukusluHaenur bizim de kakası mukuslu. Yaklaşık 3 hafta olacak sanırım. Çok çok aşırı değil ama mesela iki kakadan birinde mukus var. Süt ürünlerini kesmedim. Zaten bı peynir yiyorum, bı de arada yemeklerde yogurt. Bunun dışında başka yediğim sütlü bişey de yok.
O şekilde pek önermiyorlar. Vücudun biraz savaşmasını istiyorlar direnç kazanması için o yüzden ben sonrasında veriyorum. Eğer kötü olursa fitil de verebilirim bu sefer çünkü calpol pek etki etmemiştiBen Calpolu aşıya gitmeden önce veriyorum yani ateşinin çıkmasına fırsat tanımıyorum böylece huysuzluğu da olmuyor.
Calpolde bulunan parasetamol antiinflamatuar etki göstermiyor sadece ateşi düşürücü ve ağrı kesici etkisi var. Dolven (ibuprofen) önerilmiyorO şekilde pek önermiyorlar. Vücudun biraz savaşmasını istiyorlar direnç kazanması için o yüzden ben sonrasında veriyorum. Eğer kötü olursa fitil de verebilirim bu sefer çünkü calpol pek etki etmemişti
AMA dr lar atesi cikmadan kesinlikle verme dedi bana calpol icinBen Calpolu aşıya gitmeden önce veriyorum yani ateşinin çıkmasına fırsat tanımıyorum böylece huysuzluğu da olmuyor.
Ben de sağlık çalışanıyım, çocuk hastalıklarında çalışmadım ama parolun bir zararı yok bunu biliyorum ve üniversitede öğrendiğim bilgiler ışığında da biraz rahat davranıyorum sanırım. Ateşli hastalık geçiren çocuklarda da diğer doz için ateşinin çıkmasını beklemeden veriyor çocuk doktorları da aslındaAMA dr lar atesi cikmadan kesinlikle verme dedi bana calpol icin
3 yasinda nirvanaya cikiyorlar sonrasi selametDaha ne kadar huysuz olabilirler bilmiyorum da ben de çok korkuyorum.![]()
Hareket kabiliyetini yeni kazaniyorlar arti atagada gectiler bu ara duzelir zamanla hepsi.Evet hiç tam uyanmıyor ama sanki huzurlu da uyumuyor iki gündür
Ocean alıcam ben kendimde hamilelik boyunca onun multivitaminlerini, kan hapını falan kullandım.Kizlar bugun vegaferon diye kan damlasi verdiler saglik ocagindan ama icinde iki cesit paraben var.icerigi temiz kan damlasi onerilerinize acigim.
3 yaşına daha 3 yıl var.3 yasinda nirvanaya cikiyorlar sonrasi selamet![]()
Inşallah canım evet doğum tarihine göre atağa girdik dün. Önceki günden beri böyleHareket kabiliyetini yeni kazaniyorlar arti atagada gectiler bu ara duzelir zamanla hepsi.
Simdi cok var gibi gorunsede yasarken anlamiyorsun onu, simdi diyorurum ben nezaman benim kizim 8 yasina geldi de annesine kahve yapiyor3 yaşına daha 3 yıl var.![]()
Benimki daha yan bile dönemiyor seninki hızlı çıkmış :)Bizim kız artık seri şekilde dönmeyi öğrenmişbugün gördüm inanamadım. sırtüstü oyun halısına bırakmıştım uzak bi köşesinde de müzik çalan bi oyuncak vardı döne döne gidip onu almış onunla oynuyordu
önceden sadece sırtüstünden yüzüstüne dönebiliyordu kaşla göz arasında tekrar sırtüstü dönmeyi de öğrenmiş. Yeni şeyler öğrendiklerini görmek aşırı heyecanlı
![]()
MaşallahBizim kız artık seri şekilde dönmeyi öğrenmişbugün gördüm inanamadım. sırtüstü oyun halısına bırakmıştım uzak bi köşesinde de müzik çalan bi oyuncak vardı döne döne gidip onu almış onunla oynuyordu
önceden sadece sırtüstünden yüzüstüne dönebiliyordu kaşla göz arasında tekrar sırtüstü dönmeyi de öğrenmiş. Yeni şeyler öğrendiklerini görmek aşırı heyecanlı
![]()