- 21 Temmuz 2010
- 2.149
- 2.734
- 333
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #51.701
İnşallah canımO
Arayı kapatacak mersk etme, bizimki de bi dönem öyleydi doktor neredeyse mama yazıyordu bir hafta sonra arayo kapadı fazladan kilo aldı. Bu seferde cok almış dedibu aydan sonra günde 25 gr fazla diyorr
Evet ben de gazdan olduğunu düşünüyorum. Çünkü alerjiye dair hiç bi belirti yok bir tek mukuslu kaka. O da normal diyor aslında doktor. Herkesin bağırsak çevresinde çıkışı kolaylaştırmak için mukus olurmuş. Bebekler de sıvı beslendiği için o mukus bariz görünür diyor. Şimdilik sadece paketli gıda tüketme dedi.Kan olursa mutlaka haber ver dedi o kadar.Bizimki bunları yapmıyor. Seninkinse gaz problemi var bariz, mukusla alakası yok yani. Belki dediği gibilaktozsuz dütten yoğurt yiyip yoğurdunu da probiyotik ile mayalayıp öyletüketirsin . Cereyan olayına dikkat et çünkü kapı bacaher yer açık sıcak diye. Corap giydşr bakalım farkedecekmi. Mesela ben peçete esse çapılan biriyim bebekliğimden beri
Egzama gibi oluyormuş galiba alerjiden kaynaklı olunca. Sıcaklardan isiliik olmuş olabilir, duştan sonra bol nemlendir. İsilikse hemen geçiyor zatenYok kuzu ya bir sıkıntısı yok aslında. Kilo alımı da iyi başka belirti de yok. Bugün bir teni isilik gibi oldu. Ben alerjiden korktum eşim isilik diyor alerji böyle olmaz diyor. Iki güne geçmezse götürürüz dedi
Isılık gibi aslında işte ama mukus görünce evham oldu bende alerji kaynaklı mi diye. Bir profesörün yazısını okudum. Bebeklerde alerjiye dair. Altına not olarak düşmüş. Anne sütü alan bebeklerde sadece mukuslu kaka varsa bu alarji değildir kimi bebeklerde olabilir diyor. Bir çok doktor bu konuda yanlış teşhis konulmasına sebep oluyor diyor. Eger gervekten alerji olsa mutlaka eslik eden bulgu olurmus. Bilmiyorum ki bende salı gününe randevu aldım götürücem bakalım. En azından tahlilleri yapılsınEgzama gibi oluyormuş galiba alerjiden kaynaklı olunca. Sıcaklardan isiliik olmuş olabilir, duştan sonra bol nemlendir. İsilikse hemen geçiyor zaten
Böyle benim oğlanın ki ama bundaki kadar bariz belli olmuyor vücudunda. Yüzündeki bu şekilde vücudu daha hafifEgzama gibi oluyormuş galiba alerjiden kaynaklı olunca. Sıcaklardan isiliik olmuş olabilir, duştan sonra bol nemlendir. İsilikse hemen geçiyor zaten
Bende hep çorap giydiriyodum annem çok sıcak giydirme diyor havalar gerçkten çok sıcaktı bu gece serinledi tekrar giydiririm.Biz hep pencere açık yatıyoruz ama güneşlik ve perde çekili oluyor sabaha karşı serin oluyor o zaman müslim bez sariyorum vücuduna uzun alt gidiriyorum zaten yatarken birde kızlar ben kızımı hiç çorapsız durdurmuyorum gün içinde çıkarıyorum ayakları havalansin diye masaj falan yaparken onun haricinde hep çorapli bizim gaz sorununuz yok denecek kadar azaldı çorap gitdirmiyorsaniz bir deneyin derim
Ben şey duydum burun sıvılarını da yuttuklarından kakada mukus olarak da görülebilirmişBen yeniyorum 2 haftadır. Herşey de peynir yoğurt ve süt var ya. Çikolata hazır paketli ürünler poğaça kek yoğurt hiçbirini yemiyorum 2 haftadır ama değişim yok. Alerjiye dair mukuslu kaka dışında birşey de yok. Ama 1.5 aydır hep mukuslu kakasi
bizimkide elini oyuncakları ağzına götürüp duruyor ağız çevresi isilik sürekli, ama egzama gibide. Ama ben beslenme düzenimi değiştirmedim ki alerji olsa en baştan olurdu diye düşünüyorumIsılık gibi aslında işte ama mukus görünce evham oldu bende alerji kaynaklı mi diye. Bir profesörün yazısını okudum. Bebeklerde alerjiye dair. Altına not olarak düşmüş. Anne sütü alan bebeklerde sadece mukuslu kaka varsa bu alarji değildir kimi bebeklerde olabilir diyor. Bir çok doktor bu konuda yanlış teşhis konulmasına sebep oluyor diyor. Eger gervekten alerji olsa mutlaka eslik eden bulgu olurmus. Bilmiyorum ki bende salı gününe randevu aldım götürücem bakalım. En azından tahlilleri yapılsın
Günaydın. Bizim alerji belirtileri sonradan çıktı. İlk 1 ay olmazmış zaten. Ama değildir sizinki sanmıyorum. Bizde döküntü egzama kusma vs yok. Ama ben alerjisi olduğunu düşünüyorum.bizimkide elini oyuncakları ağzına götürüp duruyor ağız çevresi isilik sürekli, ama egzama gibide. Ama ben beslenme düzenimi değiştirmedim ki alerji olsa en baştan olurdu diye düşünüyorum
Ben de doktora aynısını söyledim. İlk 3 ay bir şeyi yoktu. 3. Aydan sonra da kendini belli edebilir, alerji birikerek ortaya çıkan bir durum dedi. Ama ağız kenarında kızarıklık ya da egzama alerjinin önemli bi belirtisi diye biliyorum. Doktorun hiçbir şey dedi mi bu konuyla ilgili?bizimkide elini oyuncakları ağzına götürüp duruyor ağız çevresi isilik sürekli, ama egzama gibide. Ama ben beslenme düzenimi değiştirmedim ki alerji olsa en baştan olurdu diye düşünüyorum
Gündüz sık emmek istiyor huysuzlanınca emziriyorum uyumadığı zamanlar 2 saatte 1 emiyor. Uyursa 3 saati buluyor.aynı şekilde gece emmeden 5-6 saat duruyor. Emdikçe kaka durumu bizde de var uyumasını engelliyor özellikle akşamları.Kızlar şu ara emzirmeyle ilgili sıkıntı olduğunu biliyorum ama normalde kaç saatte bir emziriyorsunuz? Bizim kız hala gündüz 2 saatte bir emiyor. Doktorlar artık gündüz 3-4 saatte bir gece ise 6-7 saat emmeden durabileceklerini söylüyor. Gece 6 saati bulduğumuz oluyor ama gündüz hala sık. Ben bir türlü açamadım o arayı. Uyumayıp huysuzlanınca meme istiyor.emdikçe de kaka yapıyor. dün 4 kez kaka yaptı. O da uyumasını engelliyor. Bir kısır döngüye girdik resmen. Probiyotiklerden fayda görmedik. Daha çok rahatsız etti. Ben de alerjisi var diye yoğurt vs yemiyorum. Bol bol etrafı yalıyor inşallah ordan alıyordur alerji Profu buldum burda, ona götürmeyi düşünüyorum. Kaka tahlilinde enfeksiyon çıkmadı, kanlı olmasının sebebi yüksek ihtimalle alerji diye düşünüyorum ama Bir daha kan olmadı. Pff çok zor bu işler. Biz ne olduğunu çözene kadar çocuk büyüyecek.
Ben de doktora aynısını söyledim. İlk 3 ay bir şeyi yoktu. 3. Aydan sonra da kendini belli edebilir, alerji birikerek ortaya çıkan bir durum dedi. Ama ağız kenarında kızarıklık ya da egzama alerjinin önemli bi belirtisi diye biliyorum. Doktorun hiçbir şey dedi mi bu konuyla ilgili?
Canım senin bebiş galiba atıştırma yapıyor. Sık emen bebeklerde olurmuş. Tamamen acıkmadan meme istiyor biraz mideyi bastırıp 1 -2 saat sonra tekrar istiyorlarmış. Bizim şu an düzen falan kalmadı ama normalinde 3 saat geçiyordu. O zaman tam doya doya emiyordu ve her şey daha düzenliydi, emzirme - oyun - uyku şeklindeydi. Sonra ne olduysa kendisi yine 1 -2 saate düşürmüştü, uyumadan önce de emmek istiyordu ama biraz emip bırakıyordu. Ben o nasıl isterse öyle devam ettim ama sonra düzen iyice kaçtı. Memeye bi döndürebilirsem bu kez kendim düzen oluşturup ona alıştırmayı düşünüyorum.Kızlar şu ara emzirmeyle ilgili sıkıntı olduğunu biliyorum ama normalde kaç saatte bir emziriyorsunuz? Bizim kız hala gündüz 2 saatte bir emiyor. Doktorlar artık gündüz 3-4 saatte bir gece ise 6-7 saat emmeden durabileceklerini söylüyor. Gece 6 saati bulduğumuz oluyor ama gündüz hala sık. Ben bir türlü açamadım o arayı. Uyumayıp huysuzlanınca meme istiyor.emdikçe de kaka yapıyor. dün 4 kez kaka yaptı. O da uyumasını engelliyor. Bir kısır döngüye girdik resmen. Probiyotiklerden fayda görmedik. Daha çok rahatsız etti. Ben de alerjisi var diye yoğurt vs yemiyorum. Bol bol etrafı yalıyor inşallah ordan alıyordur alerji Profu buldum burda, ona götürmeyi düşünüyorum. Kaka tahlilinde enfeksiyon çıkmadı, kanlı olmasının sebebi yüksek ihtimalle alerji diye düşünüyorum ama Bir daha kan olmadı. Pff çok zor bu işler. Biz ne olduğunu çözene kadar çocuk büyüyecek.
Canım 6 saat uyuyor mu geceeee maşallah yaaaaaa. Benimki bugün saatte bir kalktı yani gece uykularımız fena oldu. Gece uyumadığı için gündüz biraz daha uzun uyumaya başladı. Normalde gece 4 saat uyur uyanırdı ya çok güzeldi o dönemler. Emzirme ile ilgili de kendisie meyil veriyorum emzirmek için tüm gövdeyi kafayı kaldırıp duruyor emmek istemiyor bende bekliyorum taaaki acıkana kadar böyle cok cok sesle ellerini emince tamam acıkmış oluyor. Yoksa 2 saatte bir verince memeyi az az emip kendini atıyor.Kızlar şu ara emzirmeyle ilgili sıkıntı olduğunu biliyorum ama normalde kaç saatte bir emziriyorsunuz? Bizim kız hala gündüz 2 saatte bir emiyor. Doktorlar artık gündüz 3-4 saatte bir gece ise 6-7 saat emmeden durabileceklerini söylüyor. Gece 6 saati bulduğumuz oluyor ama gündüz hala sık. Ben bir türlü açamadım o arayı. Uyumayıp huysuzlanınca meme istiyor.emdikçe de kaka yapıyor. dün 4 kez kaka yaptı. O da uyumasını engelliyor. Bir kısır döngüye girdik resmen. Probiyotiklerden fayda görmedik. Daha çok rahatsız etti. Ben de alerjisi var diye yoğurt vs yemiyorum. Bol bol etrafı yalıyor inşallah ordan alıyordur alerji Profu buldum burda, ona götürmeyi düşünüyorum. Kaka tahlilinde enfeksiyon çıkmadı, kanlı olmasının sebebi yüksek ihtimalle alerji diye düşünüyorum ama Bir daha kan olmadı. Pff çok zor bu işler. Biz ne olduğunu çözene kadar çocuk büyüyecek.
gece uykularından sık uyanması ne zamandır var peki? Bununla alakalı olabilir mi ?Delirtiyor kızlar son beş altı gündür var isilikler ağzının kenarında. O yüzden doktorumun şuan bir bilgiisi yok durumla ilgili. Dudağının kenarlarında böyle kabarcıklar var uyanınca çekerim atarım sizlere. Bazen soluyor falan. Alerji inşallah değildir ya. Çünkü bacaklarını ayaklarını da tutuyor orada da isilikler var. Ay bi dk ya acaba alerji mi? En iyisi ben bu ayki kontrolüne götüreyim normalde 5.ayda gel dedi bana. Doktorumda tatilde başka doktora gidicem artık dönmezse
3-4 yapmaması lazım diye biliyorum bende. Bizşmki maks 2 yapıyorDelirtiyor mavii33 günde 4 kez kaka yapınca sulu mu oluyor yoksa daha kıvamlı mı? Bizim de şu an 3 4 kez yapıyor ve normale göre daha sulu. Doktor kesinlikle probiyotiğe devam etmen gerekiyor dedi.
Bilmiyorum olabilir de ya. Bi haftadır falan var bu durum kendi yatağında bile yatmıyor acaba alakalı olabilir mi ya.gece uykularından sık uyanması ne zamandır var peki? Bununla alakalı olabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?