2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
İnşallah bu ay daha iyidirr evde tartılıyor musun hiç

Son düzenleme:
akşam uykularımız işkence gibi uykuya direniyor uyusa da uyanıyor. Artık akşam olmasın istiyorum. Tamamen dalması için çok fazla yorulması lazım

Hmmm anladım canım. Bizimkinin karın ağrısı yok çok şükür gerçi nerden anlarım onu bilmiyorum ama cereyanda kalınca baya ağlıyor. Bizimkinde de kan yok. O yüzden ben dert etmedim hiç mukuslu olmasını. Sen kilosuna takılma 10 gr a kadar düşebilirmiş dedi bizim doktor. Yni aylık 300 gr dahi alsa normal.

Acaba üşütüyorlarmı ayaktan ya, ben giydirmiyorum çorap. Mukuslu benim bebeğimin hep kakası eğer salya gibiyse. Neden mukuslu? Alerjisi falan bişey yok.

Bizde mukus yok hic sari tanecikler var ama salya gibi degil. Bende corap hic giydirmiyorum ayaklari terliyor diye

Acaba üşütüyorlarmı ayaktan ya, ben giydirmiyorum çorap. Mukuslu benim bebeğimin hep kakası eğer salya gibiyse. Neden mukuslu? Alerjisi falan bişey yok.
Bizde de hep mukusluydu doktor direkt süt ve süt ürününü kestirdi 2 hafta oldu hala aynı kakasi.

10 gün öncesine kadar çok iyi almıştı kilo. Ama tahmin ediyordum zaten hiç emmiyor ki zar zor bir şeyler yediriyorum. En azından vermemiş bu da iyi

O
10 gün öncesine kadar çok iyi almıştı kilo. Ama tahmin ediyordum zaten hiç emmiyor ki zar zor bir şeyler yediriyorum. En azından vermemiş bu da iyi
Arayı kapatacak mersk etme, bizimki de bi dönem öyleydi doktor neredeyse mama yazıyordu bir hafta sonra arayo kapadı fazladan kilo aldı. Bu seferde cok almış dedi bu aydan sonra günde 25 gr fazla diyorr

peki karın ağrısı var mıydı? Gaz sancısı gibi ya da emerken ayaklarını karnına çekiyor muydu ?
Bizimki bunları yapmıyor. Seninkinse gaz problemi var bariz, mukusla alakası yok yani. Belki dediği gibilaktozsuz dütten yoğurt yiyip yoğurdunu da probiyotik ile mayalayıp öyletüketirsin . Cereyan olayına dikkat et çünkü kapı bacaher yer açık sıcak diye. Corap giydşr bakalım farkedecekmi. Mesela ben peçete esse çapılan biriyim bebekliğimden beri

peki karın ağrısı var mıydı? Gaz sancısı gibi ya da emerken ayaklarını karnına çekiyor muydu ?
Yok kuzu ya bir sıkıntısı yok aslında. Kilo alımı da iyi başka belirti de yok. Bugün bir teni isilik gibi oldu. Ben alerjiden korktum eşim isilik diyor alerji böyle olmaz diyor. Iki güne geçmezse götürürüz dedi

Ben yiyorum valla, cocukta bi problem yok. Keyifli yani klasik atak yaşıyor o kadar. Yediğim peynir veyoğurt sadece
Ben yeniyorum 2 haftadır. Herşey de peynir yoğurt ve süt var ya. Çikolata hazır paketli ürünler poğaça kek yoğurt hiçbirini yemiyorum 2 haftadır ama değişim yok. Alerjiye dair mukuslu kaka dışında birşey de yok. Ama 1.5 aydır hep mukuslu kakasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…