- 21 Temmuz 2010
- 2.149
- 2.734
- 333
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #51.461
Keşke evde emse ben hiç çıkmamaya razıyımBiraz büyüdüklerinde nasıl TV izliycez bilmiyorum. Akşamları tek mesgalemizdi
Sürekli arabadaysa doğru olabilir, motor gelişimini yavaşlatıyor sürekli yatırmak. Biz gündüz uykuları için kullaniyoruz bazen ise yariyo bazen yaramiyodışarda gezecegi süreyi evde gezdiriyoruz
Bebekle dışarı çıkmak lafını duyunca tüylerim urperiyo yabizimki geçen aydan beridir dışarda emmiyo, biberon da almiyo, kısacası kesinlikle beslenmiyo disardayken. O yüzden çıkmıyoruz. Evdeyiz. Ev bizim planetimiz oldu
Şu an atak haftasında değil mi zaten ? Beklenen doğum tarihi neydi ?Geceleri artık uyumuyor dün gece 12:30’da uyudu ve 1 saatte uyandı yine diğer uyuduklarını da 1 saat geçtikçe uyandı amacı emmek değil kesinlikle. Sadece ilk kalktığımda evde diğerlerinde birazcık emmi emmiş gibi yapıyor ama uyguluyor daha çok amacını anlamadım yani anne kucağında mı olmak istiyor hiç bilmiyorum bu uyku ne zaman düzene girecek lütfen girsin artık ya. Acaba atak haftasına girdi mi 17. haftayı diyeceğim daha var aslında. Şu anda da hala uyumadı öyle uykusuna giriş yapamadık bir türlü daha doğrusu sabah uykusunda uyumadı yani kalktıktan sonraki uykusunu
Hiç rezillik değil valla rahat olun millet bakarsa baksın ne olacak iki dakika sonra unutacaklar kendi kızımda değil ama eltimin oğlunu AVM'de yemek katında sırayla battaniyede salladigimizi bilirim biz eşimle salladık onlar yemek yedi onlar salladı biz yemek yedik kızımda da 3 aylıkken meme reddi başlamıştı 4,5 aylıkken bitmişti disaridada ayakta emzirme örtüsünün altında gezinerek çok emzirdim yüzüme bakanlara tebessüm ediyordum direk bakışlarını çekerlerdi yada onlarda tebessüm ederdi evlerine gidince kim hatirlayacak ki bizi
Kesinlikle katılıyorum, iki hava almak bile insana iyi hissettiriyo. Bı kere öyle kayinvalideme gidip döndük, ama.bana değişiklik olmadı, daha da strese girdim
Çok tatlıBiz dün sahilde öğlen yemeği yedik. Aşırı iyi geldi.Arabasında uyudu kuşum. Uyanınca deniz kenarında fotoğraf çekmek istedim ama bütün fotolarda poz vermemek için direndi yavrum Çektiklerimizin hepsinde ya başka yere bakıyor ya da sinirli neyse yine de güzeldi Bugün de temizlik yaptık sırılsıklam terledim elektrik süpürgesini ilgiyle izledi. Al sen süpür dedim başını çevirdi öbür tarafa sabah kahvaltıda ağzına salatalık sürdüm güldü hoşuna gitti. Bir daha istedi, bir daha bir daha derken baktım olacak gibi değil emzirdim sustu artık biz kahvaltı yaparken ya da yemek yerken asla anakucağında durmuyor. Bizimle beraber sofraya oturmak istiyor. Kucağımıza alıyoruz, masadakileri inceliyor, hayretler içinde ağzımıza soktuklarımıza bakıyor. Bir ara elini babasının tabağına soktu. İnşallah canı çekmiyordur.
Öyle öyle atal haftasında ama 17. Haftaya şimşek koymuş uygulama demekki azıttığı nokta orasıŞu an atak haftasında değil mi zaten ? Beklenen doğum tarihi neydi ?
Ben joienin sandalyesini aldım hafta sonu ebebekte indirimdeydi gelsin bi bakalım dedik beğenmezsek ben de ikeanınkini almayı düşünüyorumKizlar mama sandalyesini hangi marka alicaksiniz? Fiyatlar baya yuksek ama ikea antilop uygun onu mu alsam acaba, yavas yavas bakmaya basladim bendetek endisem ziplar hareket eder sandalyeden duser mi yoksa benim icin tekerlekli olmasi ya da yatirilmasi gibi aparatlarinin olmasi hic onemli degil
Ben de baktım mama sandalyesi, ikeanınki iş görür gibi gözüküyor ya. Diğer özellikler bana da manasız geldi.Kizlar mama sandalyesini hangi marka alicaksiniz? Fiyatlar baya yuksek ama ikea antilop uygun onu mu alsam acaba, yavas yavas bakmaya basladim bendetek endisem ziplar hareket eder sandalyeden duser mi yoksa benim icin tekerlekli olmasi ya da yatirilmasi gibi aparatlarinin olmasi hic onemli degil
Belki senin kokunla uyumak istiyordur beraber sarilin yatin ikinizde uyursunuz belkiGeceleri artık uyumuyor dün gece 12:30’da uyudu ve 1 saatte uyandı yine diğer uyuduklarını da 1 saat geçtikçe uyandı amacı emmek değil kesinlikle. Sadece ilk kalktığımda evde diğerlerinde birazcık emmi emmiş gibi yapıyor ama uyguluyor daha çok amacını anlamadım yani anne kucağında mı olmak istiyor hiç bilmiyorum bu uyku ne zaman düzene girecek lütfen girsin artık ya. Acaba atak haftasına girdi mi 17. haftayı diyeceğim daha var aslında. Şu anda da hala uyumadı öyle uykusuna giriş yapamadık bir türlü daha doğrusu sabah uykusunda uyumadı yani kalktıktan sonraki uykusunu
Ben joienin sandalyesini aldım hafta sonu ebebekte indirimdeydi gelsin bi bakalım dedik beğenmezsek ben de ikeanınkini almayı düşünüyorum
Ikea antilop var kızımdan kalan arkadasima vermiştim dün temizleyip geri getirdiler iki çocuk büyüttü yani nasipse şimdi oglanida buyutecek temizlemesi çok rahat kızım blw yaparken çok battimi kızla ikisini birlikte yikiyordum banyodaiçine minderi var onuda alınca daha iyi oluyor şimdi ben ayaklarını koyabilmesi için bir aparat çıkmış indirimdeyken denk gelmişti onuda aldım bakalım bu sefer de o aparatı deneyimlemis olacağım bacakları kolay çıkıp takılınca yemekli misafirlige gidince yanımıza alırdık çok rahat olurdu
Eveet ya bencede her sey o kadar pahali ki bir de yetisilcek gibi degilBen de baktım mama sandalyesi, ikeanınki iş görür gibi gözüküyor ya. Diğer özellikler bana da manasız geldi.
Annemde vardı onu alacaktım aslında ama ayakları çok büyük ve yer kaplıyor benim mutfağıma sığmaz onu yaylaya götürcezKizlar mama sandalyesini hangi marka alicaksiniz? Fiyatlar baya yuksek ama ikea antilop uygun onu mu alsam acaba, yavas yavas bakmaya basladim bendetek endisem ziplar hareket eder sandalyeden duser mi yoksa benim icin tekerlekli olmasi ya da yatirilmasi gibi aparatlarinin olmasi hic onemli degil
Joie katlanabiliyor mu acaba? Geldiğinde kullanışlı mı haber verebilir misinBen joienin sandalyesini aldım hafta sonu ebebekte indirimdeydi gelsin bi bakalım dedik beğenmezsek ben de ikeanınkini almayı düşünüyorum
Annemde vardı onu alacaktım aslında ama ayakları çok büyük ve yer kaplıyor benim mutfağıma sığmaz onu yaylaya götürcezDaha minimal kullanışlı bi şey arıyorum aslında. İkeanın modeli çok kaba gibi gelmedi bana katlanıyor mu ki
Joie katlanabiliyor mu acaba? Geldiğinde kullanışlı mı haber verebilir misin
Aynısının mint yeşilini de ben favorilemiştim.Sanirim katlanmiyor ayaklari cikarak tasinabiliyor
ANTILOP beyaz 90 cm tepsili mama sandalyesi - 29067293 | IKEA
ANTILOP beyaz 90 cm tepsili mama sandalyesi - 29067293 ve birbirinden çeşitli ürünler ve fiyatları IKEA'da!www.ikea.com.tr
Bu arada ikeanin mama sandalyesi icin uyumlu sandalyeyi tatlis hale getirebilicek kiliflar alabilirizsunu cok begendim ben
Biz almıştık bi ara çok indirimler varken joie marka. Katlanıyor incecik oluyor katlanınca. İkeadan da annem kendi evine aldı ama o katlanmıyor, bacakları sökülüp takılıyor.Annemde vardı onu alacaktım aslında ama ayakları çok büyük ve yer kaplıyor benim mutfağıma sığmaz onu yaylaya götürcezDaha minimal kullanışlı bi şey arıyorum aslında. İkeanın modeli çok kaba gibi gelmedi bana katlanıyor mu ki
Joie katlanabiliyor mu acaba? Geldiğinde kullanışlı mı haber verebilir misin
Bunu mu almıştınız? Katlanılıyor olması benim için daha iyi. Her yer tıkış tıkış zaten eve zor sığıyorumBiz almıştık bi ara çok indirimler varken joie marka. Katlanıyor incecik oluyor katlanınca. İkeadan da annem kendi evine aldı ama o katlanmıyor, bacakları sökülüp takılıyor.
Öyle yapıyoruz ya onda bile 2 saatte bi uyanıyo kocamı yerinden ettimBelki senin kokunla uyumak istiyordur beraber sarilin yatin ikinizde uyursunuz belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?