2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Keşke evde emse ben hiç çıkmamaya razıyım önceden dışarda emiyor muydu peki yoksa sen de bu ayın seçilmiş şanslılarından mısın?

Geceleri artık uyumuyor dün gece 12:30’da uyudu ve 1 saatte uyandı yine diğer uyuduklarını da 1 saat geçtikçe uyandı amacı emmek değil kesinlikle. Sadece ilk kalktığımda evde diğerlerinde birazcık emmi emmiş gibi yapıyor ama uyguluyor daha çok amacını anlamadım yani anne kucağında mı olmak istiyor hiç bilmiyorum bu uyku ne zaman düzene girecek lütfen girsin artık ya. Acaba atak haftasına girdi mi 17. haftayı diyeceğim daha var aslında. Şu anda da hala uyumadı öyle uykusuna giriş yapamadık bir türlü daha doğrusu sabah uykusunda uyumadı yani kalktıktan sonraki uykusunu

Şu an atak haftasında değil mi zaten ? Beklenen doğum tarihi neydi ?

Cok dogru soyluyorsun, cocuk durmuyor ya da aglicak diye kendimizi eve hapsedemeyiz

Kesinlikle katılıyorum, iki hava almak bile insana iyi hissettiriyo. Bı kere öyle kayinvalideme gidip döndük, ama.bana değişiklik olmadı, daha da strese girdim

Haha ev oturmasi ve kv haric gezmelere gitmek lazim

Biz dün sahilde öğlen yemeği yedik. Aşırı iyi geldi. Arabasında uyudu kuşum. Uyanınca deniz kenarında fotoğraf çekmek istedim ama bütün fotolarda poz vermemek için direndi yavrum Çektiklerimizin hepsinde ya başka yere bakıyor ya da sinirli neyse yine de güzeldi Bugün de temizlik yaptık sırılsıklam terledim elektrik süpürgesini ilgiyle izledi. Al sen süpür dedim başını çevirdi öbür tarafa sabah kahvaltıda ağzına salatalık sürdüm güldü hoşuna gitti. Bir daha istedi, bir daha bir daha derken baktım olacak gibi değil emzirdim sustu artık biz kahvaltı yaparken ya da yemek yerken asla anakucağında durmuyor. Bizimle beraber sofraya oturmak istiyor. Kucağımıza alıyoruz, masadakileri inceliyor, hayretler içinde ağzımıza soktuklarımıza bakıyor. Bir ara elini babasının tabağına soktu. İnşallah canı çekmiyordur.

Çok tatlı Osman gonulal in videosunda ek gıdaya geçiş şartlarından biri içinde de sizin yediklerinize ilgiyle bakmasi diyor. Diğer koşullar başını dik tutabilmesi ve kaşığı uzatinca ağzını acmasiymis. 4. Ay videosunda izledim

Kizlar mama sandalyesini hangi marka alicaksiniz? Fiyatlar baya yuksek ama ikea antilop uygun onu mu alsam acaba, yavas yavas bakmaya basladim bende tek endisem ziplar hareket eder sandalyeden duser mi yoksa benim icin tekerlekli olmasi ya da yatirilmasi gibi aparatlarinin olmasi hic onemli degil

Ben joienin sandalyesini aldım hafta sonu ebebekte indirimdeydi gelsin bi bakalım dedik beğenmezsek ben de ikeanınkini almayı düşünüyorum

Ben de baktım mama sandalyesi, ikeanınki iş görür gibi gözüküyor ya. Diğer özellikler bana da manasız geldi.

Ikea antilop var kızımdan kalan arkadasima vermiştim dün temizleyip geri getirdiler iki çocuk büyüttü yani nasipse şimdi oglanida buyutecek temizlemesi çok rahat kızım blw yaparken çok battimi kızla ikisini birlikte yikiyordum banyoda içine minderi var onuda alınca daha iyi oluyor şimdi ben ayaklarını koyabilmesi için bir aparat çıkmış indirimdeyken denk gelmişti onuda aldım bakalım bu sefer de o aparatı deneyimlemis olacağım bacakları kolay çıkıp takılınca yemekli misafirlige gidince yanımıza alırdık çok rahat olurdu

Belki senin kokunla uyumak istiyordur beraber sarilin yatin ikinizde uyursunuz belki

Ben joienin sandalyesini aldım hafta sonu ebebekte indirimdeydi gelsin bi bakalım dedik beğenmezsek ben de ikeanınkini almayı düşünüyorum

Banada arkadasim haber verdi alicaksan indirimde diye ama 700 kusurdu sanirim pahali geldi o da biraz, bugun baby plusinki e bebekte gordum 1000 tl baya pahalilar umarim guzel cikar cok guzel duruyordu, gule gule kullanin

Benim gorumcem de onu kullaniyor memnunmus bende onu alicam ya daha cit ve oyun halisi da almamiz lazim. Bir de oioinin tabagi mama onlugu meyve emzigi filan almamiz lazim sanirim. Her ay bir sey cikiyor

Ben de baktım mama sandalyesi, ikeanınki iş görür gibi gözüküyor ya. Diğer özellikler bana da manasız geldi.
Eveet ya bencede her sey o kadar pahali ki bir de yetisilcek gibi degil

Annemde vardı onu alacaktım aslında ama ayakları çok büyük ve yer kaplıyor benim mutfağıma sığmaz onu yaylaya götürcez Daha minimal kullanışlı bi şey arıyorum aslında. İkeanın modeli çok kaba gibi gelmedi bana katlanıyor mu ki
Joie katlanabiliyor mu acaba? Geldiğinde kullanışlı mı haber verebilir misin

Sanirim katlanmiyor ayaklari cikarak tasinabiliyor

Bu arada ikeanin mama sandalyesi icin uyumlu sandalyeyi tatlis hale getirebilicek kiliflar alabiliriz sunu cok begendim ben

Eklentiler

• SmartSelect_20210830-164250_Trendyol.jpg
    57,3 KB · Görüntüleme: 31
Biz almıştık bi ara çok indirimler varken joie marka. Katlanıyor incecik oluyor katlanınca. İkeadan da annem kendi evine aldı ama o katlanmıyor, bacakları sökülüp takılıyor.

Biz almıştık bi ara çok indirimler varken joie marka. Katlanıyor incecik oluyor katlanınca. İkeadan da annem kendi evine aldı ama o katlanmıyor, bacakları sökülüp takılıyor.
Bunu mu almıştınız? Katlanılıyor olması benim için daha iyi. Her yer tıkış tıkış zaten eve zor sığıyorum

Eklentiler

• B7A05F03-1879-43B6-87E0-A427B53D670F.png
    317 KB · Görüntüleme: 59
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…