2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bende o haftadayım.Atak ayı demek daha doğru.Vallahi havalarda sıcak cinnet geçiresim geliyor 2 çocukla.
Ya kitapta 12 den sonra 19.atak haftası gosteriyor bu bir ay nerden cikti anlamadım . Bir ay atak mi olur yine her zaman her kosulda duygularima tek tercüman olan görseli paylasiyorum izninizle

Ya biz nemli bi memlekette yaşıyoruz zaten diye almadım ben de açıkçası. Ama sanki sürekli tıkanıyor burnu, serumla açamıyorum delircem.
Bizimkinin de çoğu gün tıkanıyor, özellikle uykudan uyandığında. Ben Chicconun serum fizyolojigini almıştım, ondan sıkıyorum ama o da genzine kaciyo agliyo. O buhar makinasına güvenemiyorum ben ya. Hasta ederiz çocuğu bı de.

Haklisin cok dogru dusunmussun ben 2 3 gunde bir tartiyorum kendime engel olamiyorum

Kesinlikle tartma. İnsanın motivasyonu düşüyor hiç gerek yok. Nasılsa aylık kontrolü olacak. İyi kötü sonucu gorucez o zaman.

Memeden uzaklaştı uykudan uzaklaştı. Bugün sanıyorum ki saatlerce kucağımda gezdirdim. Artık belimin ağrısından bahsetmiyorum bile..araba aldık evin içinde gezdirmek için ayrıca, hem de uyutmak için. Arabaya koyunca ağlamaya başlıyor. Sadece kucakta susuyor..ve kucakta otururak değil ama, evin içinde dolasacaksin. Basım döndü takatım kalmadı..anneme biraz da sen al dedim 5 dk gezdirdi baktım arabaya koyuyor yine.

Ya hayalim ne biliyor musun, şöyle bir kafede rahatca oturup mis gibi latte içerken çocuğumun yanimda mutlu mutlu limonata içip kurabiye yemesi

Ya kizlar bi şey sorucam, sizin bebisler de TV ye bakınca susuyor mu?ben bikac kez farketmistim, bugün ağlıyordu gene, kucağımda gezidirken salona geldik ben biraz durdum, bı baktım bi sessizlik, büyülenmiş gibi TV ye bakıyor. Hemen yönünü degistirdim tekrar ağlamaya başladı. Denemek için TV ye dondurdum sustu. Mecbur kapattım televizyonu.

En korktuğum sey ekran maruziyeti ve sonuçları

Sık dişini 4 sene kaldı

Evet bütün bebeklerin ilgisini çeker özellikle reklamlar. Ben açmıyorum hiç tv sırf o bakacak diye.

Aynı şey bizim de mi basimiza gelecek acaba
Biz kanal kanal reklam arıyorduk oğlumda Bunda da rahatım napiyim, engelleyebildigim yere kadar. Bazı şeyleri büyütmek daha çok gerginlik yaratıyor bence. Ekran tabiki iyi bir şey değil ama diğeri izlerken, öbürü de maruz kalacak bir sekilde

Her gaz damlasi malesef etkilinolmuyor..bize doktorumuz vermisti onu kullandik pek etkisi olmadi..daha sonra 2 ci ayinda hemsiremiz bitkisel olan bir gaz damlasi onerdi onu aldik kullandik sukur o daha etkiliydi suan ama gaz durumu azaldi..bn genelde aksam yemeklerlerinde yesil sogan yada normal sogan yerdim bebek icin sindirimi kolaylastiriyomus..bide cok zorda kaldigimda nane kaynatir 4 5 cay kasigi bebegime verirdim

Bizimki de bakiyor aksamlari sadece friends izlemek icin tv aciyorduk artik onu da uyumadan izlemek pek mumkun olmuyor. Deli gibi bakiyor hemde cok fena

Kizlar getirden su indirimlerden faydalanarak bez aldik size de haber veriyim dedim bir de hepsi buradadan aktif bebek aldik onu ne kadara aldik tam bilmiyorum ama baya uygundu ilk kez kullanicam, donusturerek kullanicam premium care ile

Eklentiler

• IMG-20210829-WA0018.jpg
    81,4 KB · Görüntüleme: 38
  • SmartSelect_20210829-190023_WhatsApp.jpg
    55,2 KB · Görüntüleme: 28
Akşamları dizi izleyebiliyor musunuz?

Izliyoruzz eskiden Badis memede takilirdi hic bakmazdi televizyona memeye alir bi bolum izlerdik 20 dk bi iki haftadir 21 gibi uyuyup 00 1 gibi kalkiyo sonra 3 5 6 7 diye gidiyo dun gece mesela 22 gibi uyudu gece 2 e kadar izledik

Izliyoruzz eskiden Badis memede takilirdi hic bakmazdi televizyona memeye alir bi bolum izlerdik 20 dk bi iki haftadir 21 gibi uyuyup 00 1 gibi kalkiyo sonra 3 5 6 7 diye gidiyo dun gece mesela 22 gibi uyudu gece 2 e kadar izledik
Ben uykusuz kalmamak için yatıp uyuyorum valla erkenden. Seni tebrik ederim

Bu arada kizlar bi arkadasim evde surekli arabada gezdirerek oyalamis uyuyuncada indirip aparati arabada uyumasina izin veriyormus. Hatta bi kere bize geldiklerinde de arabanin altini silip alabilir miyiz demislerdi tabii dedik. Cocugun yurumesi ve emeklemesi cok gecikmis hareket kabiliyeti kisitlandigindan, bana sen yapma demisti.

Bugun bizde disarda yemek yedik birden katilarak agladi benimki, uykusu geldiginden susturamadim emerek uyudufu icin. Emzirme ortusuyle emziriyim dedim ziplamadan emmiyo ya basladim restaurantta ziplamaya ayakta, oturunca tekrar katilarak agliyodu umarim bi an once eski haline doneriz, boyle buyuk rezillik

Arabadan kasıt anakucağında mı? Çünkü ben de dışarda arabasında uyutuyorum ama biz söktük ana kucağını bayadır düz yatırıyorum. Öyle daha çok sevdi.

Arabadan kasıt anakucağında mı? Çünkü ben de dışarda arabasında uyutuyorum ama biz söktük ana kucağını bayadır düz yatırıyorum. Öyle daha çok sevdi.

Yok anakucagi disinda bir aparat varya oturma pozisyonu yapiyorsun, yatma pozisyonu. Hani buyuyunce kullanicagimiz aparat onla hep gezdirmis evde dursun diye. Ama belki o cok fazla zaman harcamistir arabada ya da zaten gec yapicagi vardir bilmiyorum. Ama bana anlatinca bende onun gibi dusundum, hareket alani cok kisitli hatta yok emeklemek icin filan o yuzden gec olmasini ona baglamistik

Hmm anladım. E zaten çocuk sürekli arabada yatıyorsa hareket alanı geniş olsa ne olacak yüzüstü dönmesine fırsat vermediyse biraz geciktirmiş olabilir evet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…