2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar benim oğlum inanılmaz susuyor biberona yapışıyor su için ağlıyor.
Keşke doğduğundan itibaren verseydim dudakları kupkuruydu susuzluktanmış meğer.
Bizimki de banyo yaparken ben su dökerken ağzını açıyor, yüzüne gelenleri yalıyor, eliyle suyu yakalamaya çalışıyor

herkese merhaba, ben de burda yazanlari gun gun takip eden ama yazmayan annelerdendim. sayenizde bir cok konuda fikir aldim.mayista 2 bebegimi aldim kucagima. mama sandalyesi sorulmus nacizane fikir vermek istedim. kizimda baby plus yagmur ormani almistik. bebek alisverisinde aldigim en dogru karar diyebilirim. saglam pratik heryere kolay tasinabilen. gorselini koymaya calisacagim. umarim isinize yarar.

Eklentiler

• Screenshot_20210830-213814_Samsung Internet.jpg
    69 KB · Görüntüleme: 54
Benim gorumcem de onu kullaniyor memnunmus bende onu alicam ya daha cit ve oyun halisi da almamiz lazim. Bir de oioinin tabagi mama onlugu meyve emzigi filan almamiz lazim sanirim. Her ay bir sey cikiyor
Bende memnundum 2,5 yaşına kadar aktif şekilde kullandık kızım biraz büyüdüğünde kahvaltıda harnup pekmezi yemeyi severdi ekmek banıp tabi karnı doyunca iş pisletmeye dönerdi ekmeği pekmeze banıp banıp mama sandalyesinin tepsisine anne resim yapıyorum diye şaheserlerini döktürürdü banyoda yikanmasa yapış yapış o pekmez bulasigini zor çıkarırdim sanırım ,dediğiniz gibi herşeyde artık ciddi fiyat artışı var ve eksikleri hiç bitmiyor kızım bu hafta birinci sınıfa başlayacak sadece çanta kalem kutusu ve beslenme çantası aldım 300 küsür lira tuttu onlarda indirim takip edip site site kıyaslama yaparak okul müdürü yeni atanmış toplantı yapılıp okul kıyafetine diğer ihtiyaçlara sonra karar verilecek yani büyüsede masraflar onlarla birlikte büyüyor Allah hepimize kolaylık versin

Bende oyun halisi için öneri istiyorum hanımlar kızım tiny love ana kucağında vakit geçirirdi oyuncaklarını müziğini severdi oğlan sürekli yan dönmek istiyor ana kucağında da bu pek mümkün olmuyor o yüzden oyun halisi almayı düşünüyorum ama fiyatlarda çeşitlerde farklı farklı kullanıp memnun olanlar yazabilirmi lütfen

Kızlar Hayırlı akşamlar göğüs tıkanması ile ilgili bir ara konu geçmişti Dün kızım birkaç kez ağzına alıp oyalandı sonra bıraktık göğsüm kol altına doğru bir tarafı sertleşmiş uğraşıyorum ama doğru dürüst çıkmadı biraz koyu sarı renkte çıktı ama oradaki şişlik çok gitmedi ne yapabilirim dün çok acıyordu ama bugün biraz daha iyi henüz geçmedi birisi o tıkanıklığı çözen bir ilaç söylemişti içince hemen geçiyor demişti neydi acaba o kadar da Emziriyorum adamakıllı gitmedi

Bugün meme almayali 4 gün oluyor resmen tiksinip yüzünü buruşturup öğürüyor kızım belki geri döner umuduyla sagayim diyorum süt gelmiyor sanırım sutumde kesildi birkaç sebepten dolayı. Bugün kakada yapmadı genel olarak aşırı ilgi istedi yanından hiç ayrilmayayim istiyor .ek gıda için yazılanları okudum daha hicbirsey araştırıp bakmadım bakmaya hic halimde yok bu aralar açıkçası tüm enerjim bitiyor daha aksam olmadan

Mrb kizlar..bugun bebegimin vucudunda kizarikliklar var karninda sirtinda hafif yuzlerinde arada olurdu cilt kurulugundan ama bugun baya vardi bu durumu yasayan var mi acikcasi endiselendim biraz bide yarin aşısi var doktorada sorucam.

Kızlar benim oğlum inanılmaz susuyor biberona yapışıyor su için ağlıyor.
Keşke doğduğundan itibaren verseydim dudakları kupkuruydu susuzluktanmış meğer.
Emziriyormusun?hani emiyorsa suttem alir dicektim..boll boll icirr ne guzell canim benimkinede veriyorum oyun yapiyor guluyo egleniyo 10 ml zor iciriyorum

Ben normal bir oyun halısı aldım ama hiç sevmedi hemen sıkılıyor yatmak istemiyor. Piyanolu oyun halılarından almadığıma pişman oldum en azından ses dikkatini çekerdi.

Kaç saat sonra uyanıyor ki? Mesela biz 8 buçuk gibi bırakıp çıktık 11 de geldik. Şimdi emzirmek için ben kaldırdım. İlk uykuları daha uzun oluyor genelde. Sonra iki saatte bir kalkıyor.
Mesela 9 gibi uyutuyorum 9.30 da uyanıyor zaten, daha sonra 2 saat uyumuyor. O yarım saatlik uyku ona yetiyor anlayamadım ben de ama alışkanlık haline getirdi

Yaa cok tatliymis bencede is gorur tek bir islevi var zaten mama sandalyesinin onu da fazlasiyla karsiliyor benim esimde dun ozel okul fiyatlarina bakti ve baya bir dertlendi gercekten Allah yardimcimiz olsun cok zormus maddi olarakta simdiden neleri dusunuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…