• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bunu mu almıştınız? Katlanılıyor olması benim için daha iyi. Her yer tıkış tıkış zaten eve zor sığıyorum 🙈
Katlanınca bu daha az yer kaplıyordu diye bunu almıştık. Hatta dolap arasında duruyor şu anda. Ama senin baktıgın da katlanıyor. O da çok güzel.

Eklentiler

• 761EE160-31A2-4B23-93D8-F1B3B31EABE4.png
    761EE160-31A2-4B23-93D8-F1B3B31EABE4.png
    221,4 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar prima günlük rahatlık kullananlar, hepsirxpresste indirime girmiş. 27,92 30lu 3 numara. Ayrıca bugüne özel 90 tl üzerine 30 ₺ indirim var. 4 paket 120 adet 81 liraya geliyor. Almak isteyen varsa. ☺️

Bende begendimm ama 1000 tl sanirim😁
Evet minimal oluşu güzel ama 1000 tl çok, bi fonksiyonu da yok. İlk çıktığında 700 civarıydı hemen artmış fiyatı. 🙄 ama joie snacker modeli de iyi, fiyat olarak da uygun. orda çalışan kişi en çok satan mama sandalyemiz, çok pratik demişti. tepsisi çıkabilen modeller daha kullanışlı bence. Makineye bile atılıyor.

Banada arkadasim haber verdi alicaksan indirimde diye ama 700 kusurdu sanirim pahali geldi o da biraz, bugun baby plusinki e bebekte gordum 1000 tl baya pahalilar 😔 umarim guzel cikar cok guzel duruyordu, gule gule kullanin 🥰

Benim gorumcem de onu kullaniyor memnunmus bende onu alicam ya daha cit ve oyun halisi da almamiz lazim. Bir de oioinin tabagi mama onlugu meyve emzigi filan almamiz lazim sanirim. Her ay bir sey cikiyor 😁

Eveet ya bencede her sey o kadar pahali ki bir de yetisilcek gibi degil 😔
Ben de gördüm joie nin mama sandalyesini. Bilemedim 700 lira uygun mu değil mi? Baby plus 1000 lira. Chicco lar 1400 lira. Ikeanin ki fazla mi sert olur bilmiyorum ki. Şöyle çocuğun rahat edeceği bişey de olsun istiyorum.

Bu arada eksikleri tamamlamaya başladım ben de. Weewel Yogurt yapma makinası aldım. mama tabağı kaşığı ve önlüğü oioi aldım. Sulugu Philips avent aldım. Cam rende aldım. Weebaby nin meyve emzigini aldım. Ben ebebekten aldım, oioi lerde 3 al iki öde vardı ama trendyolda farklı satıcılardan aynı ürünleri alınca da ebebektekiyle aynı fiyata geliyordu, ben tek elden kargoyla gelsin diye ebebekten almış oldum.

Ben de gördüm joie nin mama sandalyesini. Bilemedim 700 lira uygun mu değil mi? Baby plus 1000 lira. Chicco lar 1400 lira. Ikeanin ki fazla mi sert olur bilmiyorum ki. Şöyle çocuğun rahat edeceği bişey de olsun istiyorum.

Bu arada eksikleri tamamlamaya başladım ben de. Weewel Yogurt yapma makinası aldım. mama tabağı kaşığı ve önlüğü oioi aldım. Sulugu Philips avent aldım. Cam rende aldım. Weebaby nin meyve emzigini aldım. Ben ebebekten aldım, oioi lerde 3 al iki öde vardı ama trendyolda farklı satıcılardan aynı ürünleri alınca da ebebektekiyle aynı fiyata geliyordu, ben tek elden kargoyla gelsin diye ebebekten almış oldum.

Oh sen bitirmissin bile ek gida seruveni alisverisini😍 biz daha hic bisey almadik bu ara tariflere bakiyorum yapabilir miyim diye kendimi hazirliyorum😁

Evet minimal oluşu güzel ama 1000 tl çok, bi fonksiyonu da yok. İlk çıktığında 700 civarıydı hemen artmış fiyatı. 🙄 ama joie snacker modeli de iyi, fiyat olarak da uygun. orda çalışan kişi en çok satan mama sandalyemiz, çok pratik demişti. tepsisi çıkabilen modeller daha kullanışlı bence. Makineye bile atılıyor.

Her gun her seyin fiyati artiyor zaten cok normal aslinda 😔 Ona da bakiyimm 😍

Oh sen bitirmissin bile ek gida seruveni alisverisini😍 biz daha hic bisey almadik bu ara tariflere bakiyorum yapabilir miyim diye kendimi hazirliyorum😁
Valla ben de çok gözümde buyutuyodum, bir alışverişe bakıyormuş😃 tariflere çok bakmıyorum, ilk etapta sebze meyve puresi vereceğim için.

Yaparız yaparız. Mini mini pankekler mini mini omletler yaparız😍😍

Oo sen tamamlamışsın böyle söyleyince gözümde büyüdü hiç hazır değilim 😅

Annemde vardı onu alacaktım aslında ama ayakları çok büyük ve yer kaplıyor benim mutfağıma sığmaz onu yaylaya götürcez 😁 Daha minimal kullanışlı bi şey arıyorum aslında. İkeanın modeli çok kaba gibi gelmedi bana katlanıyor mu ki

Joie katlanabiliyor mu acaba? Geldiğinde kullanışlı mı haber verebilir misin 😊
Evet katlanıyor diye okudum ama kullanışlı mı bilemem tabi. Gelince inceliyim bi ilk intibamı haber veririm

Eki Görüntüle 2908485
Şu nasıldır acaba? Katlanılabilenler içinde en uygunu sanırım.
Bu joie nin muadiliymis. Instagram'da biri paylaşmıştı ama aradım bulamadım şimdi. Baya tavsiye ediliyor uygun fiyatlı olarak.

Oo sen tamamlamışsın böyle söyleyince gözümde büyüdü hiç hazır değilim 😅

Valla ben de çok gözümde buyutuyodum 😁😁 ama hic zor değilmis. Oturdum alacaklarımı not ettim. Açtım e bebeği jokeri trendyolu hepsi buradayi n11 i GittiGidiyoru🤣🤣 her ürün için fiyat kıyaslaması yaptım, yüksek olanları favori yapıp indirim bekledim👀👀 biraz mesai istiyor ama zor değil😃

Kızlar benim oğlum inanılmaz susuyor biberona yapışıyor su için ağlıyor.
Keşke doğduğundan itibaren verseydim dudakları kupkuruydu susuzluktanmış meğer.

Back