• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    164
Sık olmadığı sürece yalancı sancı ama her sancı benim için tehlikeli hunileşmenin tek çaresi kalkmadan yatmak sancının olmaması diğer türlü risk hatta bu grupta serklajlı olan Tuğçe arkadaşımız varmış hunileşme oluşmuş aynı benimki gibi dikişe dayanmış 1 ay önce suyu gelip bebeğini kaybetmiş gruba da yazmamış bana özelden yazdı da 2 gün önce şimdi aynısını ben yaşıyorum
Bak 31.haftanin icindesin ,Allah korusun erken olsa bile büyüdü bebek
Şehir hastanesi çok güzel, imkanı da iyidir ,ama bu en kötü ihtimali
İnşallah erken doğum olmaz
Sana oğluna bakacak biri gelmeli o zaman ,sen hiç kalkmadan yat
Şunun şurasında 2 ay var
2 ay oglunla ilgin azalır ama sonrasında telafi edersin
Yanına 2 ay kalmaya gelecek çocuğa bakacak biri yok mu ?
Bu arada bu grupta öyle biri mi varmış ?
Allah sabır versin inşallah 🤲🏼🤲🏼

Canım kötü düşünme hemen kocaman oldu bebeğin inş gününde doğar ama gelse bile küçük değil artık kendini sakın üzme. Görümcen kız kardeşin vs yokmu çocukla ilgilenebilecek
Kaynanam gile gitti canım orda kalır ancak ama çabuk sıkılır İnş bu ayı çıkarırda sorunsuz sıkıntısız doğar

Bak 31.haftanin icindesin ,Allah korusun erken olsa bile büyüdü bebek
Şehir hastanesi çok güzel, imkanı da iyidir ,ama bu en kötü ihtimali
İnşallah erken doğum olmaz
Sana oğluna bakacak biri gelmeli o zaman ,sen hiç kalkmadan yat
Şunun şurasında 2 ay var
2 ay oglunla ilgin azalır ama sonrasında telafi edersin
Yanına 2 ay kalmaya gelecek çocuğa bakacak biri yok mu ?
Bu arada bu grupta öyle biri mi varmış ?
Allah sabır versin inşallah 🤲🏼🤲🏼
İnş çıkarsak kimse gelmese bile biz kaynanam gilde kalırız yeter ki zamanında doğsun evet canım tugceckrg diye Bi arkadaşımız vardı daha önce özelden konuşmuşum geçen gün durumumu öğrenmek için yazdı aynısı şuan bana oluyor benim enfeksiyon yükselmiş suyu biraz fazla dedi yarın şeker testi yapılacak aslında ben Cengiz Gökçek hastanesini istiyordum ama doktor kuvez sıkıntısı yaşayabiliriz dedi burası kısmetmiş

İnş çıkarsak kimse gelmese bile biz kaynanam gilde kalırız yeter ki zamanında doğsun evet canım tugceckrg diye Bi arkadaşımız vardı daha önce özelden konuşmuşum geçen gün durumumu öğrenmek için yazdı aynısı şuan bana oluyor benim enfeksiyon yükselmiş suyu biraz fazla dedi yarın şeker testi yapılacak aslında ben Cengiz Gökçek hastanesini istiyordum ama doktor kuvez sıkıntısı yaşayabiliriz dedi burası kısmetmiş
Bu enfeksiyon bende de hep oluyor canım ve suyumda fazla, zamanında sağlıkla kolaylıkla doğursak rahatlayacaz

Orası yeni
İmkanları da daha iyidir
Seker yüklemesi yapılmış miydi normalde

Canım çok geçmiş olsun inşallah sağsağlim çıkarsın hastaneden bebişte erken gelmez umarım 🙏 Ama bu durumunun sebebi neymiş onu anlamadım erken doğum içinde erken çünkü haftan

Bu enfeksiyon bende de hep oluyor canım ve suyumda fazla, zamanında sağlıkla kolaylıkla doğursak rahatlayacaz
Aynen ama ben hiç fark etmedim ya akıntı çok oluyordu 2 tane fitil kullanıyorum ondan diyordum meğer öyle değilmiş İnş Bi de şeker çıkmaz sabah yükleme yapılacak

Orası yeni
İmkanları da daha iyidir
Seker yüklemesi yapılmış miydi normalde
Yok 2 hafta önce kontrolde yaptıracaktım su içtim diye yapmadı 1 gün sonra gel dedi bende gelmedim uzak diye yarın yapılacak ama hap verdiler yine içtim suyu Bi kaç yudum

Canım çok geçmiş olsun inşallah sağsağlim çıkarsın hastaneden bebişte erken gelmez umarım 🙏 Ama bu durumunun sebebi neymiş onu anlamadım erken doğum içinde erken çünkü haftan
Hunileşme oluşmuş canım yani rahim ve şeklinde aşağı doğru iniyor o da dikişe dayanmış tahlillere baktım büyük ihtimalle enfeksiyondan olmuştur Bi de ben dinlenemiyordum sabah çocuğa bakıyordum yemek bulaşık herşey bendeydi eşim de yapıyorum diye rahattı şimdi söylesen yapardım diyor söylemeye ne gerek var ay oy yapıyorum demiyor bende kalkayım diye yorgunum deyip duruyor bir haftadır da cüz yapacağım diye hırpaladım kendimi öyle uzun süre oturdum geçen de bayram yuvarlaması yaptım komşularla benim diye kendimi yordum sonuç bu oldu

İyiyiz canım sen nasılsın ? Artık kocaman göbüşlerle yuvarlanmaya başladığımız dönemdeyiz, ağrılar , kramplar, uykusuzluk hepimiz aynı dertlerle uğraşıyoruz :)
Aynen canım valla gecenin bi yarısı tekmeyle uyanıyorum artık. Bebiş uyandırmasa oğlum yanıma geliyor o uyandırıyor 😂😂
Kızlar ben humana'nın emziren anneler için olan çayını aldım, doğum yapmadan kullanılır mı acaba içmeye başlasam? Daha önce kullanan duyan varmı
Ben emzirirken hippinkini kullanmıştım canım gaz önlemek içindi benimki ama hamileyken kullanımda yan etkisi var mı bilmiyorum
Kızlar ben her an aranızda ne ayılabilirim hunileşme oluşmuş dikişe dayanmış yatış verdi ama çocuktan dolayı kabul edemedim
Canım geçmiş olsun hep iyi düşün iyi olsun 🙏🙏

Back