- 28 Mayıs 2020
- 358
- 438
- 53
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #51.361
Benimki meme reddi yapıyordu yaklaşık 2 aydır neredeyse.Ama düzelmeye başladı.Uykuds emiyordu sadece.Ama artık uyanıkken de emmeye başladı.Çok ısrarcı olmadım.Demek ki geçici bir dönem pes etmeyin.Memeyi bırakmasınlar.Benimki maksimum 10 dk emerKızlar bebeklerini aktif şekilde kaç dk emiyor ?
Yani hiç kullanmadığımız günlere göre daha iyi oluyor yoksa klima mahvediyorFaydası oldu mu?
Bizde de var şu an meme reddi. Arada uyanıkken de emiyor ama çok çabuk dikkati dağılıyor ve dağılınca da devam etmiyor. bazen 3 dk sürmüyor bile. O yüzden ben de uyuyunca emziriyorum. Bu kez de uyandığında karnı tok olduğu için haliyle emmiyor. Kilo alımı da durdu sanki. Ne kadar sürede geçti sizin meme reddi ?Benimki meme reddi yapıyordu yaklaşık 2 aydır neredeyse.Ama düzelmeye başladı.Uykuds emiyordu sadece.Ama artık uyanıkken de emmeye başladı.Çok ısrarcı olmadım.Demek ki geçici bir dönem pes etmeyin.Memeyi bırakmasınlar.Benimki maksimum 10 dk emer
Max 10 dk emiyor. Bazen 5 dkKızlar bebeklerini aktif şekilde kaç dk emiyor ?
Bizimkinin de dikkati çok çabuk dağılıyor kafasını diğer tarafa çeviriyor sürekli etrafa bakıyorBizde de var şu an meme reddi. Arada uyanıkken de emiyor ama çok çabuk dikkati dağılıyor ve dağılınca da devam etmiyor. bazen 3 dk sürmüyor bile. O yüzden ben de uyuyunca emziriyorum. Bu kez de uyandığında karnı tok olduğu için haliyle emmiyor. Kilo alımı da durdu sanki. Ne kadar sürede geçti sizin meme reddi ?
İşte bu tam olarak meme reddi değil dedi danışman. Bu ayda oluyormuş, normalmiş. Maksimum 2 hafta ile 2 ay arası sürüyor dedi. Resmen hayatımız emzirmeye ve uyutmaya çalışmakla geçiyor. İnstamomları kıskanmaya başladım ciddi ciddi.Bizimkinin de dikkati çok çabuk dağılıyor kafasını diğer tarafa çeviriyor sürekli etrafa bakıyor
Max. 5 dk. Çoğu kez 3,4.dk . 40 indan beri böyle malesef. Uyurken daha uzun ama o da 10 dk. Yi bulmuyor. Mama,meme,sağım idare ediyoruz bir şekilde.Kızlar bebeklerini aktif şekilde kaç dk emiyor ?
Benimki tam tersi gülerken birden ağlamaya başlıyorKızlar sizin bebekleriniz de ağlarken birden gülmeye başlıyor mu yoksa benim kız hepten mi delirdi?
Benimki de ama uykusu gelince öyle yapıyorBenimki tam tersi gülerken birden ağlamaya başlıyor
6 7 dk sonra daha az emiyor çenesinden uyarıyorum. 15 dk emdirmeye çalışıyorum geneldeKızlar bebeklerini aktif şekilde kaç dk emiyor ?
Ben daha izlemedim ama merak ettim şimdiOsman gönülal in 4 ay videosunu izledim. Heyecanlandım 4.ay için. Artık sinirlenebilirler ve bunu belli ederlermiş. cok hoşuma gitti. Benimki belli ediyor zaten. Uyandığında önce agu auu diyor bakan olmazsa daha uzun auu diyor. Eğer yine bakan olmazsa çığlık atıyoruyku gerilemesi hariç bebekle geçirilen en güzel aydır diyor. Uyku gerilemesi için de sakin olun ve oluşturduğunuz rutini bozmadan uygulayın diyor 2 3 hafta içinde eskisinden daha iyi bir uyku düzeni olacak diyor. Ben biraz oluşturmayı başardım gibi. Şu 3 4 günüm iyiydi dün gece saat başı kalktı 2 den sonra ama yine de ne biliyim en azından emip tekrar uyuyor. Önceki haftalardaki gibi değil gibi bakalım
Dinle ya ben çok heyecanlandım vallaBen daha izlemedim ama merak ettim şimdi
en güzel ayları buysa....Osman gönülal in 4 ay videosunu izledim. Heyecanlandım 4.ay için. Artık sinirlenebilirler ve bunu belli ederlermiş. cok hoşuma gitti. Benimki belli ediyor zaten. Uyandığında önce agu auu diyor bakan olmazsa daha uzun auu diyor. Eğer yine bakan olmazsa çığlık atıyoruyku gerilemesi hariç bebekle geçirilen en güzel aydır diyor. Uyku gerilemesi için de sakin olun ve oluşturduğunuz rutini bozmadan uygulayın diyor 2 3 hafta içinde eskisinden daha iyi bir uyku düzeni olacak diyor. Ben biraz oluşturmayı başardım gibi. Şu 3 4 günüm iyiydi dün gece saat başı kalktı 2 den sonra ama yine de ne biliyim en azından emip tekrar uyuyor. Önceki haftalardaki gibi değil gibi bakalım
Düzene girer inşallah canım seninde. Atak döneminde sanki seninki bizim de atağa 3 gün kalmış görünüyor merak ediyorum bozulacak mi. Takıp edicemEn güzel ayları buysa ben bidahaki aya
en güzel ayları buysa....
Ben de diyorum senin bebek maşallah ne güzel gidiyor ne uyku gerilemesi var ne huysuzluğu. Daha atak dönemiyle tanışmamışsınızDüzene girer inşallah canım seninde. Atak döneminde sanki seninki bizim de atağa 3 gün kalmış görünüyor merak ediyorum bozulacak mi. Takıp edicem
Inşallah canım bozulursa da sakin olucam inşallahBen de diyorum senin bebek maşallah ne güzel gidiyor ne uyku gerilemesi var ne huysuzluğu. Daha atak dönemiyle tanışmamışsınızinşallah bozulmaz
Şuan bir saattir uyanık ben emzirdim babasına verdim diğer odaya kaçtım uyumaya çalışıyorumBen de diyorum senin bebek maşallah ne güzel gidiyor ne uyku gerilemesi var ne huysuzluğu. Daha atak dönemiyle tanışmamışsınızinşallah bozulmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?