• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bu haftaki gündüz uykusu rekorunu kırdı 🥲 denk mi geldi zaten uyuyacak mıydı bilmiyorum da mutlu uyandı yavrum. Akşam uykusu merak ediyorum bakalım asıl mucizesini o zaman gösterecek işe yarıyorsa 🤣
Sabah kaçta uyanıyordu senin kuzu? Gaz sancısı oluyor muydu ? Bizim genelde sabahları oluyor 4 5 gibi ama bi süredir gündüz uykusundan da hemen uyanıyordu, sanırım gazdan. Heyecanlandım 😄 sizde yarın sabah da gaz olmazsa ilk işim gidip almak olacak.

Sabah kaçta uyanıyordu senin kuzu? Gaz sancısı oluyor muydu ? Bizim genelde sabahları oluyor 4 5 gibi ama bi süredir gündüz uykusundan da hemen uyanıyordu, sanırım gazdan. Heyecanlandım 😄 sizde yarın sabah da gaz olmazsa ilk işim gidip almak olacak.
6-6.30 gibi normalde bu ara 7ye çekti bazen 7.30 8i de buluyor akşam çok geç uyuduysa.

Kızlar Günaydın 🤗 tatlının süt yapımı üzerinde hiçbir etkisi yokmuş.Tatlı yedikçe su içme isteği arttığı için süt artıyor.Bende ilk aylar sizin gibi yaptım.Sonra bıraktım.Aynıydı.Günde 4.5 lt su içiyorum.Galactago damla kullanıyorum çok işey yarıyor.Sütün en önemli kaynağı su içmek.Ve düzenli dengeli beslenmek.Tatlıya düşmeyin
Süt olsun diye düşmüyorum ki canım aşırı istiyor🙈

En baya geriden takip edıyrm ama bugune kadar neyedıysem benım oglanda tsttırdım dondurma bile dahil hatta alerjı yapıcak bal vs gıvı seyler dusgaına yada agzına surdum
Verdiğiniz diğer gıdalar hakkında bir şey diyemem ama bal 12 ay altı için çok zararlı bir besin. Alerjik tehlikesi var olarak bilinir ama asıl riski daha tehlikeli bir hastalık.

Paylaştığım bu gönderiye denk geldiniz mi bilmiyorum, buna benzer birçok bilgi paylaşımı okudum.

Onların dışında kızımı götürdüğüm çocuk alerji uzmanı da bu konuda beni ciddi şekilde uyardı (gönderide yazılanları anlattı aynı şekilde / Prof Dr Bülent enis şekerel)

Ben bildiğimi paylaşıyorum, tabi yine her anne kendi çocuğundan sorumludur.

Yandaki askılardan küçülttün değil mi ? Ben baya küçülttüm şimdi kafası biraz daha yukarda kaldı ama iyice soğudu, daha içine koyarken ağlamaya başlıyor. Başarabilirsem fotoğraf çekerim nasıl durduğunu
İşte acemilikten onu atladım:( sadece bacak kısmını ayarlayıp koydum içine. Tabi içinde resmen ufacık kaldı. Çıkarınca sıkıştırdım yanları, tabi bı daha takmadım ağladığı icin.belki az da olsa fark yaratacaktır sıkıştırmak. Ama iste kollar da engel oluyor. Ne bileyim ya, resimlere bakınca pek hoşuma gidiyordu, biz mi beceremedik bilmiyorum ki🥺

Kizlar merhaba.uzun zamandir aktif degilim ist dan eve donduk. Tlf da da uygulama yok yer olmadigindan netten bakiuorm bayag konular birikmis. Pek yetisemedim.. sonlara goz gezdirdim.
Bi kanguru mecarasi ds benden mamadus her yone aldim bi heves degil her yone bi yone durmadi evde denedim ne agladi ne agladi. Biraz da kumasi sertti. Aldigim gibi iade ettim valla. Cok heveslenmistim husrana ugradim. Parami hemen iade ettiler hepsi buradadan almistm iade parayla da bez aldim😄

Molfix pure and soft denedim memnun kaldim premium care den sonra. Simdlk ona devam ediyoruz.

Gazimiz hala sikistriyo artik yildim. Uykusuzluktan da aglamasindan da..bebek arabasinda da durmuyo. Cok ariza bi kiz🙈

3 aylik kontrollere yeni gittik hersey yolunda
Menenjiti 5. Ay yapalim dedik bexseroyu cnku zaten kolik bi bebek. Tamam dedim
doktorumuz.

Simdlik iyiyiz insallah herkes de bebeklerde iyidir. Ara ara yazismalarinizi okuyup konularin ortasindan boyle dalabilirim🙈
Seviliyosunuzzz❤

Eşimle ilk defa çocuksuz dışarı cikmisizdir.

Screenshot_2021-08-27-11-48-08-37.jpg

Ah ah bizimki de 47 gunlukken dustu cok daha kucukken 😔 oglen 12 de dusmustu uyurken koltuktan o zaman donuyodu simdi donemiyo ama bende mahvolmustum. Sabaha kadar agladim cok cok kotu bi gunde surekli ozur diledim kizimdan. Cok sukur bizde de bisey olmadi hemen doktora goturmustuk artik cok dikkat ediyorum🙏 size de cok cok gecmis olsun🙏
Kıyamam ya size de geçmiş olsun.

Kızlar bende nasıl bi metabolizma var anlamıyorum ya. Bebeği dumbell gibi indir kaldır sürekli hareket halindeyim 5dk oturamıyorum annem şimdiye bi deri bi kemik olmalıydın diyor.

Önceki doğumunda ne kadar sürede kilo vermiştin? 😁
Onda da 20 kilo almıştım 🙈 9 aylıkken vermiştim ama o zaman kızımın alerjisi olduğu için çok katı diyet yapmıştım ve bir süre İskenderun’da kaldım, orda günlük en az 10 bin adım yürüyordum her gün

Şimdi yürüyüşe enerjim yok, hepsini çocukların peşinde bitiriyorum kırmızı çizgide günü tamamlıyorum 😂

Bende su vermedim diye hic annem sitem etmisti bu sicaklarda bi iki kasik ver cocugun ici yaniyordur diye😁

Ayy cocugu mahvetmisler bir sey oldu mu sonra😁
Dün baskısı en masumu kalıyor bu baskıların içinde 😂

Valla çocuk yapısal mı nedir hala çok zayıf 😂 liseye gidiyor, annemler fasulye çubuğu diyorlar ona 🤭

Kızlar bende nasıl bi metabolizma var anlamıyorum ya. Bebeği dumbell gibi indir kaldır sürekli hareket halindeyim 5dk oturamıyorum annem şimdiye bi deri bi kemik olmalıydın diyor.
Yok canım abartıyor. 4 ay diyet ve spor yapsan yine bir deri bir kemik kalmazsın. Kas yapıyoruz kas 🤪

Back