- 28 Ağustos 2020
- 8.482
- 37.489
- 498
- Konu Sahibi KirazHanim
- #51.381
Biz 1 haftasını atlattık şükür.Inşallah canım bozulursa da sakin olucam inşallahve sabırla geçmesini bekliycem. Yani umarım
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz 1 haftasını atlattık şükür.Inşallah canım bozulursa da sakin olucam inşallahve sabırla geçmesini bekliycem. Yani umarım
![]()
Evet Dr da söylemişti bana bebeğim çok gazlı paketli gıda,makarna falan tüketme diye süt kalitesi için deKızlar gaz için bir yazı okumuştum. Anne protein ağırlıklı beslenmeliymiş. Hem süt kalitesi için hemde gazı önlemek için. Paketli gıda ve full karbonhidrat beslenmesi çok yanlış diyor. Yani karbonhidratı kıs, sağlıklı karbonhidrat al bulgur vs gibi. Pirinç de gereksiz sanırım gözünde. Benim süt azalınca ben şuan basıyorum proteini . Antrikotlar kuşbaşılae yumurta yoğurt tavuk gidiyorum. Evde balığın kokusuna tahammül edemediğimden dışarıda somon yiyerek devam edicem inşallah. Bizim çok şükür maşallah gaz sorunumuz daha iyi. Gazını ben çıkarmıyorum kendi çıkarıyor. Ama uyku sorunu devam.
GünaydınBizde de var şu an meme reddi. Arada uyanıkken de emiyor ama çok çabuk dikkati dağılıyor ve dağılınca da devam etmiyor. bazen 3 dk sürmüyor bile. O yüzden ben de uyuyunca emziriyorum. Bu kez de uyandığında karnı tok olduğu için haliyle emmiyor. Kilo alımı da durdu sanki. Ne kadar sürede geçti sizin meme reddi ?
Demek ki uykuda iyi emiyor çok güzel kilo almış. Bizimki bazen gündüz uyumadıysa ya da uyusa da çok aktif emmiyor o yüzden pek kilo alamadı gibi. Pes etmiyorum ama çok yoruldum. Sürekli uyusa da emzirsem modundayım. O uyuyunca dinlenebiliyordum artık o da kalmadı. Benimki de biberon da mama da istemiyor. Kısacası beslenmek istemiyorGünaydın
Tam olarak geçmedi ama düzelme görüyorum.Çünkü uyanıkken emzirme pozisyonunda dahi durmuyordu emmeyi bırak.2 aydır sadece uykuda ve eğer keyfi olursa üzerine eğilerek meme veriyordum.Birkaç gündür emmeye başladı tekrar.Çok uzun sürekli değil ama emiyor en azından.Çok zordu cidden.Pes etme uykuda emsin bişi olmaz.Benimki biberon da almıyor.Mama da içmiyor.Bazen süt sağıp şırınga ile verdiğim oluyor.Bu ay 1.5 kg aldı![]()
Bizde de var şu an meme reddi. Arada uyanıkken de emiyor ama çok çabuk dikkati dağılıyor ve dağılınca da devam etmiyor. bazen 3 dk sürmüyor bile. O yüzden ben de uyuyunca emziriyorum. Bu kez de uyandığında karnı tok olduğu için haliyle emmiyor. Kilo alımı da durdu sanki. Ne kadar sürede geçti sizin meme reddi ?
Aşırı hareketlendiler belki ondan. Bir de az emiyor bizimki. saat 2 gibi de emdi en son 4ten beri de uyumadıgı için emmiyor. Bugün benim sınavım sanırım, sinirimden ağlıyorum sabahtan beri.Kilo alimi bizde de durdu sanki bi haftadir ya 100 gram almis ya alamamis, tartida surekli farkli sonuc cikti![]()
Aşırı hareketlendiler belki ondan. Bir de az emiyor bizimki. saat 2 gibi de emdi en son 4ten beri de uyumadıgı için emmiyor. Bugün benim sınavım sanırım, sinirimden ağlıyorum sabahtan beri.
Anladım.Evet çok zor bir durum başına gelmeyen anlamaz.Uyumadığı zaman hemen 30-60 CC sağ sütünü içir kaşıkla şırınga ile artık ne kolayına geliyorsa sık sık ver.Demek ki uykuda iyi emiyor çok güzel kilo almış. Bizimki bazen gündüz uyumadıysa ya da uyusa da çok aktif emmiyor o yüzden pek kilo alamadı gibi. Pes etmiyorum ama çok yoruldum. Sürekli uyusa da emzirsem modundayım. O uyuyunca dinlenebiliyordum artık o da kalmadı. Benimki de biberon da mama da istemiyor. Kısacası beslenmek istemiyor![]()
Insalalh düzenimizi bozdurmaz bakalımBiz 1 haftasını atlattık şükür.cidden takvime göre Pazartesi günü giriyordu ve patatesiden beri bir haller oldu.
Hiç ağlayıp kendini üzme.Dediğim gibi sağ sütü içir ben öyle yapıyorum.Ver şırınga kolay oluyor.Aşırı hareketlendiler belki ondan. Bir de az emiyor bizimki. saat 2 gibi de emdi en son 4ten beri de uyumadıgı için emmiyor. Bugün benim sınavım sanırım, sinirimden ağlıyorum sabahtan beri.
Canim Insalalh en kısa zamanda düzene girerAşırı hareketlendiler belki ondan. Bir de az emiyor bizimki. saat 2 gibi de emdi en son 4ten beri de uyumadıgı için emmiyor. Bugün benim sınavım sanırım, sinirimden ağlıyorum sabahtan beri.
AA ne güzel durmus ya
Kilo alimi bizde de durdu sanki bi haftadir ya 100 gram almis ya alamamis, tartida surekli farkli sonuc cikti![]()
Hep geçici surecler bunlar, kendini üzme mümkün oldugunca. Bizimki de az emiyor hatta acaba yine sütüm mu az diyorum..5 dk emmek mi olur. Dün inanılmaz yordu bizi akşamüstü. Asla uykuya geçmek istemedi. Akşam 10.gibi zor bela uyuttuk ama çok ağladı. Ve ilk defa gece uykusuna yattıktan 1 saat sonra uyandi..ki hiç huyu değildir, en az 3 saat uyur ilk yatista. Bebek büyütmek dünyanın en zor seylerinden biri bence.Aşırı hareketlendiler belki ondan. Bir de az emiyor bizimki. saat 2 gibi de emdi en son 4ten beri de uyumadıgı için emmiyor. Bugün benim sınavım sanırım, sinirimden ağlıyorum sabahtan beri.
Ben alacaktim, bir doktor tanıdığımız tavsiye etmedi. Kendisi kullanmış 1 senedir hastayım hala duzelemedim dedi. Belki de ayarını yanlış kullanmıştır bilmiyorum. Ama almayı hiç düşünmüyorum.Kızlar soğuk buhar makinesi kullanıyor musunuz?
Bende o haftadayım.Atak ayı demek daha doğru.Vallahi havalarda sıcak cinnet geçiresim geliyor 2 çocukla.İnternette beklenen doğum tarihi üzerinden hesaplandiginda bu sonuç çıkıyor bizim..35 gün atak mi olur ya
Eki Görüntüle 2907994![]()
Ya biz nemli bi memlekette yaşıyoruz zaten diye almadım ben de açıkçası. Ama sanki sürekli tıkanıyor burnu, serumla açamıyorum delircem.Ben alacaktim, bir doktor tanıdığımız tavsiye etmedi. Kendisi kullanmış 1 senedir hastayım hala duzelemedim dedi. Belki de ayarını yanlış kullanmıştır bilmiyorum. Ama almayı hiç düşünmüyorum.
Valla artık protein basıyorumEvet Dr da söylemişti bana bebeğim çok gazlı paketli gıda,makarna falan tüketme diye süt kalitesi için de
Benimkide öyleKızlar benim minnoşum geç döllenme ürünü. Bu durumda atak haftasını sata göre mi hesaplamalıyım bilginiz var mı?