• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar dün aniden misafir geldi annem yemek hazırlıyodu bende etrafı topluyodum bebek koltuktaydı benimde boşluğuma denk geldi yuvarlanıp yere düştü küt diye ses geldi. Ölüyodum korkudan bişi olmadı iyiki.
Geçmiş olsun canım. Çoğu kişinin başına geliyor. Çok dikkat etmek lazım artık dönüyorlar.

Lizz Lizz bugün neko kanguru da geldi ama bunu daha da sevmedi. Askıları baya kalın ya yüzünü kapattı, içinde sıkıştı sanki. Sonra kollarını dışarı çıkardım öyle 2 dk kadar durdu ama zor. Huggyberry daha hafif ve askıları daha inceydi. Sizin nasıl gidiyor, tekrar denedin mi? Ben bugün de dışarı çıkıp sevmezse mecbur iade edicem 😞
Evet işte dedigim gibi aynı. İçinde kayboldu ve kangurunun kolu yuzune geliyor dışarıyı görmesini iyice engelliyor. Açıkçası pişmanım aldığıma. Keşke chicco alsaydim diyorum..tekrar denemedim. Denedigim zaman hemen dışarı cikicam o yüzden bekliyorum. İade de edemem artık yıkadım. Kutusunu da annem attı sağolsun.

Evet işte dedigim gibi aynı. İçinde kayboldu ve kangurunun kolu yuzune geliyor dışarıyı görmesini iyice engelliyor. Açıkçası pişmanım aldığıma. Keşke chicco alsaydim diyorum..tekrar denemedim. Denedigim zaman hemen dışarı cikicam o yüzden bekliyorum. İade de edemem artık yıkadım. Kutusunu da annem attı sağolsun.
Letgodan sat. 🙄

bibalprensesi bibalprensesi

Ben şöyle hayal ederek aldım. Burdaki bebek acaba kaç aylık. Belki biraz büyüyünce mi boyle duruyor?

Screenshot_2021-08-28-14-39-45-06.webp

Ben şöyle hayal ederek aldım. Burdaki bebek acaba kaç aylık. Belki biraz büyüyünce mi boyle duruyor?

Eki Görüntüle 2907697
Sende nasıl durdu ki? Benim kullandığım kanguru aynı tip değil ama kılavuzunda bebeğinizin başını öpebilecek seviyede olması gerek yazıyordu. Kaç aylık olduğundan bağımsız. Yani bebek ufaksa yukarıya almalısın.

Sende nasıl durdu ki? Benim kullandığım kanguru aynı tip değil ama kılavuzunda bebeğinizin başını öpebilecek seviyede olması gerek yazıyordu. Kaç aylık olduğundan bağımsız. Yani bebek ufaksa yukarıya almalısın.
Başını opebiliyo muydum ya panikten deneyemedim😃 yanlardan kisalttim ama yine de iç kısımda kaldı. Bir de kangurunun kolları çok kalın ve yüzünün önüne geliyor. Doğru düzgün bişey goremiyor

Aynen canım doktorun uygun görürse başlayabilirsin.
Ek gıda konusu da stresli başlangıç olarak
Genelde aile büyükleri geleneksel yaklaşıyor, erkenden bir şeyler vermek istiyorlar. Doktorlar kesinlikle 180 gün dolmalı diyor. Bebekler 5 aya yaklaşınca etraftan sesler başlıyor biz eskiden diye başlayan 😂

Kuzenim prematüre doğum yapmıştı ve Bebek emmiyordu. Güya doktoru bebek daha kırk günlük bile değilken “bu çocuk erken doğdu iyi beslenmeli anne sütü de almıyor siz buna tavuk suyuna çorbalar yapıp yedirin” demiş 😅
Bana anlatıyordu biz kırkı çıkmadan tavuk suyu çorba vermeye başladık çok da güzel yiyordu sen boşuna bekliyorsun diye 💆‍♀️
En baya geriden takip edıyrm ama bugune kadar neyedıysem benım oglanda tsttırdım dondurma bile dahil hatta alerjı yapıcak bal vs gıvı seyler dusgaına yada agzına surdum

Ben iki çocuğumda da gaz sorunu yaşamadım. Gaz sorunu bebeğin rahat olmadığı pozisyonda fazla kalmasından da kaynaklı olabilir. Puset ya da ana kucağında çok yatırmamanızı bebeğin gerinmesine olanak tanıyacak şekilde sık sık değiştirmenizi öneririm.

Merhaba öğretmen misiniz ? Ben yıl içersinde raporlar almak zorunda kaldım sözleşmeliyim kadroya 1 ay kaldı. acaba ücretsize ayrılsak onları düşerler mi bilginiz var mı

Eki Görüntüle 2907697
Yandaki askılardan küçülttün değil mi ? Ben baya küçülttüm şimdi kafası biraz daha yukarda kaldı ama iyice soğudu, daha içine koyarken ağlamaya başlıyor. Başarabilirsem fotoğraf çekerim nasıl durduğunu

Kızlar dün aniden misafir geldi annem yemek hazırlıyodu bende etrafı topluyodum bebek koltuktaydı benimde boşluğuma denk geldi yuvarlanıp yere düştü küt diye ses geldi. Ölüyodum korkudan bişi olmadı iyiki.

Ah ah bizimki de 47 gunlukken dustu cok daha kucukken 😔 oglen 12 de dusmustu uyurken koltuktan o zaman donuyodu simdi donemiyo ama bende mahvolmustum. Sabaha kadar agladim cok cok kotu bi gunde surekli ozur diledim kizimdan. Cok sukur bizde de bisey olmadi hemen doktora goturmustuk artik cok dikkat ediyorum🙏 size de cok cok gecmis olsun🙏

Nasıııl ? Ne oldu hemen anlat eczaneye koşarken bir tandan da okurum 😂
Bu haftaki gündüz uykusu rekorunu kırdı 🥲 denk mi geldi zaten uyuyacak mıydı bilmiyorum da mutlu uyandı yavrum. Akşam uykusu merak ediyorum bakalım asıl mucizesini o zaman gösterecek işe yarıyorsa 🤣

Back