- 28 Ağustos 2020
- 8.489
- 37.529
- 498
- Konu Sahibi KirazHanim
- #51.301
Kızlar sizin bebekleriniz de ağlarken birden gülmeye başlıyor mu yoksa benim kız hepten mi delirdi? 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa yok olmadı bizde. Kıvırcık mı senin bebiş?Kizlar sizin de bebislerinizin arka kısımdaki saçları böyle tiftik şeklinde dugum oluyor muşimdi baktım bir sürü olmuş açılması imkansız..mecbur o kısmı kesmem gerekecek
![]()
Ağlarken laf atınca gülüyor hemen. Ama sonra ağlamaya devam. DeğişiklerKızlar sizin bebekleriniz de ağlarken birden gülmeye başlıyor mu yoksa benim kız hepten mi delirdi?![]()
Vallahi bıktım şu gazdan. 4 te uyandı gazını çıkardı ama kaka yaptı ardından. Temizlemesem vicdanım rahat etmeyecek, temizledim ve tabi ki kahkahayla uyandı sonra 8 de uyudu. gaz olmasa uyuyacak eminim.. ben de başlamak istiyorum gaz damlasına artık yettiUyanmasın diye mecbur çıkartıyorum. Yoksa gazdan uyanıyor![]()
Sadece sap simpleks kullandım.Düzenli kullanımda çok faydasını gördüm.Akşam 6 da başlardı gece 12 ye kadar haz sancısı çekiyorduCanım siz sab simplexle beraber biogaia da kullandınız mı? Ben de almaya karar verdim sab dan. Çocuğum gazdan uyanıyor emin oldum.
Bizimde oldu geçen gün kestim benKizlar sizin de bebislerinizin arka kısımdaki saçları böyle tiftik şeklinde dugum oluyor muşimdi baktım bir sürü olmuş açılması imkansız..mecbur o kısmı kesmem gerekecek
![]()
Benimki de öyle kuzuKızlar sizin bebekleriniz de ağlarken birden gülmeye başlıyor mu yoksa benim kız hepten mi delirdi?
Komşumuz var sevdiğim bir teyzemiz.4 kızı 1 oğlu var.Diyorum nasıl baktın büyüttün çok zor çocuk bakmak.30 una gelene kadar 5 çocuk yapmış yaa diyor ki eskiden böyle değildi.Çocukları uyutur adamın yanına giderdik bide
Ben az önde aldım valla eczaneden. Aynı durumdayız. Gaz olmasa uyuyacak. Çok uykusu var.Vallahi bıktım şu gazdan. 4 te uyandı gazını çıkardı ama kaka yaptı ardından. Temizlemesem vicdanım rahat etmeyecek, temizledim ve tabi ki kahkahayla uyandı sonra 8 de uyudu. gaz olmasa uyuyacak eminim.. ben de başlamak istiyorum gaz damlasına artık yetti![]()
Hadi bakalım inşallah bizde de işe yarar.Sadece sap simpleks kullandım.Düzenli kullanımda çok faydasını gördüm.Akşam 6 da başlardı gece 12 ye kadar haz sancısı çekiyordu
Evet uyandıktan yarım saat sonra başlıyor esnemeye ama gazdan uyuyamıyor da. Hiç bi şey yapamaz olduk. Ne aldın sen bende vicol var ama şimdilik denesem mi yoksa daha etkili bir şey mi alsam karar veremedim.Ben az önde aldım valla eczaneden. Aynı durumdayız. Gaz olmasa uyuyacak. Çok uykusu var.![]()
Sab simplex aldımEvet uyandıktan yarım saat sonra başlıyor esnemeye ama gazdan uyuyamıyor da. Hiç bi şey yapamaz olduk. Ne aldın sen bende vicol var ama şimdilik denesem mi yoksa daha etkili bir şey mi alsam karar veremedim.
Bende babamı evlenmeden annemi oğlum yaşına girmeden kaybettim. Gerçekten Allah kv eline düşürmesin. Şükür bu sefer kızımda eşim baktı çok şükür kimse yoktu pandemi bahanesi ile kimseyi almadık eve.Başınız sağolsunbende öyle düşünüyorum.Annem vefat etti.Keşke sağ olsaydı kavga etseydik.Düğünümü bile görmedi çocuklarımı bırak.Allah kayınvalide eline düşürmesin kimseyi..
inşallah işe yararSab simplex aldım
Ne guzel iste otur ye oglusunla beraberAynı bende öyle yapıcam bizde kaliteli içeriği temiz şeyler tüketiyoruz tereyağ, zeytinyağ dışında yağ koymuyoruz o yüzden bebeğe ayrı yapmaya gerek yok. Sadece organik meyve, meyve püresi falan alırım. Onlarda bağımızda var aslında ordanda getirtirim.
Birazda rahat olunmasi gerektigi kanaatindeyim bende suana kadar memeyi bile saatli vermedim aciktikca emzirdim istahi olmadiginda ustelemedim hic niye emiyor emmiyor demedim acikinca emecek elbet bazi gecis donemleri oluyor istahlari kapaniyor ama hepsi gecici zorlamamak gerek kolay degil buyumeye calisiyor kuzular.Annemde ayni seyleri soyledi zaten 1 yasindan sonra mecburi o bakicak ayri yapmaz sizin dediginiz sekilde yaparbeni saat kurarak cok ozenerek her gun farkli seyler hazirlayarak buyutmus. Her gun donusumlu protein yedirmis bir gun tavuk bir gun kirmizi et bir gun balik seklinde donusumlu hazirlamis mesela inanilmaz yemek seciyorum hala, sebze nerdeyse hic yemiyorum. Bir yil ben elimden geleni yapiyim da sonrasinda anneme emanet
![]()