• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kizlar sizin de bebislerinizin arka kısımdaki saçları böyle tiftik şeklinde dugum oluyor mu🥺 şimdi baktım bir sürü olmuş açılması imkansız..mecbur o kısmı kesmem gerekecek:(

Kizlar sizin de bebislerinizin arka kısımdaki saçları böyle tiftik şeklinde dugum oluyor mu🥺 şimdi baktım bir sürü olmuş açılması imkansız..mecbur o kısmı kesmem gerekecek:KK43:
Aa yok olmadı bizde. Kıvırcık mı senin bebiş?

Uyanmasın diye mecbur çıkartıyorum. Yoksa gazdan uyanıyor 😕
Vallahi bıktım şu gazdan. 4 te uyandı gazını çıkardı ama kaka yaptı ardından. Temizlemesem vicdanım rahat etmeyecek, temizledim ve tabi ki kahkahayla uyandı sonra 8 de uyudu. gaz olmasa uyuyacak eminim.. ben de başlamak istiyorum gaz damlasına artık yetti 😞

4 gündür gece uykusuna daha erken yatmaya başladı. 12 1 olan saatleri 9 10 a çekebildik. Ama bu seferde 9 da yatınca 2ye kadar falan iki kere kalkıyor. Ama ondan sonrası saat başı ya da 1.5 saatte bir emmeye kalkıyor. O da duzene girer diye umuyorum. En azından o dinlenmiş oluyor. Gündüz uykuları yine sıkıntılı. Gece uykusuna geçmesi onun sağlığı için daha iyi olduğu için dayanamıyorum saat başı kalkmaya. Mesela bu Sabah gune 9 da başladı dun 7 de. Eşim bu hafta 4 12 allahtan ona veriyorum ben o arada 2 saat uyuyorum.

Vallahi bıktım şu gazdan. 4 te uyandı gazını çıkardı ama kaka yaptı ardından. Temizlemesem vicdanım rahat etmeyecek, temizledim ve tabi ki kahkahayla uyandı sonra 8 de uyudu. gaz olmasa uyuyacak eminim.. ben de başlamak istiyorum gaz damlasına artık yetti 😞
Ben az önde aldım valla eczaneden. Aynı durumdayız. Gaz olmasa uyuyacak. Çok uykusu var. ☹️

Ben az önde aldım valla eczaneden. Aynı durumdayız. Gaz olmasa uyuyacak. Çok uykusu var. ☹️
Evet uyandıktan yarım saat sonra başlıyor esnemeye ama gazdan uyuyamıyor da. Hiç bi şey yapamaz olduk. Ne aldın sen bende vicol var ama şimdilik denesem mi yoksa daha etkili bir şey mi alsam karar veremedim.

Başınız sağolsun 😞 bende öyle düşünüyorum.Annem vefat etti.Keşke sağ olsaydı kavga etseydik.Düğünümü bile görmedi çocuklarımı bırak.Allah kayınvalide eline düşürmesin kimseyi..
Bende babamı evlenmeden annemi oğlum yaşına girmeden kaybettim. Gerçekten Allah kv eline düşürmesin. Şükür bu sefer kızımda eşim baktı çok şükür kimse yoktu pandemi bahanesi ile kimseyi almadık eve.

Lizz Lizz bugün neko kanguru da geldi ama bunu daha da sevmedi. Askıları baya kalın ya yüzünü kapattı, içinde sıkıştı sanki. Sonra kollarını dışarı çıkardım öyle 2 dk kadar durdu ama zor. Huggyberry daha hafif ve askıları daha inceydi. Sizin nasıl gidiyor, tekrar denedin mi? Ben bugün de dışarı çıkıp sevmezse mecbur iade edicem 😞

Aynı bende öyle yapıcam bizde kaliteli içeriği temiz şeyler tüketiyoruz tereyağ, zeytinyağ dışında yağ koymuyoruz o yüzden bebeğe ayrı yapmaya gerek yok. Sadece organik meyve, meyve püresi falan alırım. Onlarda bağımızda var aslında ordanda getirtirim.
Ne guzel iste otur ye oglusunla beraber😉, bebek tarhanasini falan burda duydum suan ayri hazirlamadigim icin bilmiyordum ben kendi yedigimiz köy tarhanasindan yedirmistim hep rondoda ekmegi cekiyordum bir tatli kasigi icine atip karistirip veriyordum cok seviyordu.

Annemde ayni seyleri soyledi zaten 1 yasindan sonra mecburi o bakicak ayri yapmaz sizin dediginiz sekilde yapar 😁 beni saat kurarak cok ozenerek her gun farkli seyler hazirlayarak buyutmus. Her gun donusumlu protein yedirmis bir gun tavuk bir gun kirmizi et bir gun balik seklinde donusumlu hazirlamis mesela inanilmaz yemek seciyorum hala, sebze nerdeyse hic yemiyorum. Bir yil ben elimden geleni yapiyim da sonrasinda anneme emanet 😍
Birazda rahat olunmasi gerektigi kanaatindeyim bende suana kadar memeyi bile saatli vermedim aciktikca emzirdim istahi olmadiginda ustelemedim hic niye emiyor emmiyor demedim acikinca emecek elbet bazi gecis donemleri oluyor istahlari kapaniyor ama hepsi gecici zorlamamak gerek kolay degil buyumeye calisiyor kuzular.

Kızlar gaz için bir yazı okumuştum. Anne protein ağırlıklı beslenmeliymiş. Hem süt kalitesi için hemde gazı önlemek için. Paketli gıda ve full karbonhidrat beslenmesi çok yanlış diyor. Yani karbonhidratı kıs, sağlıklı karbonhidrat al bulgur vs gibi. Pirinç de gereksiz sanırım gözünde. Benim süt azalınca ben şuan basıyorum proteini . Antrikotlar kuşbaşılae yumurta yoğurt tavuk gidiyorum. Evde balığın kokusuna tahammül edemediğimden dışarıda somon yiyerek devam edicem inşallah. Bizim çok şükür maşallah gaz sorunumuz daha iyi. Gazını ben çıkarmıyorum kendi çıkarıyor. Ama uyku sorunu devam.

Back