• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar bebeklerini aktif şekilde kaç dk emiyor ?
Benimki meme reddi yapıyordu yaklaşık 2 aydır neredeyse.Ama düzelmeye başladı.Uykuds emiyordu sadece.Ama artık uyanıkken de emmeye başladı.Çok ısrarcı olmadım.Demek ki geçici bir dönem pes etmeyin.Memeyi bırakmasınlar.Benimki maksimum 10 dk emer

Benimki meme reddi yapıyordu yaklaşık 2 aydır neredeyse.Ama düzelmeye başladı.Uykuds emiyordu sadece.Ama artık uyanıkken de emmeye başladı.Çok ısrarcı olmadım.Demek ki geçici bir dönem pes etmeyin.Memeyi bırakmasınlar.Benimki maksimum 10 dk emer
Bizde de var şu an meme reddi. Arada uyanıkken de emiyor ama çok çabuk dikkati dağılıyor ve dağılınca da devam etmiyor. bazen 3 dk sürmüyor bile. O yüzden ben de uyuyunca emziriyorum. Bu kez de uyandığında karnı tok olduğu için haliyle emmiyor. Kilo alımı da durdu sanki. Ne kadar sürede geçti sizin meme reddi ?

Bizde de var şu an meme reddi. Arada uyanıkken de emiyor ama çok çabuk dikkati dağılıyor ve dağılınca da devam etmiyor. bazen 3 dk sürmüyor bile. O yüzden ben de uyuyunca emziriyorum. Bu kez de uyandığında karnı tok olduğu için haliyle emmiyor. Kilo alımı da durdu sanki. Ne kadar sürede geçti sizin meme reddi ?
Bizimkinin de dikkati çok çabuk dağılıyor kafasını diğer tarafa çeviriyor sürekli etrafa bakıyor

Bizimkinin de dikkati çok çabuk dağılıyor kafasını diğer tarafa çeviriyor sürekli etrafa bakıyor
İşte bu tam olarak meme reddi değil dedi danışman. Bu ayda oluyormuş, normalmiş. Maksimum 2 hafta ile 2 ay arası sürüyor dedi. Resmen hayatımız emzirmeye ve uyutmaya çalışmakla geçiyor. İnstamomları kıskanmaya başladım ciddi ciddi.

Benimki maks 3 dk emer gündüz. Zorla tutturuyorum😀 gece bırakana dek devAm ediyor çünkü uyuyor memede çekiyor sürekli. Meme reddine devam yani. Ama şunu keşfettim kesinlikle 3 saatte bir memeyi vercez. Öncesinde teklif edince istemiyo iyice soğuyor. Kendisi acıksns kadar bekliyorum bakıyorum anlamsızca ellerini emiyor kucağıma aldığında memeye doğru yöneliyor anlıyorum o zaman emmek istediğini. Diğer türlü yatırsamda kollarıma kafasını kaldırıp kendini atmaya çalışıyor yani emmem diyor. Bazende süt geç inşyor birden lıklık içemediği için kendini atmaya başlıyor orda da bir iki ısrar yapıyorum sonra meme değiştiyorum ordada aynısını yapıypsa bırakıyorum. Ta ki acıkana kadar. Acıktığında içiyor güzelce bırakmadan

Osman gönülal in 4 ay videosunu izledim. Heyecanlandım 4.ay için. Artık sinirlenebilirler ve bunu belli ederlermiş. cok hoşuma gitti. Benimki belli ediyor zaten. Uyandığında önce agu auu diyor bakan olmazsa daha uzun auu diyor. Eğer yine bakan olmazsa çığlık atıyor 😂😂 uyku gerilemesi hariç bebekle geçirilen en güzel aydır diyor. Uyku gerilemesi için de sakin olun ve oluşturduğunuz rutini bozmadan uygulayın diyor 2 3 hafta içinde eskisinden daha iyi bir uyku düzeni olacak diyor. Ben biraz oluşturmayı başardım gibi. Şu 3 4 günüm iyiydi dün gece saat başı kalktı 2 den sonra ama yine de ne biliyim en azından emip tekrar uyuyor. Önceki haftalardaki gibi değil gibi bakalım

Osman gönülal in 4 ay videosunu izledim. Heyecanlandım 4.ay için. Artık sinirlenebilirler ve bunu belli ederlermiş. cok hoşuma gitti. Benimki belli ediyor zaten. Uyandığında önce agu auu diyor bakan olmazsa daha uzun auu diyor. Eğer yine bakan olmazsa çığlık atıyor 😂😂 uyku gerilemesi hariç bebekle geçirilen en güzel aydır diyor. Uyku gerilemesi için de sakin olun ve oluşturduğunuz rutini bozmadan uygulayın diyor 2 3 hafta içinde eskisinden daha iyi bir uyku düzeni olacak diyor. Ben biraz oluşturmayı başardım gibi. Şu 3 4 günüm iyiydi dün gece saat başı kalktı 2 den sonra ama yine de ne biliyim en azından emip tekrar uyuyor. Önceki haftalardaki gibi değil gibi bakalım
Ben daha izlemedim ama merak ettim şimdi

Ben oluşturduğum rutini anlatayım biraz. Bugün böyleydi günümüz. Sabah 9 da kalkıyoruz. Biraz yatakta tembellik yapıp onunla sohbet ediyoruz hemen gövdesinin altına yastık koyup yüz üstü yatırıyorum ve onunla sohbet ederken sırtını ufalayıp masaj yapıyorum tüm gece genelde düz yatıyor benim oğlan. Sonra sohbet falan oyun oynuyoruz. 11 de emziriyorum genelde memede uyuyor uyumazsa biraz beşikte sallıyorum 30 dk 1 saat arasında değişiyor uykusu uyuyor o arada kahvaltı hazırlıyorum kendime. Eğer kahvaltı yaparken uyanmışsa ana kucağına koyuyorum dönence falan bakarken kahvaltımı yapıyorum. Sonra onunla ilk kart oyunu oynuyoruz kartları gösterirken ya masal uyduruyorum ya da kartlardaki görseli anlatıyorum.. Sonra şarkılar açıyorum şarkı eşliğinde günlük egzersizleri yapıyoruz ve dönme egzersizleri de yapıyorum. sonra Gündüz banyosunu yaptırıp masaj yapıp emzirip uyutuyorum bazen hemen uyuyor bazen uyumazsa da evin içinde geziyoruz. Sonraki kalkmasında emziriyorum ve ardından yüzüstü yatırıp sırt masajı yapıyorum sohbet ediyorum önüne oyuncaklar koyuyorum onlara ulaşmaya çalışıyor. Şarki açıyorum dans ediyoruz. Arada evi gezerek ona odolari tanıtıyorum. Sonra ellerini ayaklarını farklı objelerle uyarıyorum. Hissetmesini sağlıyorum bu 2 3 saati de bu şekilde geçiriyoruz. Emziriyorun sonra uyuyor. Uyanınca yine emziiyorim.saat genelde 5.30 6 arasi oluyor bu. bebek arabasina koyup yürüyüşe çıkıyoruz 1 saat geziyoruz genelde bebek arabasında yarim saatlik bir uyku kestirmesi yapıyor. 8 gibi gece rutinine başlıyorum artık. Biraz egzersiz yaptırıyorum yorulması için ardından suyu hazırlayıp küvete yatırıyorum suyla oynamasina izin veriyorum. 15 dakika bu şekilde banyo yapıyoruz ardından masaj yapıyorum. Ve sonra emzirip gece uykusuna yatırıyorum. Günüm 1 haftadır bu şekilde bu rutini olusturdum elbette her zaman huyu iyi olmuyor o zamanda kucağımda gezmeyi seviyor. Bizde geziyoruz. Bazen evin önüne çıkıp iki üç tur atıyorum kucağımda. Böyle yazınca günümüz ne dolu geçiyormuş amma uzun oldu 😂😂😂🙈🙈

En güzel ayları buysa ben bidahaki aya
en güzel ayları buysa....

Düzene girer inşallah canım seninde. Atak döneminde sanki seninki bizim de atağa 3 gün kalmış görünüyor merak ediyorum bozulacak mi. Takıp edicem 🤭
Ben de diyorum senin bebek maşallah ne güzel gidiyor ne uyku gerilemesi var ne huysuzluğu. Daha atak dönemiyle tanışmamışsınız 🤣 inşallah bozulmaz 🧿

Ben de diyorum senin bebek maşallah ne güzel gidiyor ne uyku gerilemesi var ne huysuzluğu. Daha atak dönemiyle tanışmamışsınız 🤣 inşallah bozulmaz 🧿
Inşallah canım bozulursa da sakin olucam inşallah 😂 ve sabırla geçmesini bekliycem. Yani umarım 😂😂

Şuan bir saattir uyanık ben emzirdim babasına verdim diğer odaya kaçtım uyumaya çalışıyorum 🤭 sohbet edip oyun oynuyorlar sesleri geliyor

Back