2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Nerde yanlış yapıyoruz acaba?
Hiç bilmiyorum artık çok sıkıldım daha yeni uyutabildik ya şaka gibi. Saat 10 dan beri uğraşıyoruz
Kaçta uyuyor peki ? Eğer 8 ya da 9 u geçirirsek bizimki de sonra çok zor uyuyor. Genelde 8 den sonra uyku moduna geçiyor
10 olsa razıyım ya 11 bucuk 12 yi buluyor. 8de 9da uyuduğu bir ya da iki keredir.

Sakin sakin beklemek mi o nasıl birşey ki ben hiç görmedim bilmiyorum güzel birşey olsa gerek

Hiç bilmiyorum artık çok sıkıldım daha yeni uyutabildik ya şaka gibi. Saat 10 dan beri uğraşıyoruz

10 olsa razıyım ya 11 bucuk 12 yi buluyor. 8de 9da uyuduğu bir ya da iki keredir.
Bizimde öyle yarım saat oldu uyuyalı. Bir kere 9 da uyudu da,gece 4 buçukta gözlerini açmış bana gülüyordu, elim ayağım titredi o an onu öyle görünce ve sabah 6 ya kadar uyutmak için uğraştım Gece 3-5 arası beni kimse ellemesin istiyorum,aklım çıkıyor

Kızlar bebekleriniz gece uykusunda nasıl uzun uyiyorlar mi uzun uyuduklarinda mama yada emzirmek için uyandırıyor musunuz kizim bazen uzun uyuyor uyandirmiyorum hiç aç kalır mı acaba

Kızlar bebekleriniz gece uykusunda nasıl uzun uyiyorlar mi uzun uyuduklarinda mama yada emzirmek için uyandırıyor musunuz kizim bazen uzun uyuyor uyandirmiyorum hiç aç kalır mı acaba
Ben en son saat 8 de emzirmiştim bir de şimdi emzirdim, kendim kaldırdım ama uykusunda emdi zaten tekrar devam etti uykusuna. Bundan sonra ne zaman kalkarsa o zaman emziriyorum bazen 4 saat geçtiği oluyor bazen 2 saat sonra uyanıyor ama 2 saat sonra uyanırsa hafif beşiği sallayıp tekrar uyutuyorum çünkü çok yorgun oluyorum.

Gündüz nasıl uykuları çok uyuyor mu ? o da gece uykusundan çalıyormuş ya. Bence 8 gibi yıkayıp masaj yap, kucağında evde biraz yavaş adımlarla loş ışıkta gezdir. Sırtı sana dönük olsun ama karşıyı görsün. O zaman mayışıyor bizimki. Sonra da uyutmaya çalış. bir de 8 den önceki uykusunun üzerinden 2-3 saat geçmiş olsun. Fazla zaman geçince de yanlış hatırlamıyorsam adrenalin hormonu salgılanıyormuş ve daha zor uyuyorlarmış.

Benim ki 2 gündür hiç emmedi tamamen bıraktı galiba ha bire deniyorum emmeyince çok üzülüyorum gaz damlasının tadını çok seviyor onu sürüp emziriyordum artık ona da kanmiyor damlayı yalayıp ağlamaya başlıyor sanki zehir veriyorum göğüslerim de söndü iyice

Ama emme sorunu var sanırım o yüzden gece emiyorsa seni siz iki kere saat kurup kaldirabilirsiniz. Benimki gece düzgün emdiği için ben alarm kuruyorum mesela.

Ama emme sorunu var sanırım o yüzden gece emiyorsa seni siz iki kere saat kurup kaldirabilirsiniz. Benimki gece düzgün emdiği için ben alarm kuruyorum mesela.
İlk aydan beri mama da veriyorum ben uykulu iken emiyordu iki gündür uykulu ikende emmiyor gece uzun uyuyunca genelde bende uyuyakaliyorum beslemek için uyandirmiyorum A

Bizim akşam uykusuna 1 buçuk saatten önce dalamıyor resmen
Ben önceden iki saat uğraşıyordum 11 de başlıyordum baktım uyumuyor. Artık 12 de başlıyordum sanırım 1.i kendine gece saati bellemiş. 1e çeyrek kala 1 gibi falan uykuya sonunda yeniliyor genelde. Bende o yüzden 11 de başlamayı bıraktım

Kaçta uyuyor peki ? Eğer 8 ya da 9 u geçirirsek bizimki de sonra çok zor uyuyor. Genelde 8 den sonra uyku moduna geçiyor
Ben 8 i denedim 9 u denedim 10 da denedim 11 de denedim hepsinde 10 dk da uyanıyor. Gece 1 gece uykusuna geçişi oluyor bende ondan öncesinde artık zorlamıyorum 8 9 gibi uyutuyorum mesela yarim saat sonra kalkıyor sonra artık zorlamıyorum napim yoksa dayanacak sabır kalmadi bende. 12 de başlıyorum 40 45 dakikada gece uykusuna geçiyor sonunda

Biz 7den sonra başlıyoruz uyutma çalışmalarına en erken 9da uyuyor valla o kadar şanslısınız ki uyutunca uyuyan bebek hayal gibi cennet gibi bi şey
9 da uyuyor sonra hep gece uykusunda mi benimki 9 da gece uykusuna geçse gündüz hiç zorlamam valla bizim gece uykusu 1 de başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…