2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar oğlumun gözüne upuzun kendi saçı, kirpiği kaçıyor çıkaramıyorumda içim fena oluyor.
Siz nasıl çıkarıyorsunuz? Acımıyo sanırım ağlamıyor.
Ben de elimi yıkayıp yumuşak yumuşak üstünden kenara doğru çekmeye çalışıyorum çoğunlukla çıkıyor

Dıs kaşııyıcı dolaba koyup hafif sogutarak bıraz rahatlatıyor

Meme reddi hariç saydıklarının hepsi bizde de var bir süredir ama dişten değildir dediler bilmiyorum. Diş olduğuna eminsen taze soğan sürüyorlarmış diş etlerine rahatlatmak için. Dene istersen.

teşekkür ederim kızlar cevaplar için
Pırasa, soğan, jel vs bu tarz şeyler için küçük diye düşündüm açıkçası cesaret edemedim.
Parmak fırça ve diş kaşıyıcı ile rahatlatmaya çalışıyorum.
Huzurla uyuyan çocuk çığlık kıyamet ağlayarak uyanıyor.
Vücut ısısı normal ama kafası çok sıcak, bu da diş belirtisi diye biliyorum.
Elini çiğneme devam ediyor.

Bir haftadır düzen falan kalmadı, kakası da değişti. Daha sulu ve kokulu yapmaya başladı.

Ben ilk bebekte ne kadar rahatmışım ya, şimdi kendimi duvara toslamışım gibi hissediyorum

Sizde durumlar nasıl var mı bi değişiklik

Uykuya direnme, ağlayarak uykuya geçiş beni aşırı yıprattı.
Meme reddi devam ediyor, onunla uğraşmaktan sırtım belim kollarım her yerim ağrıyor. Önceden ayakta gezerek zıplatarak falan emerdi ama şimdi ona da kanmıyor.
Sürekli bebekle uğraşmamdan kızım da sıkıldı artık ağlıyor.

Memeye gelince yay gibi oluyor ağlayarak kendini geri atıyor, sadece uykusunda verimli emiyor.

Diş sıkıntısı da aynen devam, kafası aşırı sıcak son günlerde. Kakası da sulu ve kokulu olmaya başladı

Kızlar daha önce konusu geçti mi takip edemedim
Ben puset örtüsü almıştım çok amaçlı.
Emzirme önlüğü olarak da kullanılıyor.
Parkta çok rahat emzirdim, komple her yeri kapattığı için aşırı rahat oldu.
Kıyafetim düğmeli değildi, tuniğimi komple yukarı sıyırdım, hiçbir yerim görünmeden emzirdim.
Düşünen varsa fikir olsun

Eklentiler

• 5EC027E6-E288-4A36-AAAF-C27CE68B9FFE.webp
    109,3 KB · Görüntüleme: 50
Uyku dışında tüm belirtiler bizde de var. Kafası aşırı sıcak oluyor, meme reddi zaten 20 gündür var sadece uykuda emiyor, kakası daha sulu. Salyalar aldı başını gidiyor beni en çok zorlayan meme reddi oldu. Çok yorucu bu şekilde emzirmeye çalışmak. sabah olsun istemiyorum artık geçici mi sence bu durum ? Atak haftası bittiğinde geçmemiş olursa bi danışmanla görüşmeyi düşünüyorum

Dik tutunca bizimki de ağlamıyor ama öyle de uyumuyor
20 25 dk da uyuyor gibi 20 dk da dalsın diye geziyorum. Eşim iki haftadır gecedeydi halimi bilmiyordu. Dun oğlana annen delirmekte hakli diye sayıklarken duydum

Yook nerde aynen devam...
Aynı durumdayım
Ya uykuda yada üzerine eğilerek emiyor.Meme reddi devam.Uykuy direnç devam.Huysuzluk devam...
Tükeniyorum bende...

Kızlar sizin bebeklerde her şeyi ağzına sokuyor mu? Anlamadim keşfetmek mi istiyor diş mi? Huzursuzda bugün
Bizimki 1 aydır öyle. Suan bildiği tek sey agzi ve emme duygusu elleri de kesfedince her seyi sokuyor şimdi ağzına
Bende tamamen içgüdüsel

Uyuyunca üstünü nasıl giydiriyorsun masaj sonrası benimki bez değiştirirken bile zibinin citini açarken aciveriyor gözleri

Benimki de öyle valla eli dursa ayağı durmuyor ayağı dursa eli durmuyor

Benim uyuyasim geldi vallahi. Ne güzelmiş annesi Uyumamasi için neden birakmamissin ki
Benimki de dayak yer gibi poposuna sert sert vurunca uyku moduna geçiyor. Seninki gibi güzellikten anlamıyor
Günde 4 kez uyuyor 3 ü direne direne 4.sü gece uykusu daha fazla direnişi çekemiyorum napim seninki zopadan anlıyor demek

Çoğunluk 5.aydan sonra düzeleceğini söylüyor bakalım umarım öyle olur.

Ben de sabah hep gergin mutsuz uyanıyorum, eşim işe gidene kadar yine bir şekilde idare ediyoruz da o gittikten sonra işler daha fena karışıyor

Büyük kızımın öğlen yemeğini yedirip uyutana kadar zor geçiyor günün ilk yarısı. Büyük uyuyunca küçükle daha rahat ilgileniyorum, bazen o da uyuyor ben de dinleniyorum.

Ama evi görsen her şey bi yerde, düzen falan kalmadı. Halim kalmıyor ki iş yapayım.

Son derece haklısın.Benim büyük oğlum 9 yaşında o bile çok işime yarıyor.Küçük olsaydı ikisi delirirdim herhalde

Aa bizimkinin de kafası hep sıcak, öyle miymiş?

Yaa sen bi de ayakkabı mı giydirdi o prensese

Bizim akşam uykusuna 1 buçuk saatten önce dalamıyor resmen
Aynen ya uyuyor tamam diyorum oldu 15 dk sonra hiç uyumamış gibi uyanıyor gene uyutmaya çalışıyorum bu döngü bazen 4 bazen 5 kere devam ediyor. Her gün 2 saatim onu tamamen uyutmaya gidiyor bazen gerçekten sinirlerime hakim olmakta zorlandığımı hissediyorum.

Biz aynı gün doğum yaptık sanırım.Kesinlikle biz de aynı şeyi yaşıyoruz yarım saatten sonra gözleri açıyor. tüm akşamım uyutmaya çalışmakta geçiyor çok yoruluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…