2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Biz aynı gün doğum yaptık sanırım.Kesinlikle biz de aynı şeyi yaşıyoruz yarım saatten sonra gözleri açıyor. tüm akşamım uyutmaya çalışmakta geçiyor çok yoruluyorum
Nerde yanlış yapıyoruz acaba?

Biz aynı gün doğum yaptık sanırım.Kesinlikle biz de aynı şeyi yaşıyoruz yarım saatten sonra gözleri açıyor. tüm akşamım uyutmaya çalışmakta geçiyor çok yoruluyorum
Kaçta uyuyor peki ? Eğer 8 ya da 9 u geçirirsek bizimki de sonra çok zor uyuyor. Genelde 8 den sonra uyku moduna geçiyor

Kaçta uyuyor peki ? Eğer 8 ya da 9 u geçirirsek bizimki de sonra çok zor uyuyor. Genelde 8 den sonra uyku moduna geçiyor
Biz 7den sonra başlıyoruz uyutma çalışmalarına en erken 9da uyuyor valla o kadar şanslısınız ki uyutunca uyuyan bebek hayal gibi cennet gibi bi şey

Gerçekten ya. 4. Ayımızı bitirelim uyku eğitimi denemesine başlıycam bakalım becerebilecek miyiz
Benim hiç umudum yok. Rutin oluşturmaya çalışıyorum kaç gündür. Her günümüz ayrı olay. İmkanı yok yani artık nerde nasıl uyursa yeter ki uyusun diyoruz. Beşiğine bırakıp uyusun diye beklemek asla olmayacak şey. İnşallah bi noktadan sonra kendi kendine uyumaya başlar.

Bebeğe kayınvalide çeyrek taktı.O kadar... Fazlasını kendisinden beklemek hata olurdu.
Benimki çeyrek bile takmadı
Haftasonu kaynanama gittik
100 lira verdi, çocukların eksiğini alırsın dedi
Zaten bana günahını vermez
Eşim de huyunu bildiği için “annemden canını iste malını isteme” der

Yook nerde aynen devam...
Aynı durumdayım
Ya uykuda yada üzerine eğilerek emiyor.Meme reddi devam.Uykuy direnç devam.Huysuzluk devam...
Tükeniyorum bende...
Allah yardımcımız olsun hepimizin
Sağlıkla büyüsünler de yorgunluk gelip geçici diyorum artık
Emzirmek için şekilden şekile giriyorum gündüz

Ne ayıp yaa 100 lira nedir dimi
Hiç verme daha iyi
Benimde 2 oğlum var inşallah ideal kayınvalide olmayı başarırım

Allah yardımcımız olsun hepimizin
Sağlıkla büyüsünler de yorgunluk gelip geçici diyorum artık
Emzirmek için şekilden şekile giriyorum gündüz
Geçecek elbet banada çok zor geliyor.2 saati çok geçirmemeye çalışıyorum geçerse ve yine emmezse sağıp şırınga ile veriyorum.

Son derece haklısın.Benim büyük oğlum 9 yaşında o bile çok işime yarıyor.Küçük olsaydı ikisi delirirdim herhalde
Bazen gerçekten çok zor oluyor ama bir şekilde geçiyor canım
Genelde dışarı çıkaracağım zaman zorlanıyorum
Önce büyük kızı giydiriyorum kendim giyiniyorum sonra bebeği giydirip emzirip çıkıyorum ama emzirme sırasında kızım hazırlanmış olduğu için sürekli ağlıyor dışarı çıkalım diye. Dışarda da o parkta oynuyor ben de bebeği gezdiriyorum peşinde. Dönüşte yoruldum diyor kucak istiyor, bi kolumda onu tutuyorum diğeriyle arabayı sürüyorum fenalık basıyor

Ne ayıp yaa 100 lira nedir dimi
Hiç verme daha iyi
Benimde 2 oğlum var inşallah ideal kayınvalide olmayı başarırım
Aynen hiç vermese daha iyiydi
Zaten ben gerek yok dedim de sonra neyse dedim aldım
Bi de çok bir şey yapmış gibi verirken kızıma gel elimi öp bakalım diyor uyuz ya

İki gün kaldık, inan kendimi sıkmaktan başım ağrıdı, sinirden kulaklarım uğuldadı ellerim titredi

Maşallah ayakkabı oluyor mu ya ben hiç denemedim gerçi 1,5 aylıklen evden çıktık daha eve gidemedik yanıma ayakkabı hiç almamıştımeve gidince deneyeyim çok tatlış duruyor ayaklar
Küçük bez ayakkabılar oluyor bir iki tane var öyle, bazen giydiriyorum

Geçecek elbet banada çok zor geliyor.2 saati çok geçirmemeye çalışıyorum geçerse ve yine emmezse sağıp şırınga ile veriyorum.
Bizimki çok acıkırsa lıkır lıkır çok güzel emiyor
Sık verirsem direniyor
2 saat ideal oluyor genelde acıkmış oluyor

Kızlar biontech ikinci dozu olan var mı

İlk dozu oldum, kol ağrısı dışında bir sıkıntı yaşamadım.
Çevremde eşim de dahil ikinci dozu olan herkes baya kötü oldu korkuyorum ikinciyi olmaya.
Tabi kesinlikle aşımı olcam hastalık riskini göze alamam ama ikinci doz beni de öyle etkilerse çok zor olur

İlk dozu 6 Temmuz’da olmuştum, ikinci dozu geç yapınca sıkıntı olur mu acaba

Ben oldum. İkincide de kol ağrısı oldu bende. Hafif ishal olur gibi oldum ama çok sürmedi. Bir de o gün denk mi geldi bilmiyorum kızım üşütmüş gibi yeşil yaptı kakasını gün boyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…