2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bizim kızım bugünkü uyku süreleri: 1sa - 25dk - 30dk - 25dk - 15dk. Şu an hala uyanık. Ben haftasonu doktora götürmeyi düşünüyorum. Hiç normal gelmiyor bana bu süreler. Bir sorun var sanırım.

Yok canim ya her bebek farkli suan hepimiz benzer durumdayiz aslinda bizimki de oyle toplasan bugun iki bucuk saat gunduz uyumamistir ama buna bile sukrediyorum. Ilk 40 gun hic uyumayinca doktora soylemistim bende, bu cocuk 1 ayda 7 cm uzamis kolay degil buyumeye calisiyo agrisi huzursuzlugu uyumamasi normal demisti

Ben nedense uyumuyo diye asiri sikayetci degilim, gercekten zor uyutmak surekli kucakta olmasi ama bunlar gecici ilerde kucagina almak istediginde gelmicek tadini cikar diye kendimi surekli telkin ediyorum. 6. Aya cok umit bagladim biraz daha rahatlicaz insallah

Eşim de boğa burcu o da zor uyur ve az uyur bir de benim oğlanın hem yukseleni boğa hem burcu boğa hemde ay burcu boğa ya tam.bir boğa yani

Bizim kızım bugünkü uyku süreleri: 1sa - 25dk - 30dk - 25dk - 15dk. Şu an hala uyanık. Ben haftasonu doktora götürmeyi düşünüyorum. Hiç normal gelmiyor bana bu süreler. Bir sorun var sanırım.
Benimki de bugün çok uyudu aksine atak dönemine 2 gün kalmış anne burnumdan getiricem bugunu diyor sanki. Eşim ise gidecek 11.de dayanamadı uyandırdı çocuğu şimdi oyun oynuyor onunla

Kızlar boğa burcu demişken canık sıkıldı ya boğa burcu çocuklarının okumaya merakı yoktur diyo okudum da biraz. Hakkaten etrafımda tanıdığım başarılı boğa burcu kimse yok ay gerçekten öyle midir?

Astroloji ile ilgili biriysen kuzum her kişinin haritası kendine özeldir. Ve sadece burç bir anlam ifade etmiyor aslında
Ben bir ara çok merak saldım harita falan çıkardım. Haritam yaşantıma uygundu. Bence karakter ve kişilik ile alakalı bu. Benim esim boğa burcu mesela okumak istemiş ama okuyamamis lise mezunu. Her isten anlar elinden her iş gelir. Çok pratik zekalı biri. Elektrik sorunu olsun su sorunu olsun bir şey arıza yapsın kendi halleder.

Bizim 40 gün ile 2 buçuk ay arası hep böyle geçti. Hâlâ sırtüstü uyumayı reddediyor. Gündüz yüzüstü uyutmayı deniyorum gece de sırt üstü yatırıyorum

Ben takıyorum çünkü uykusuz kaldıkça deliriyor cıyak cıyak bağırıyor. Ağlamasa otursun sabah kadar, ağlıyor işte.

Im
Ben takıyorum çünkü uykusuz kaldıkça deliriyor cıyak cıyak bağırıyor. Ağlamasa otursun sabah kadar, ağlıyor işte
Umay benimki de. Sabah öyleydi. Cıyak cıyak ağladı çünkü uyuyamıyor diye. Kucağımda hoplata hoplata uyuttum. Ben böyle kısa kısa hopladım öyle öyle uyudu. Sonra yerine koydum falan. Puseti aldım balkona çıktım salladm öyle uyudu açık havada uyumayı seviyo

Valla çok doğru.9 yaşındaki yeğenim de boğa burcu.Ablamda kaldığım zaman gece yarısı hala uyuyamıyorum anne diye bağırıyor

Benim ki suan memeye gelicegi zaman boyle ciyak ciyak agliyor, ziplayarak emziriyorum yatakta ise yaradi biraz. Bakalim doktor ne dicek
Valla benim artık hiçbir beklentim yok düzeleceğine dair. 40ı çıkınca düzelir, 3 aydan sonra düzelir yok 6 aydan sonra düzelir diye diye çocuk okula başlayacak kabullenmek gerek sanırım

Canım benim inan denemediğim bir amuda kalmak kalıyor. Her şeyi deniyorum her şeyi. Bugün kanguruyla yürüyüşe çıkardım uyumadı, balkona arabasını çıkarıp ileri geri sürdüm 25 dk uyudu uyandı. Havuz almıştım soktuk içine yüzdürdük 15dk uyudu uyandı. Uyumak istemiyor uyuyamıyor ama uykusuz kalınca da ağlıyor.

bibalprensesi havuzu denedim bugün. Maalesef yine uyumadı havuz da aşırı su istiyor her seferinde nasıl doldurucam onu bilemedim. İade etmekle bir şans daha vermek arasında gidip geliyorum

Sarılıık hala belli mi peki bebekte

Ayakta sallamayı denedin mi ?

Valla benim artık hiçbir beklentim yok düzeleceğine dair. 40ı çıkınca düzelir, 3 aydan sonra düzelir yok 6 aydan sonra düzelir diye diye çocuk okula başlayacak kabullenmek gerek sanırım

Bugun zipladigimi goren annem bir bu eksikti bunada alistir cocugu dedi sanki keyfimizden zipliyoruz anne olmak gercekten zormus, temmuzdan beri kayiplardaydi benim annem bir bayramda gorusmustuk simdi yanina geldim yazliga ay cansu kollarim koptu sen nasil tasiyorsun bunu diye geziyor ortalikta kabullendim artik bende guzel gunlerin gelmesini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…