- 1 Aralık 2018
- 774
- 577
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #50.301
Illaki tutmustir cnm zannetmiorumÖyle olması normalmiş canım bizimki olmadı öyle ne olmadi anlamadım çok çok az bir kızarıklık var o kadar tutmadı mi acabs asi
Bizim kızım bugünkü uyku süreleri: 1sa - 25dk - 30dk - 25dk - 15dk. Şu an hala uyanık. Ben haftasonu doktora götürmeyi düşünüyorum. Hiç normal gelmiyor bana bu süreler. Bir sorun var sanırım.
Eşim de boğa burcu o da zor uyur ve az uyurHerkeze kötü bir haber vereyim mi boga burcu çok zor uyur benim ortanca kızım da 10 mayıs dogumlu şimdiki kızımda 10 mayıs dogumlu çok çekmiştim ondan şimdi bu da hiç uyumuyor rekorumuz 12 saat uyumadan durabiliyor ablası 21 yaşında halauykuya zor dalar ve uykusuzdur
Benimki de bugün çok uyudu aksine atak dönemine 2 gün kalmış anne burnumdan getiricem bugunu diyor sanki. Eşim ise gidecek 11.de dayanamadı uyandırdı çocuğu şimdi oyun oynuyor onunlaBizim kızım bugünkü uyku süreleri: 1sa - 25dk - 30dk - 25dk - 15dk. Şu an hala uyanık. Ben haftasonu doktora götürmeyi düşünüyorum. Hiç normal gelmiyor bana bu süreler. Bir sorun var sanırım.
İnşallah canim hiç oyle kabarma falan yok daha hafif bir kızarıklık var o kadarIllaki tutmustir cnm zannetmiorum
Astroloji ile ilgili biriysen kuzum her kişinin haritası kendine özeldir. Ve sadece burç bir anlam ifade etmiyor aslındaKızlar boğa burcu demişken canık sıkıldı ya boğa burcu çocuklarının okumaya merakı yoktur diyo okudum da biraz. Hakkaten etrafımda tanıdığım başarılı boğa burcu kimse yok ay gerçekten öyle midir?
Bizim 40 gün ile 2 buçuk ay arası hep böyle geçti. Hâlâ sırtüstü uyumayı reddediyor. Gündüz yüzüstü uyutmayı deniyorum gece de sırt üstü yatırıyorumBizim kızım bugünkü uyku süreleri: 1sa - 25dk - 30dk - 25dk - 15dk. Şu an hala uyanık. Ben haftasonu doktora götürmeyi düşünüyorum. Hiç normal gelmiyor bana bu süreler. Bir sorun var sanırım.
Ben takıyorum çünkü uykusuz kaldıkça deliriyor cıyak cıyak bağırıyor. Ağlamasa otursun sabah kadar, ağlıyor işte.Yok canim ya her bebek farkli suan hepimiz benzer durumdayiz aslinda bizimki de oyle toplasan bugun iki bucuk saat gunduz uyumamistir ama buna bile sukrediyorum. Ilk 40 gun hic uyumayinca doktora soylemistim bende, bu cocuk 1 ayda 7 cm uzamis kolay degil buyumeye calisiyo agrisi huzursuzlugu uyumamasi normal demisti
Ben nedense uyumuyo diye asiri sikayetci degilim, gercekten zor uyutmak surekli kucakta olmasi ama bunlar gecici ilerde kucagina almak istediginde gelmicek tadini cikar diye kendimi surekli telkin ediyorum. 6. Aya cok umit bagladim biraz daha rahatlicaz insallah
Ben takıyorum çünkü uykusuz kaldıkça deliriyor cıyak cıyak bağırıyor. Ağlamasa otursun sabah kadar, ağlıyor işte.
Olur mu canım öyle şeyKızlar boğa burcu demişken canık sıkıldı ya boğa burcu çocuklarının okumaya merakı yoktur diyo okudum da biraz. Hakkaten etrafımda tanıdığım başarılı boğa burcu kimse yok ay gerçekten öyle midir?
Umay benimki de. Sabah öyleydi. Cıyak cıyak ağladı çünkü uyuyamıyor diye. Kucağımda hoplata hoplata uyuttum. Ben böyle kısa kısa hopladım öyle öyle uyudu. Sonra yerine koydum falan. Puseti aldım balkona çıktım salladm öyle uyudu açık havada uyumayı seviyoBen takıyorum çünkü uykusuz kaldıkça deliriyor cıyak cıyak bağırıyor. Ağlamasa otursun sabah kadar, ağlıyor işte
Valla çok doğru.9 yaşındaki yeğenim de boğa burcu.Ablamda kaldığım zaman gece yarısı hala uyuyamıyorum anne diye bağırıyorHerkeze kötü bir haber vereyim mi boga burcu çok zor uyur benim ortanca kızım da 10 mayıs dogumlu şimdiki kızımda 10 mayıs dogumlu çok çekmiştim ondan şimdi bu da hiç uyumuyor rekorumuz 12 saat uyumadan durabiliyor ablası 21 yaşında halauykuya zor dalar ve uykusuzdur
Valla benim artık hiçbir beklentim yok düzeleceğine dair. 40ı çıkınca düzelir, 3 aydan sonra düzelir yok 6 aydan sonra düzelir diye diye çocuk okula başlayacakBenim ki suan memeye gelicegi zaman boyle ciyak ciyak agliyor, ziplayarak emziriyorum yatakta ise yaradi biraz. Bakalim doktor ne dicek
Canım benim inan denemediğim bir amuda kalmak kalıyor. Her şeyi deniyorum her şeyi. Bugün kanguruyla yürüyüşe çıkardım uyumadı, balkona arabasını çıkarıp ileri geri sürdüm 25 dk uyudu uyandı. Havuz almıştım soktuk içine yüzdürdük 15dk uyudu uyandı. Uyumak istemiyor uyuyamıyor ama uykusuz kalınca da ağlıyor.Im
Umay benimki de. Sabah öyleydi. Cıyak cıyak ağladı çünkü uyuyamıyor diye. Kucağımda hoplata hoplata uyuttum. Ben böyle kısa kısa hopladım öyle öyle uyudu. Sonra yerine koydum falan. Puseti aldım balkona çıktım salladm öyle uyudu açık havada uyumayı seviyo
Sarılıık hala belli mi peki bebekteGöz kontrolden geçtik bir sıkıntı yok çok şükür. Sarılık 1.4 e kadar düşmüş normal değer 1.2 zaten. Karaciğer enzimleri de normale dönmüş. Üre ve kan üre azotu düşük cıktı bu seferde. Geçen sefer de alt sınırdaydı. Metobolik hastalıklar doktorunu arayıp sordu hoca. Tek başına bir anlam ifade etmez çok mu su veriyor dedi bende vermiyorum su. Doktor demekki iyi besleniyor dedi. Metobolik doktoru kan gazi bakılsın amonyak falan normalse birn sıkıntı yoktur dedi. Kan gazi için kan vericez 1.de. bir de b12 alt sınırda çıktı. Doktor b12 ignesi yazicam yarısını sen yarısını bebeğe icireksin dedi. Inşallah kaj değerleri normal çıkarbiri bitiyor biri başlıyor ya
Ayakta sallamayı denedin mi ?Canım benim inan denemediğim bir amuda kalmak kalıyor. Her şeyi deniyorum her şeyi. Bugün kanguruyla yürüyüşe çıkardım uyumadı, balkona arabasını çıkarıp ileri geri sürdüm 25 dk uyudu uyandı. Havuz almıştım soktuk içine yüzdürdük 15dk uyudu uyandı. Uyumak istemiyor uyuyamıyor ama uykusuz kalınca da ağlıyor.
Valla benim artık hiçbir beklentim yok düzeleceğine dair. 40ı çıkınca düzelir, 3 aydan sonra düzelir yok 6 aydan sonra düzelir diye diye çocuk okula başlayacakkabullenmek gerek sanırım
Denedim sevmiyor. Temas istiyor sanırım.Ayakta sallamayı denedin mi ?