2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kiwi nin makinesi kaç defa sagip gelmeyince bende bıraktım sağmayı açıkçası.ellede denedim tabiki
Sağını malesef çok düzenli yapman lazım. Mesela 3 saate bir her iki memeyi 10ar dakika gibi. Hep aynı düzende sağılırsa anca öyle süt gelmeye başlar. Makine ile zor gelirse elle sağım da olur, maksat memeler uyarılsın

Ebeveynden ayrı kalamama dışında hepsi bizde de var. inatlaşma yeni başladı. İstediği pozisyonda tutmayınca bile çığlık atıyor ama ağlamak değil, resmen dişlerini sıkarak sinir olarak yapıyor bunu.

Bende yaparsam yari yarıya yaparım senin gibi. Mantıklı geldi sen deyince. Denemekte fayda var. Hele gelsin o aylar

Olmayan dişini sıkıyor demek ne fenaymış bıcırık. Bizimki de pek nazlı,dudak büküyor en son,iç çekiyor.İşe yaramadiysa ağlıyor. Nasıl oğlansa

Kesinlikle oyle insallah insallah boyle olduktan sonra disarda hic emzirmedim, basimiza bakalim neler gelicek daha

Dogru 3 ogun kuralinida sonradan hatirladim ben, bakalim nasil olacak ek gida sabirsizlikla bekliyorum

Ya delirmek üzereyim. Bugün 1.30 saatten (sallayarak ite kaka) toplam 2 kere uyudu. Son uykusundan 6.40ta uyandı. 8 gibi uyutmayı denedim uyumadı. 9.30da yatağına götürdüm gece uykusuna geçsin diye. 3 kere uyuttum hepsinde de 20 dk sonra hiç uyumamış gibi gözünü açtı. En sonunda bıraktım eşim yanımıza getirdi hala uyumuyor Allahım ne biçim bi çocuk bu ya memede ağlıyor uyutmaya çalışıyorum ağlıyor psikolojim yıpranmaya başladı artık lohusalıkta girmediğim depresyona girmek üzereyim.

Ben de 2 saattir uyutmaya uğraşıyorum asla dalamıyor

Kızlar normalde gece yağlı süt gelir uyku yapar, gündüz de daha sulu gelir enerji verir diyorlar ama benim tam tersi. Gece sulu geliyor hiç yağ yok gündüz de daha yağlı koyu kıvamlı. Sizin nasıl ? Bende mi anormallik var

Benim hep ilk 2 3 dakika sulu geliyor sonra yağlı geliyor. Sabah akşam aynı gibi. Bası sulu sonra yağlı.

Nazar olmus canim bebisineinsanin kendi nazarri bile degiyor

Günaydın kizlar gece saat 3 e kadar çığlık ciglik ağladı zar zor uyuttuk sürekli ağlayarak uyandı hala da devam ediyor mizirdanmaya ne oldu bu çocuğa bir gecede

Ben hiç bakmıyorum yağlı mı sulu mu. Emsin de. Vücut kendi ayarlıyor zaten bebeğin ihtiyacına göre. Vallahi bir de onu takamayacağım kafaya yağ değil de gece sütünün melatonince zengin olduğunu biliyorum, uykuya geçiren o.

Günaydın herkese. Sanırım bu ara hepimizde uyku problemi var. 4. Ay uyku gerilemesi denilen dönemi yaşıyoruz muhtemelen. Kimi bebekte 1 hafta kimisinde 4 hafta sürüyormuş. Bir an önce atlatırız umarım.
Kızlar bebeğim günde 3 kez kaka yapıyordu normalde bahsetmiştim. Dün sadece sabah 1 kez kaka yaptı. Onun dışında akşama kadar gaz çıkardı. Bu sabah da ilk kakasını yaptı ama içinde sarı parçacıklardan çok fazla vardı. Bu kabız mı demek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…