2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bende anlamadım gitti nedir bu böyle. 3. ay girene kadar gündüz 2-3 saat uyurdu şimdi her uykusu max 45 dakika. Bir de 2 gündür çarşafla sallamaya başladık başka hiçbir türlü uyumaya yeltenmiyor bile. Ayakta sallamak için başını yastığa koyduğum an çığlığı basıyor. Emerek uyurdu önceden. Şimdi emzirmeyi deneyeyim diyorum kendini geri atıyor.

Bizimki atak haftasına girmiş 😩 dün canına okudu ondanmış sanırım
Screenshot_20210816_233131_com.android.chrome.jpg

Kesinlikle katılıyorum. Desteksiz uyutmayla ilgili kitaplar okuyorum da, bizimki bu ara destekle bile uyumuyor kaldı ki desteksiz uyusun. 😕 sallıyorum sallıyorum tam gözler kapanıyor hah diyorum gidiyor zınk diye açıveriyor hiçbir şey olmamış gibi etrafa bakmaya başlıyor. 😓 yok işte sevgiyle dokunun kokunuzu alsın, yanında yatın falan bizimki yemez onları 🤣
Benimki de yemiyor valla. Aynen dediğin gibi tam kapatıyor gözleri 5 dakika daha sallıyorum ya da gezdiriyorum dalsın diye. Yatağa koyuyorum hooop açılıyor sanki az önce mayışan gözler ona ait değilmiş gibi

Neden böyleler ya😓 bizimki de gündüz uyuyor hemen uyanıyor. Akşam da eğer 9-9.30dan önce uyuttuysak mutlaka uyanıyor. Hava henüz tam kararmamış oluyor ona bağlıyorum gerçi. Karanlık basmadan gece uykusuna geçeceğini anlamıyor sanırım. En zor iş uykuymuş cidden. Emmese mamayla vs bi şekilde besliyorsun aç kalmıyor da uyumayan çocuk bebek kötü 😔
Benimki gece olduğunu anca 11 12 arası kavrıyor sanırım ondan önce gece uykusuna mümkün değil geçmiyor. Yatırıyorum mesela 9.5 10 gibi yarım saatte uyanır sonra uyumusu 1.5 2 saati buluyor 🥺

Tek tesellim geçecek bu günler. İçindeyken hiç geçmeyecek gibi oluyor ama sonra bi bakmışsın büyümüş bile. Şuan zorlu dönemleri bile olsa bol bol sevip tadını çıkarmaya çalışın sonra bu minnak hallerini çok özleyeceksiniz 🥰
Gerçekten öyle ya. Arkadaşım doğum yaptı. Yanina gittik. Anam 3 ayda ne kadar büyümüş. Birde arkadaşın bebeği de benimkiyle aynı kiloda doğdu. Anam aradaki fark devasa. Minicikken ne güzelmiş kucakta tutmaya. Şimdi 15 dakikada kollarım kopuyor

Çok geçmiş olsun canım. Antibiyotik ishal yapabilir. Eğer bu aylar da probiyotik kullanılıyorsa onu kullanmanı tavsiye ederim. Tabi bu biogaia falan aynı etkide mi hiç bilmiyorum. Bakso diye Bi probiyotik kullanmıştım ben. Enterogermina falan da kullanan var. Ama bu aylar veriliyor mu hiç bilmiyorum.
Geçen haftalarda doktor vermişti ama kabız yaptığı için ben kullanmadım, doktora da sormadım ama bi kullanıp bi bırakmak iyice dengesini bozar mı diye korkuyorum. 😕

Delireceğim artık ya valla. Kitabımi yazmayı bırak bilgisayar açamaz oldum. Nasıl bitecek bu kitap da para kazanıcam merak ediyorum
Aa siz ne iş yapıyorsunuz ki, surekli iletism halindeyiz bir nevi ama kimse kimseyi tanımıyor değil mi.. Kursak mi acaba bir WhatsApp grubu. Hem daha kolay olur görüşmek hem de daha saglikli ve hizli yardımcı olur muyuz ki birbirimize..

Norma olabilir her bebek aynı dgl benım oglan dogdugundna berı gunduz sadece toplam 3 saat uyuyor gecede 19 da yatıp sbh 5 te uyanıyor norolojı dahil tum drlar kontrol etti bu sekılde olucak ona yetiyor o uyku diyorlar 4 aydan ince ztn duzen siz olur bebek uykuları
Sizin bebeginizin toplam uyudugu saat cok iyi gerçekten. Maşallah diyeyim bizimkine gore.. Sadece gece uykusuna biraz geç yatsa belki sabah daha gec kalkar siz de sabah uykunuzu alirdiniz. Onun dışında bana iyi geldi. Umarım daha da düzene girer

Canım çok dikkat et bana doktor elinle o bölgeye fazla müdahale etme dedi. Ben burda vajinal yapışıklık konusu geçmişti o zaman biraz kontrol ettim mendille hafif açtırır gibi bir şeyler yapmıştım sanırım o zaman enfeksiyon kaptırdım. Bilmiyorum ama ondan şüphelendim. doktor da olabilir fazla müdahale etme sadece temizle bırak dedi. İnşallah çabuk geçer ama antibiyotik daha ilk günden olumsuz etkisini gösterdi.😞
Vajinal yapışıklık dediğiniz nasıl oluyor kizlar nasıl anlaşılıyor ilk kez duyuyorum ben. Ben her cis ve kakadan sonra temizliyorum baska birşey yapıyorum zaten orası normal tenine göre biraz daha kırmızı normal mi bu durum

Aa siz ne iş yapıyorsunuz ki, surekli iletism halindeyiz bir nevi ama kimse kimseyi tanımıyor değil mi.. Kursak mi acaba bir WhatsApp grubu. Hem daha kolay olur görüşmek hem de daha saglikli ve hizli yardımcı olur muyuz ki birbirimize..
Kurulursa ben dahil olurum açıkçası. Daha önce hamile kalmaya calisan arkadaslarla kurmuştuk çoğumuz çocukla uğraşıyor şimdi kimi hamile kimi tedavide hala konuşuyoruz yardımcı oluyoruz birbirimize. Aslında işsizim 2 senede bir yazabilirsem kitabım çıkıyor işte. Evlenmeden önce imza etkinliklerine falan gidiyordum da evlendigimden ve virüs ciktigindam beri imza günü olmuyor. Çıkmış 3 kitabım var. Yazabilirsem biterse 4.cü yu çıkarıcam insallah

Aa kitap mi yazıyorsunuz 🤗hangi alanda yazıyorsunuz, merak ettim,
Roman. Iki dram romantik bir romantik komedi var çıkmış olan. Ilknur birdal adım. 2010 dan beri waatpad de yazıyordum ilk kitabım 2015 de cıktı. Satılık, Karanlığın Külleri ve Tadımlık Aşk adları. 🤭

Kurulursa ben dahil olurum açıkçası. Daha önce hamile kalmaya calisan arkadaslarla kurmuştuk çoğumuz çocukla uğraşıyor şimdi kimi hamile kimi tedavide hala konuşuyoruz yardımcı oluyoruz birbirimize. Aslında işsizim 2 senede bir yazabilirsem kitabım çıkıyor işte. Evlenmeden önce imza etkinliklerine falan gidiyordum da evlendigimden ve virüs ciktigindam beri imza günü olmuyor. Çıkmış 3 kitabım var. Yazabilirsem biterse 4.cü yu çıkarıcam insallah
Arkadaşlar bu mesaj vesilesi ile buradan duyurmuş olayim o zaman, bana isim ve telefon numaralarını özel msj olarak gönderenleri 2021 mayis anneleri WhatsApp grubuna dahil edeceğim, grubumuz resmi olarak bugun kuruluyor 😊
Yalniz lütfen gruba arkadaslarinin derdi ile dertlenecek, çözüm önerilerinde bulunacak, aktif ve samimi kişiler dahil olsun olur mu.

Kitapların içeriği nedir?
Şimdi kitap ismi versen kim olduğun ortaya çıkar gerçi gizli saklı bişi yapmıyoruz 😅

X