2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Buralarda bi yerlerde en azından yalnız olmadığımı bilmek iyi geliyor 🥲
Yok yok çoğumuz aynı durumdayız bu aralar hiç merak etme. Benim oğlan bu gurubun en uslularındandı bi kaç gündür o bile canıma okuyor. Annem en son 1 ay önce görmüştü dün onlara geldim nolmuş bu çocuğa böyle 180 derece değişmiş bir ayda vahhh kızım yazık sana dedi durdu 😅

Roman. Iki dram romantik bir romantik komedi var çıkmış olan. Ilknur birdal adım. 2010 dan beri waatpad de yazıyordum ilk kitabım 2015 de cıktı. Satılık, Karanlığın Külleri ve Tadımlık Aşk adları. 🤭
Harika , çıkan kitaplarından dolayı tebrik ederim. Inşallah bunu da tamamlarsın 🤗Ben de çok istiyorum ama nerden nasıl başlayacağımı bilemiyorum.

Harika , çıkan kitaplarından dolayı tebrik ederim. Inşallah bunu da tamamlarsın 🤗Ben de çok istiyorum ama nerden nasıl başlayacağımı bilemiyorum.
Teşekkür ederim. Valla benimki arkadaşın ısrarıyla başlamıştı öylesine yazdığım bir hikaye çok beğenilmişti ilk acemi hikayem sonrası geldi yazdıkça.

Vajinal yapışıklık dediğiniz nasıl oluyor kizlar nasıl anlaşılıyor ilk kez duyuyorum ben. Ben her cis ve kakadan sonra temizliyorum baska birşey yapıyorum zaten orası normal tenine göre biraz daha kırmızı normal mi bu durum

Canim bende bunu ilk kez burada birinden duymustum internetten arastirdim bir gorsel bulabildim sadece. Makata dogru alt bolgeden basliyo yukari dogru cikiyormus. Cis yaptigi yerin alt kismi aslinda bi anne blogunda da yazmis vajinal yapisiklik diye aratirsan cikiyor.

Herkeste olacak diye bir sey yok ben hafif yapisma gordum diye doktora sordum, ben sormadan soylemedi zaten sanirim endiselenmiyim diye minikti zaten. Burasi kulak memesi gibi kupe takmadigin zaman kapanir, kupe takarsin acilir. Masajla hafif hafif istersen acabilirsin dedi. Iki gunde bir bakiyorum genital bolgesine, alt kisimda yapisma gorursem elimle iki yana dogru cekiyorum yan kisimlardan, oluyor mu bilmiyorum 4. Ay kontrolunde bakicaz. 2 yasina kadar boyleymis yeterli ostrojen seviyesi salgilanmadigindan en kotu regli olurken tamamen duzeliyomus

Eger cok yapisirsa zaten doktor ostrojen iceren krem yazarim dedi, merak edilcek bir sey degil aslinda. Bahsettigim anne blogunda cis yaptigi yerin alti kuyu gibi degil beyaz bir seyle kapali duruyorsa yapisiklik var demisti 😊

Geçen haftalarda doktor vermişti ama kabız yaptığı için ben kullanmadım, doktora da sormadım ama bi kullanıp bi bırakmak iyice dengesini bozar mı diye korkuyorum. 😕
Canım aslında kabız yapmaz probiyotik. Bizlmki de aksine her gün yapıyordu sıvı sekilde. Bağırsak düzenini dengeliyor işte. Ama ishal olursa kullan derim. Sancı çekmesin kuzu

Kizlar kızımın poposunda ilk kez kizariklik gördüm. Böyle makattan beline doğru uzun iki taraflı çizgi halinde uzayan bir kizariklik. Ayrıca bugün kakası mukusluydu. Süt alerjisi belirtilerinde popoda hare şeklinde kizariklik da diyor. Bu belirtiyle karşılaşan oldu mu? Ben norma j bu arada🌺

Arkadaşlar bir de ben hareyi sanırım yanlış anladim. Haleyle mi karistirdim acaba? Hare şeklinde kizariklik nasil oluyor ki? İnternette bulamadım.

Kizlar kızımın poposunda ilk kez kizariklik gördüm. Böyle makattan beline doğru uzun iki taraflı çizgi halinde uzayan bir kizariklik. Ayrıca bugün kakası mukusluydu. Süt alerjisi belirtilerinde popoda hare şeklinde kizariklik da diyor. Bu belirtiyle karşılaşan oldu mu? Ben norma j bu arada🌺
Kan olmadığı sürece sıkıntı yok dedi bana doktor mukuslu kaka için. Hare şeklinde kızarıklık nasıl oluyor ki bende bilmiyorum

Ben bi çılgınlık yapıp premium care aldım. 144lü 190 lira iyi mi sizce?

Bu meme reddi konusu geçici mi peki, sol memeyi hic almak istemiyor b3nim kizimda 1 haftadir. Gece uyandiginda onu veriyorim anlamıyor içiyor. Ama gündüz 4 dk falan zor duruyor. Tazyikli kismi alıyor sanirim sonra durmak istemiyor solda. Pozisyon değiştirip vermeye çalışıyorum ben de israrla ama çok ağlıyor. Korkuyorum bırakacak tamamen diye. Stres yaptım bu durumu sanirim o da biraz sütümü etkiledi azaldi gibi hissediyorum. Sagdigimda az geliyor. Ise başlayacağım duzgun stok yapamiyorum.. Bir sorun baska sorunu doğuruyor. Hersey daha kolaylasacak derken sanki zorlaşıyor.
Valla sakın bırakma vazgeçme bebeklere kolay hemen bu dönemde memeyi kessen keserler ama biz mücadele edeceğiz oglum da, solu sevmezdi sağ çok akıyor diye onu isterdi gün geçtikçe de azaldı benim de hatam oldu en son emmedi mememi o da kesildi. Şimdi kızım da öyleydi ama yılmadım ikisini de emiyor şimdi önemli olan mücadele
Bu meme reddi konusu geçici mi peki, sol memeyi hic almak istemiyor b3nim kizimda 1 haftadir. Gece uyandiginda onu veriyorim anlamıyor içiyor. Ama gündüz 4 dk falan zor duruyor. Tazyikli kismi alıyor sanirim sonra durmak istemiyor solda. Pozisyon değiştirip vermeye çalışıyorum ben de israrla ama çok ağlıyor. Korkuyorum bırakacak tamamen diye. Stres yaptım bu durumu sanirim o da biraz sütümü etkiledi azaldi gibi hissediyorum. Sagdigimda az geliyor. Ise başlayacağım duzgun stok yapamiyorum.. Bir sorun baska sorunu doğuruyor. Hersey daha kolaylasacak derken sanki zorlaşıyor.

Canım aynı durum bizde var. Hala arada sürüyor. Ben mama verdim o saatlerde biberonla. Çok uzun süre İnatlaştım.hem o hem ben perişan oluyoruz. O saatleri uyurken atlatmaya çalışıyorum. Uyanıksa oluyor genelde. Uyku sıkmış yada gaz sıkıştırmış oluyır.
Ben şöyle bir çözüm buldum altına bakıyorum masaj yapıyorum gazına çıkartıyorum sonra seviyorum ilgileniyorum öpüp kokluyorum uykusu varsa uyutuyorum Bunların hepsi tamsa emiyor zaten en kötü olmadı dışarıya çıkarıyorum balkona Bazen o da iyi geliyor sıkılıyorlar Kızlar ne zaman su vermeyi düşünüyorsunuz 6ay vermeye gerek yok dediler ama benim kız 4 aylık olacak birkaç gün sonra herkes yaz günü neden su vermiyorsun çok az da olsa ver diyorlar

X