- 28 Ağustos 2020
- 8.250
- 36.070
- Konu Sahibi KirazHanim
- #48.541
Kaynatıp veriyorsunuz dimi?Olur canım bızım doktor gunde mwx 2 cay kasıgı ver dedı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaynatıp veriyorsunuz dimi?Olur canım bızım doktor gunde mwx 2 cay kasıgı ver dedı
Ben kaynatıp veriyorum canımKaynatıp veriyorsunuz dimi?
Açıyorum mecbur. Çok sıcak. doktorlar da açın diyor zaten.Kızlar klima açıyor musunuz? İskenderun aşırı sıcak klima açmazsam bebiş hiç durmuyor biz mecbur açıyoruz
Nasıl giydiriyorsun canım kaç derece de çalıştırıyorsunAçıyorum mecbur. Çok sıcak. doktorlar da açın diyor zaten.
Biberonu hiç vermeyerek.Biberonu nasıl biraktirabilirim
25-26 derecede çalıştırıyorum ben, öbür türlü çok soğuk oluyor ve dışarıyla çok fazla fark oluyor. Zıbın + çorap. Uyurken de müslin örtüyorum üstüne.Nasıl giydiriyorsun canım kaç derece de çalıştırıyorsun
bizim de aksine çişli bez arttı bu ara. Değiştiriyorum bir bakıyorum yine şişmiş. Ben öyle çok su da içmiyorum ama terlemiyor pek o yüzden bu şekilde atıyor sıvıyı bence. Eğer terliyorsa bi kısmını öyle atıyordur.Kızlar bu aralar bizim çişli bezlerimiz azaldı. Susuz mı kalıyor acaba. Çok terliyor da. Acaba terle mi atıyor. Emmesi falan iyi bi sıkıntı yok bu aralar ama çişi azaldı
Bana da çok az geldi, banyo yaparken daha fazlasını yutuyorSu verilecekse eğer 1 -2 çay kaşığının ağzını ıslatmak dışında pek etkisi olacağını sanmıyorum. O yüzden gereksiz bence.
Bende askılı zıbın +çorap giydiriyorum 26-27 de çalıştırıyorum bende canım içerinin dereceside 25 falan oluyor ölçmek için derece almıştık , bazen ben altına uzun alt da giydiriyorum bizim kız baya gazlı da25-26 derecede çalıştırıyorum ben, öbür türlü çok soğuk oluyor ve dışarıyla çok fazla fark oluyor. Zıbın + çorap. Uyurken de müslin örtüyorum üstüne.
Halsizlik yaptı galiba canım, uyuyo genelde. Biraz emip tekrar mayışıyoBenim kız zaten uyku düzeni yoktu şuan hepten nazlandı sende durumlar nasıl
Evet damacana olsa bile kaynatıp verınKaynatıp veriyorsunuz dimi?
Canım büyüme atağına girmiş olabilir tam bu aralar büyüme atağı çünkü benimkinde de sallıyorum tam koyuyorum uyanıyor yaaaa deli ediyor beni gazlıyken alıştı sallamayaSon birkaç gündür akşamları ağlamaya başladı bebeğim. Uykuya dalamıyor bir türlü. Hiç böyle yapmazdı. Neden oldu anlayamıyorum. 1 hafta sonra 3 aylık olacak, gittikçe zorlaşıyor sanki daha iyi olacağına
Evet atak haftası şu an ama diğer ataklarında bu kadar ağlamamıştı büyüdükçe zorlaşıyor sanki. Bizimki sallamadan hiç uyumuyor ki zaten. Nasıl uyutuyorsunuzCanım büyüme atağına girmiş olabilir tam bu aralar büyüme atağı çünkü benimkinde de sallıyorum tam koyuyorum uyanıyor yaaaa deli ediyor beni gazlıyken alıştı sallamaya
Sallıyorum dalıyor sonra kendi yatağına koyup bide orda sallıyorum gece öyle uyuyor. Gündüzleri yine sallıyorum sonra yüzüstü yatırıp yotosuna pışpış yapıyorum . Tel den pışpış sesi açıp öyle yatırıyorum. Zor valla zorrEvet atak haftası şu an ama diğer ataklarında bu kadar ağlamamıştı büyüdükçe zorlaşıyor sanki. Bizimki sallamadan hiç uyumuyor ki zaten. Nasıl uyutuyorsunuz
Sallayarak ben de uyutuyorum ya sallamadan imkansız geliyorSallıyorum dalıyor sonra kendi yatağına koyup bide orda sallıyorum gece öyle uyuyor. Gündüzleri yine sallıyorum sonra yüzüstü yatırıp yotosuna pışpış yapıyorum . Tel den pışpış sesi açıp öyle yatırıyorum. Zor valla zorr