2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Conformil aldim yaptı kakasını mamadan mi yoksa zeytinyağından mi bilemiyorum ama zeytinyağını 5 gündür veriyorum sanki mamadan gibi geldi ama cidden tadı felaket bu mamanın
Kardeşim tadına baktı yazık sen bebeğe bu mamayı niye yedirmeye çalışıyosun diye gidip başka mama aldı

Ben hiç beğenmedim ve faydalı bulmadım hiç indirmeyin bence

Kardeşim tadına baktı yazık sen bebeğe bu mamayı niye yedirmeye çalışıyosun diye gidip başka mama aldı
Gerçekten felaket bir tadı var ama benim kizim yedi çok şükür .bizim evde köpeğimiz var kızımın kalan mamasını çok severek yiyordu kızım yerken onun başında bekler sira ona gelmesini dün biberonum dibinde kalan mamayı herzaman ki gibi kopegimize verdik kokladı kokladı yemedi mamayı

Yazan oldumu daha önce diğer mesajları okuyamadım canım ama yazayım dedim acaba alerjisi olabilirmi? Onu hiç araştırdın mı?
Bak bi ekran görüntüsü ekliyorum bunlar sizde varmı? Bi araştır istersen

Eklentiler

• EE878A8C-F638-444F-B092-C315D8C6381D.png
    301,4 KB · Görüntüleme: 44
2. Ay kontrolüne giden varmı boy kilo ne olmalıymış
45 günlükken kalca ultrasonu için gitmiştik doktorumuz ortalama değerler söyledi anne sütü ile gunluk 20 Gr mama ile günlük 30 Gr alması beklenir demişti benim kızım 17 Gr almis gunluk ortalama kilosu normalin altında çıktı

Bizim 2 aylık kontrolde 7kilo 200gram çıktı.
Hem mama hem anne sütü alıyor.
Kızımda iriydi obez olcak sandık ama 6.aydan sonra giderek azaldı normale döndü.
Sizde durumlar neler?
İki gündür belim tutuluk,oturup kalkamıyorum.
Mecbur iğne hap kullanmak zorundaym sütümü sağıp döküyorum,biraz üzüldüm ama vucut saglığm iyi olmazsa iki çocugumu kucagıma bile alamaz durumdaym.

Dolapta Süt nasıl ekşir cok garip. Acaba siz sağıp dolaba koyana kadar eksimis olabilir mi. Korktum şuan binbir güçlükle sağıp biriktiriyoruz
Valla bende cok sasirdim yarim saat suruyor sagitip dolaba atmam asiri sicaklara bagladim.gecen gun 210 cc sut doktum lavaboya biberonda ve 3 saat once sagmistim.dolabin sogutmasi da ii cocugun midesi bulandiginda bi koklayayim dedim de farkettim.hani dikkat edin diye yazdim.

2. Atak haftasındayız çocuk uyumuyor resmen. 10 saattir uyanık ki gündüz çok, güzel düzenli uyurdu. Emerken de çıldırıyor çekip bırakıyor meme ağzında uzatıyor acayip canımı yakmaya başladı. Sakin sakin emen bebek gitti bambaşka biri geldi. Kaç gün sürüyor ki bu atak haftası

Kızlar oğlum bebek arabasında durmuyor her yerde her ortamda kucağımda gezdirmek istemiyorum. Mesela hastaneye gidiyoruz arabada ağlıyor mecbur kucağıma alıyorum. Neden sevmedi anlamadım

Gaz sancılarınız ne durumda kızlar? Hiç bitmeyecek sanki. Tam azaldı derken başa dönüyoruz emme düzeni bozuluyor. 5-10 dk emiyor bağırmaya başlıyor

Ah canım 5-6 gündür aynı sorunu yaşıyoruz gündüz uykusu yok denecek kadar az. Artık çok yoruluyorum

Gaz sancılarınız ne durumda kızlar? Hiç bitmeyecek sanki. Tam azaldı derken başa dönüyoruz emme düzeni bozuluyor. 5-10 dk emiyor bağırmaya başlıyor
Benimki 5 dk bile emmiyor 2 dk emiyor bir tur gaz çıkarıyoruz. 2 dk daha emiyor yine gaz. 15 dakikalık emzirme serüveni gaz çıkartma araları ile 45 dk sürüyor.

Ben de artık çok yoruluyorum. Ne doğru düzgün emiyor ne başkasında duruyor. İnşallah bir an önce geçer şu huzursuzlukları.
Dün gece 2 saatlik uykum var. Gündüz desen kuş uykusu uyuyor sanki 5 dk uyuyor bir gaz sancısı ile uyanıyor. Devamlı ıkınma kızarıp bozarma halinde. Makatina zeytinyağ sürüp tuvaletini yaptırıyorum üç gündür. 3 gün öncesine kadar kendisi ıkınsada yapıyordu şimdi ne oldu anlamıyorum. Dün gece derdi neydi tam cozemedim ama be memeyi emdi ne biberon aldi. Kafayı yiyeceğim artık

Cok iyi yaptiniz. Dikkat edelim cok önemli konu cidden. Suan icim sizladi 210 cc cok fazla. Gecenlerde ben 60 cc dökmek zorunda kaldim aglayacaktim neredeyse sinir oldum.. 210 cc kesin beni aglatirdi

Benimki 5 dk bile emmiyor 2 dk emiyor bir tur gaz çıkarıyoruz. 2 dk daha emiyor yine gaz. 15 dakikalık emzirme serüveni gaz çıkartma araları ile 45 dk sürüyor.

Aynı durumdayız canım ben de kafayı yiycem artık. Uzun zamandır bugünkü kadar zorlamadı beni. Ne kadar ağrı çekiyorsa yavrum gözünden uyku akmasına rağmen uyuyamıyor saatlerdir. Ve kakasını dün 5 kere yaptı bugün hiç yapmadı onun sıkıntısı da var.yapmadığım şey kalmadı. Emzirmeye başladığım an ağlama krizine giriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…