- 8 Mayıs 2015
- 4.919
- 6.177
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #47.281
Kardeşim tadına baktı yazık sen bebeğe bu mamayı niye yedirmeye çalışıyosun diye gidip başka mama aldıConformil aldim yaptı kakasını mamadan mi yoksa zeytinyağından mi bilemiyorum ama zeytinyağını 5 gündür veriyorum sanki mamadan gibi geldi ama cidden tadı felaket bu mamanın
Ben hiç beğenmedim ve faydalı bulmadım hiç indirmeyin benceUygulamayı sevdiniz mi? Yorumlarda uygulamadan memnun olmayanlari okuyunca vazgecmistim, son güncellemeyle uygulama kötü olmuş vs. Sadece kalan gün sayısını mi ne gösteriyomus. Ben de öyle denilince kitabını aldım 70 liraydı. Ama gel gör ki okuyacak zaman yok. Acaba diyorum uygulamayı da mı indirsem.
Gerçekten felaket bir tadı var ama benim kizim yedi çok şükür .bizim evde köpeğimiz var kızımın kalan mamasını çok severek yiyordu kızım yerken onun başında bekler sira ona gelmesini dün biberonum dibinde kalan mamayı herzaman ki gibi kopegimize verdik kokladı kokladı yemedi mamayıKardeşim tadına baktı yazık sen bebeğe bu mamayı niye yedirmeye çalışıyosun diye gidip başka mama aldı
Merhaba ben kullaniyorum bir aylik olunca verdik bibs tavsiye ederim en kolay onu kavriyorKızlar emzik kullanıyormusunuz? Bebeğiniz hangisini aldı? Benimki almıyor
Yazan oldumu daha önce diğer mesajları okuyamadım canım ama yazayım dedim acaba alerjisi olabilirmi? Onu hiç araştırdın mı?Kızlar kac zamandir gruba girip yazamıyorum. Bu annelik ne zormus gercekten. Hepimiz bebeklerimiz icin endise duyuyoruz. Bende soyle arkami yaslanip oh diyemiyorum.
Bebeğimde cok ciddi derecede kusma sorunu var. Doktor fizyolojik refludur dedi tüm batın ultrason çekildi bir şey yok. Ama her emzirmemde çok ciddi miktarda bebeğim kusuyor. Fışkırtarak. Ben artık napacsgimi sasirdim cok caresizim. Sütüm fazla tazyikli sağıp sonra emziriyorum yine aynı.
Gaz sorunu ise ayrı dert çocuk sürekli bağırıyor acıdan ikiniyor cok kotu durumda.
Üstüne birde kolik haller başladı. Saatlerce bağırıp ağlıyor biyerimi acıdı diyorum memeye alıyorum susuyor bu seferde gaz.ve kusmadan kötü oluyor.
Cildi deseniz aşırı derecede döküntüler var. İsilikler hadi neyse dedim.ince giydiriyorum toparlıyor ama bacaklarında falan kırmızı benekler çıkıyor sonra kayboluyor nedir bu anlamadım cok kötüyüm sizin anliyacaginiz herseyi takar bi haldeyim sürekli ağlıyorum.
Ne yapicam bilmiyorim.
Doktor refludur gecer isiliktir o dur budur diyo ama cocuk cok kotu halde. Bagirmalarini duyunca icim parcalaniyor. Bir akil fikir verin bana aklimi oynatmama az kaldi
Harika haftalarAdı ney canım
45 günlükken kalca ultrasonu için gitmiştik doktorumuz ortalama değerler söyledi anne sütü ile gunluk 20 Gr mama ile günlük 30 Gr alması beklenir demişti benim kızım 17 Gr almis gunluk ortalama kilosu normalin altında çıktı2. Ay kontrolüne giden varmı boy kilo ne olmalıymış
Valla bende cok sasirdim yarim saat suruyor sagitip dolaba atmam asiri sicaklara bagladim.gecen gun 210 cc sut doktum lavaboya biberonda ve 3 saat once sagmistim.dolabin sogutmasi da ii cocugun midesi bulandiginda bi koklayayim dedim de farkettim.hani dikkat edin diye yazdim.Dolapta Süt nasıl ekşir cok garip. Acaba siz sağıp dolaba koyana kadar eksimis olabilir mi. Korktum şuan binbir güçlükle sağıp biriktiriyoruz
Ah canım 5-6 gündür aynı sorunu yaşıyoruz gündüz uykusu yok denecek kadar az. Artık çok yoruluyorum2. Atak haftasındayız çocuk uyumuyor resmen. 10 saattir uyanık ki gündüz çok, güzel düzenli uyurdu. Emerken de çıldırıyor çekip bırakıyor meme ağzında uzatıyor acayip canımı yakmaya başladı. Sakin sakin emen bebek gitti bambaşka biri geldi. Kaç gün sürüyor ki bu atak haftası
Ben de artık çok yoruluyorum. Ne doğru düzgün emiyor ne başkasında duruyor. İnşallah bir an önce geçer şu huzursuzlukları.Ah canım 5-6 gündür aynı sorunu yaşıyoruz gündüz uykusu yok denecek kadar az. Artık çok yoruluyorum
Benimki 5 dk bile emmiyor 2 dk emiyor bir tur gaz çıkarıyoruz. 2 dk daha emiyor yine gaz. 15 dakikalık emzirme serüveni gaz çıkartma araları ile 45 dk sürüyor.Gaz sancılarınız ne durumda kızlar? Hiç bitmeyecek sanki. Tam azaldı derken başa dönüyoruz emme düzeni bozuluyor. 5-10 dk emiyor bağırmaya başlıyor
Dün gece 2 saatlik uykum var. Gündüz desen kuş uykusu uyuyor sanki 5 dk uyuyor bir gaz sancısı ile uyanıyor. Devamlı ıkınma kızarıp bozarma halinde. Makatina zeytinyağ sürüp tuvaletini yaptırıyorum üç gündür. 3 gün öncesine kadar kendisi ıkınsada yapıyordu şimdi ne oldu anlamıyorum. Dün gece derdi neydi tam cozemedim ama be memeyi emdi ne biberon aldi. Kafayı yiyeceğim artıkBen de artık çok yoruluyorum. Ne doğru düzgün emiyor ne başkasında duruyor. İnşallah bir an önce geçer şu huzursuzlukları.
Cok iyi yaptiniz. Dikkat edelim cok önemli konu cidden. Suan icim sizladi 210 cc cok fazla. Gecenlerde ben 60 cc dökmek zorunda kaldim aglayacaktim neredeyse sinir oldum.. 210 cc kesin beni aglatirdiValla bende cok sasirdim yarim saat suruyor sagitip dolaba atmam asiri sicaklara bagladim.gecen gun 210 cc sut doktum lavaboya biberonda ve 3 saat once sagmistim.dolabin sogutmasi da ii cocugun midesi bulandiginda bi koklayayim dedim de farkettim.hani dikkat edin diye yazdim.
Benimki 5 dk bile emmiyor 2 dk emiyor bir tur gaz çıkarıyoruz. 2 dk daha emiyor yine gaz. 15 dakikalık emzirme serüveni gaz çıkartma araları ile 45 dk sürüyor.
Aynı durumdayız canım ben de kafayı yiycem artık. Uzun zamandır bugünkü kadar zorlamadı beni. Ne kadar ağrı çekiyorsa yavrum gözünden uyku akmasına rağmen uyuyamıyor saatlerdir. Ve kakasını dün 5 kere yaptı bugün hiç yapmadı onun sıkıntısı da var.yapmadığım şey kalmadı. Emzirmeye başladığım an ağlama krizine giriyorDün gece 2 saatlik uykum var. Gündüz desen kuş uykusu uyuyor sanki 5 dk uyuyor bir gaz sancısı ile uyanıyor. Devamlı ıkınma kızarıp bozarma halinde. Makatina zeytinyağ sürüp tuvaletini yaptırıyorum üç gündür. 3 gün öncesine kadar kendisi ıkınsada yapıyordu şimdi ne oldu anlamıyorum. Dün gece derdi neydi tam cozemedim ama be memeyi emdi ne biberon aldi. Kafayı yiyeceğim artık