- 8 Mayıs 2015
- 4.919
- 6.177
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #47.241
Comformil denedim bize faydası olmadı kakasını yapamadı. Duphalac verdim öyle yapabildi.Evet aptamili buda okumuştum gaz da yapıyormuş Aptamil conformil gaz problemi olan bebeklere iyi geliyormuş diyeokudum çoğu yerde
Hipp ve smilac gaz yaptı mı acaba. Bugün mamasını degirtirmeye karar verdim hangi mama alsam çok kararsızımComformil denedim bize faydası olmadı kakasını yapamadı. Duphalac verdim öyle yapabildi.
Hipp, smilac verince günlük yapıyor. Yapana kadar saatlerce ıkınıyor kabızda değil ama anlamıyorum neden öyle.
Ben de ondan şüpheleniyorum. kendim kontrol ettim yok gibi de ama yine de bi doktora götüreceğim. Çocuk doktoru pek üstünde durmadı.dil veya dudak bağı olabilir mi acaba? O zamanlarda cuk sesi çıkıyor diye biliyorum. Gerçi başlarda yoktu demişsiniz ama. Kulak Burun Boğaz doktoru bakıyor.
Nasıl normale döndü peki kendi kendine mi ? Haklısın ihmal etmemek gerekir ama her hastanede var mı emzirme hemşiresi hiç bilmiyorum.Canım hastanelerde emzirme hemsireleri var diye biliyorum bir araştır istersen.benim kız bir ara sadece meme ucunu alıyordu ağzını minicik acıyordu bu aralar normale donduk gibi ama yinede tam emme pozisyonunda ouyor agzi
Uygulamasını indirdim ben 30 liraydı ordan bakıyom bendeBen de kitabını aldım. Hala okuyamadımben okuyana kadar bütün sıçramalar bitmiş olcak bu gidisle
Hipp gaz yapıyor canım ama en iyi mama diye kullanıyorum.Hipp ve smilac gaz yaptı mı acaba. Bugün mamasını degirtirmeye karar verdim hangi mama alsam çok kararsızım
Her hastanede var mı bilmiyorum canım.nasil döndüğü ile ilgili inan bir bilgim yok kendiliğinden düzgün almaya başladı ama bu sabah sadece ucu ile emdi ağzını acamadi bir türlüNasıl normale döndü peki kendi kendine mi ? Haklısın ihmal etmemek gerekir ama her hastanede var mı emzirme hemşiresi hiç bilmiyorum.
Bende çözemedim canım yaYok canım şimdi de alıyor kahverengi kısmı ama sanki damağı orda kayıyor gibi o ses çıkarken. Görünüşte güzel kavramış gözüküyor ama cuk cuk ses neden çıkıyor bilmiyorum
Avent günde yarım saat falan alıyor atıyor sonra.Kızlar emzik kullanıyormusunuz? Bebeğiniz hangisini aldı? Benimki almıyor
Aptamil comport denedinmi cnm ... yurt disinda bunun ismi ( nurtilon comfort)Kızlar merhaba bildiğiniz üzere kızımın kaka yapamama problemi var yine bugün ikinci gün ve sürekli ikinip ağlıyor ben SMA mama kullanıyorum ve mamadan kabız olma ihtimaline karşın mama değiştirmeye karar verdim bir türlü hangi mamayı alsam karar veremedim önerilerinizi bekliyorum Bebelac nutrikonfor aklıma yatıyor gibi ama emin değilim
Denemedim canım eczanelerde bulamadım conformili. Suyu fazla koymayı denemedim canım deniyeyim iyi gelir mi acabaAptamil comport denedinmi cnm ... yurt disinda bunun ismi ( nurtilon comfort)
Ben kullanmadim ama gaz ve kaka ya iyi geliyor denmisti. Onun disinda mamasina az 10 cc fazla su koymayi denedinmi ?
Burda doktorlar hep bunu oneriyor cnm bi den belki yapar...Denemedim canım eczanelerde bulamadım conformili. Suyu fazla koymayı denemedim canım deniyeyim iyi gelir mi acaba
Ben tam 11 çeşit emzik denedim almadı da almadı en son bibs marka aldım (eski bakkal emziklerine benziyor bende bebekken birtek onu almışım ) uyurken emiyor normal zamanda onu da emmiyor ama uyurken emmesi bile büyük rahatlik.Avent günde yarım saat falan alıyor atıyor sonra.
Emerken yutkunması (gurt gurt diye ses çıkarmasından bahdediyorum ) sütü iyi emmesinden ya da sütün bol olmasından dolayı değil mi?Hayır canım emerken yutkunma sesinden anlıyorum ben bazı hareketleri ile de belli oluyor
Evet canım emerken yutkunmadigi zamanlar sutumun az olduğunu düşünüyorum ona göre mama veriyorum benim kizimin kilo alımı düşük malesef bir hafta sonra 2 aylık olacak ve 4200 GrEmerken yutkunması (gurt gurt diye ses çıkarmasından bahdediyorum ) sütü iyi emmesinden ya da sütün bol olmasından dolayı değil mi?
Migrosta marketlerde var ben suyu fazlada koysam olmadı mamayı değiştirdim diğer gün kakasını düzenli yapmaya başladı.Denemedim canım eczanelerde bulamadım conformili. Suyu fazla koymayı denemedim canım deniyeyim iyi gelir mi acaba
Canım sen Aptamil conformil kullandın dimi ondan mı alsam acaba ya çok kararsızim ama internetten alıp gelmesini beklicem. Hipp maya da iyi diyorlar çok kararsız kaldımMigrosta marketlerde var ben suyu fazlada koysam olmadı mamayı değiştirdim diğer gün kakasını düzenli yapmaya başladı.
Sma nında gaz, kabızlık yaptığını okumuştum onu hiç denemedim.
Uygulamayı sevdiniz mi? Yorumlarda uygulamadan memnun olmayanlari okuyunca vazgecmistim, son güncellemeyle uygulama kötü olmuş vs. Sadece kalan gün sayısını mi ne gösteriyomus. Ben de öyle denilince kitabını aldım 70 liraydı. Ama gel gör ki okuyacak zaman yok. Acaba diyorum uygulamayı da mı indirsem.Uygulamasını indirdim ben 30 liraydı ordan bakıyom bende