2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Burda doktorlar hep bunu oneriyor cnm bi den belki yapar...
Umit fakirin ekmegi misali🥺😝 gecmis olsun cnm benimkide gecen yedinci gunde yapti... ama halinden memmun gibiydi sanki🙃
Keşke benim kızımda halinden memnun olsa o zaman hic sorun değil kaçıncı gün yaptığı ama çok huzursuz sürekli ikiniyor ağlıyor

Canım sen Aptamil conformil kullandın dimi ondan mı alsam acaba ya çok kararsızim ama internetten alıp gelmesini beklicem. Hipp maya da iyi diyorlar çok kararsız kaldım
Merhaba. Mesajınızı görünce yazayım dedim. İki farklı mama deneyimimiz oldu. Yeni dogdugunda sutum gelene kadar üç gün sma optipro kullandık. Çok güzel içti, sevdi. Sutum gelince bıraktık. 1 buçuk aylıkken de iki gün hipp organik combiotic içti, onu da sevdi ve gaz yapmadı. Hipp i migrostan almıştık.

Merhaba. Mesajınızı görünce yazayım dedim. İki farklı mama deneyimimiz oldu. Yeni dogdugunda sutum gelene kadar üç gün sma optipro kullandık. Çok güzel içti, sevdi. Sutum gelince bıraktık. 1 buçuk aylıkken de iki gün hipp organik combiotic içti, onu da sevdi ve gaz yapmadı. Hipp i migrostan almıştık.
Bende SMA kullanıyorum ancak kaka problemi mamadan kaynaklı olabilir diye farklı mama arayışı içine girdim

Migrosta marketlerde var ben suyu fazlada koysam olmadı mamayı değiştirdim diğer gün kakasını düzenli yapmaya başladı.
Sma nında gaz, kabızlık yaptığını okumuştum onu hiç denemedim.
Migrosa baktım yoktu canım e bebek ve civilde de yoktu Aptamil conformil bugün bir eczanede buldum aldım hemen yaptım icirdim tadı ve kokusu ne kadar kötü 🥺 ama kızım içti çok şükür

Canım sen Aptamil conformil kullandın dimi ondan mı alsam acaba ya çok kararsızim ama internetten alıp gelmesini beklicem. Hipp maya da iyi diyorlar çok kararsız kaldım
Banada burda tavsiye ettiler comformil aldım hem içemedi kıvamı çok garipti tadıda kötü biberonu bitiremeyip aç kalıyordu hemde hergün kaka yaparken 3 gün yapamadı o yüzden değiştirdim.
Benim bebeğim hergün kakasını yapmazsa sürekli ıkınıyor, ağlıyor çok huysuz oluyor.

Yine bir gaz krizi ile hastanelik olduk 🥺 Allah'ım tüm bebeklerin gazları bir an önce bitsin hepsi sifa bulsun inşallah .
Kızlar Verde sorum olacak sizlere bebeklerinize su veroyor musunuz kaçıncı ayda başladınız kızım 2 aylık versem mi.doktorumuz 6 aya kadar verme dedi
Hava sıcak olduğu için ve de ağız içi temizlensin diye 1,2 çay kaşığı veriyorum de vermek istiyorsan verebilirsin demişti

Banada burda tavsiye ettiler comformil aldım hem içemedi kıvamı çok garipti tadıda kötü biberonu bitiremeyip aç kalıyordu hemde hergün kaka yaparken 3 gün yapamadı o yüzden değiştirdim.
Benim bebeğim hergün kakasını yapmazsa sürekli ıkınıyor, ağlıyor çok huysuz oluyor.
Aptamil aldım bende kaka yapsın derken hepten kabız olmaxz inşallah siz hangi mamayı kullaniyorsunuz

Kızlar merhaba bildiğiniz üzere kızımın kaka yapamama problemi var yine bugün ikinci gün ve sürekli ikinip ağlıyor ben SMA mama kullanıyorum ve mamadan kabız olma ihtimaline karşın mama değiştirmeye karar verdim bir türlü hangi mamayı alsam karar veremedim önerilerinizi bekliyorum Bebelac nutrikonfor aklıma yatıyor gibi ama emin değilim
Hippin mamasını tavsiye ederim gaz yapmıyor iyi kaka yaptırıyor

Şuan hipp kabızlık yok ama gazlı çok.
Conformil aldim yaptı kakasını mamadan mi yoksa zeytinyağından mi bilemiyorum ama zeytinyağını 5 gündür veriyorum sanki mamadan gibi geldi ama cidden tadı felaket bu mamanın

Kızlar bebeğim mukuslu kanlı dışkı yaptı ama su gibi geliyor kakasi. Doktoru aradım bağırsak enfeksiyonu tahlil yapmamız lazim dedi. Var mi böyle bir şey başına gelen duyan?
İştahında da azalma var
İlk çocugumda olmştu korkma canım tahlilde zaten çıkar.uygun tedavi ile 2 güne iyileşir inşallah

Uygulamayı sevdiniz mi? Yorumlarda uygulamadan memnun olmayanlari okuyunca vazgecmistim, son güncellemeyle uygulama kötü olmuş vs. Sadece kalan gün sayısını mi ne gösteriyomus. Ben de öyle denilince kitabını aldım 70 liraydı. Ama gel gör ki okuyacak zaman yok. Acaba diyorum uygulamayı da mı indirsem.
Valla çok sevdim denemez kalan gün sayısını gösterşyor. Atak haftasında neler olacağını yazıyor ve hangi becerileri kazanacağını anlatıyor. Yeterli ama daha iyi de olabilirdi

Kizlar dolabi alt tarafina koydugum sutlerin bozuldugunu fark ettim.hava cok sicak dikkat edin yoksa farketmeden Benim gibi eksi sut verebilirsiniz😬4 5 saate sut eksirmi ya.cocuk icmeyince farkettim.gayet guzel sogutuyor dolap ama iste hava cok sicak.

Kizlar dolabi alt tarafina koydugum sutlerin bozuldugunu fark ettim.hava cok sicak dikkat edin yoksa farketmeden Benim gibi eksi sut verebilirsiniz😬4 5 saate sut eksirmi ya.cocuk icmeyince farkettim.gayet guzel sogutuyor dolap ama iste hava cok sicak.
Dolapta Süt nasıl ekşir cok garip. Acaba siz sağıp dolaba koyana kadar eksimis olabilir mi. Korktum şuan binbir güçlükle sağıp biriktiriyoruz

X