Kızlar selam, buraya epeydir bakamadım. Eski mermitoloji ben
Doğuranlara hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün minnoşları
4 mayısta kendi sancılarımla 10 saatlik sancı sonucu doğum yaptım. 6-7 cm açıklıkta epidural aldım. O yüzden doğumdan önceki son 1,5 saatim çok rahat geçti, bilginiz olsun, almayı düşünen varsa alsın çok iyi oldu nefes aldım rahatladım epiduralle diyebilirim. Kesi olmadı biraz yırtık var 3-4 estetik dikiş attı doktorum. Onlar da iyileşiyor şükür.
Kızım bugün 12 günlük. Çiş kaka gaz meme yıkama uyutma uyutamama ağlama döngüsüne girdik
40 ından sonra herşey daha güzel olacakmış öyle diyolar onu bekliyoruz. Ama bugünlerin de tadı başkaymış o yüzden onun zevkine de varmaya çalışıyorum zor da olsa. Hepinize sevgiler
Ben sürdüm cnm memeye de ama kahverengi kısma sütmedim hiç. Oralara da hindistancevizi yağı sürmüştüm.
Benim kızımda da oldu soyulma gibi, bizim doktorumuz losyon kullanabilirsin dedi iki günde de baya etkili oldu cnm bilgin olsun. Ama bizim soyulma belki çok daha fazladır ondan kullan demiştir bize doktorumuz, inşallah geçer bir an önce soyulmalar.
Çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm, büyük bi korku yaşamışsınız, bundan sonra hiç olmaz umarım, Allahım sağlık versin
2 bilemedin 2,5 saatte bir. Ama arada ağlarsa yarım saat geçmişse bile besliyorum. Tabi bu ağlamalar gazdan da oluyo ama alırsa memeyi veriyorum biraz da gaz masajı yapıyorum öyle durumlarda
Bizim de öyle cnm her gaz çıkarma denemesinde çıkmıyor maalesef ama yine de sıvazlamak lazımmış.