2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ev işi yapmadım henüz ama hiç durmuyorum oğlum da var bebek dışında. Dediğin gibi ağrım çok oluyor. Ben ilk günden beri yatıyorum. Aksine oturdukçw ağrım oluyır

Benim de annem dün gitti çok ağladım üzüldüm galiba sütüm azaldı biraz. İnşallah artar, benim bebişim biraz iştahlı yetemiyorum mama sayısı arttı dünden bu yana.

Ahh canım kıyamam ama sağlığın herşeyden önemli unutma biraz rahat olmaya çalış. Bulduğun 10 dk lık fırsatta bile uyumaya çalışıyorum yakında ağrılar geçer zaten. 20.günden sonra bayağa rahatladım ben.

Benimde ilki normal oldugu icin normal dogum diye cok cirpindim ama nasipten oteye gecilmiyor malesef kendi sancim olmadan suni sanci ile baslandi 7 saatte 1,5 santim acilmam oldu ilerlemeyince mecbur sezeryana aldi doktor, gercekten normal dogum buyuk nimetmis ben gunluk islerimi 6. gunde yapmaya basladim ama egilip yerden birsey almiyorum esim online evden calisiyor Allahtan cok yardimi oluyor o konuda birde agir kaldirmiyorum diger islerimi yapiyorum suan dogum yapali 9 gun oldu dikis acilarim gecti bayagi yok gibi neredeyse. Hastanede 4 gece 5 gun kaldim buradaki prosedur geregi zaten yeterince dinlendim dogumun 3. gunu doktor korse taktirdi o inanilmaz rahatlatti daha rahat hareket ettim bu yuzden hizli toparlandigimi dusunuyorum.

Aynen, bakalim emzik vermeden ilerlemeye çalışacağım ben de bundna sonrasi icin. İnşallah kisa sürede unutur. Hayirlisi.

Aaa burda dikişlere zarar verir diye taktırmıyorlar genelde ne tip korse taktın?

Aaa burda dikişlere zarar verir diye taktırmıyorlar genelde ne tip korse taktın?
Dogum sonrasi takmak icin uretilen bir korse 3 parca halinde legen kemiginden baslayip gogus altina kadar uzaniyor vucuda gore ayarlanabiliyor ilk kez gordum bende boyle birsey, doktor icinin temizlenmesi ve karninin toparlanmasi icin takmamiz lazim dedi hicbir zarari olmadigi gibi cok faydasini gordum.

Ben 5. Gün kendimi toparlayabildim. Sezeryan bana da çok zor geldi açıkçası.

Benim göğüs uclarim da yara olmuş bu dediğinden şimdi kullansam iyi gelir mi emzirirken kullanabiliyor muyuz

Ah ağrılar biran önce geçsin kendi başıma bebek kucağımda oturduğum yerden kalkabileyim yorgunluğa bı şekil katlanirim dun gece annem saat 10'da koltukta uyayukalmis eşimde kızı uyuturken uyuyakalmis dedim bütün gece uyumayan ben uyuyakalan siz isyan çıkartırım valla kızımda normal doğum olduğu için çok rahatmisim 4. Gün evi süpürüp toz almıştım
Gerçekten normal doğum nimetmis kendimi hiç bu kadar aciz hissetmedim sezeryan aklımın ucundan geçmediği için kendimi hiç hazirlamamisim bana da suyum gelmeye başladığı kendi sancım yetersiz olduğu için suni sancı verildi bebeğin kalbi dayanamadı bir aydır kanalda olan bebek yan yatış pozisyonu aldı benim annem ve şu an eşim evde tabiki yardımları büyük ama kendi düzenin gibi olmuyor burada hastanede bir gece kalıyorsun zaten ilk gece bebekle beş dakika uyumadım bile dinlenmek bı kenara eve geldiğimde ayakta uyuyordum
Doktor banada korse versi kullanmam için ama ikinci gün taktım dikis yerlerim o kadar çok sızladı ki takamadim birdaha takmaya cesaretim yok
Ben 5. Gün kendimi toparlayabildim. Sezeryan bana da çok zor geldi açıkçası.
Normalin rahatini aldıktan sonra evet sezeryan gerçekten çok zor mecburi olmayan sezeryana nasıl cesaret edilir bilmiyorum

Bugünler geçecek canım, sen deneyimli annesin daha iyi bilirsin. Biraz sabır Sonra beraber eğlenecek beraber oyunlar oynayacak güzel kızların o günleri düşün lütfen

Selammmm valla napayım bebişle uğraşıp duruyorum, başka da bişey yok hayatımda, hala alışma evresi.. sizde ne var ne yok? Aiglethe4th
Biz de aynıyız 19. günümüz bugün. Gaz sorunu var ama çıkarmaya yardımcı oluyoruz masajla vs. çıkıyor şükür. 40 ına doğru esas gaz sancıları başlar dedi hemşire ama umarım bundan fazla olmaz sancılar. Hepimizin bebişlerinin bağırsakları hemenn sağlıkla gelişir de sancısız mutlu günlerimiz olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…