2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Çok geçmiş olsun canım biraz zor olmuş ama sağlıkla doğmuş yavrucak ne mutlu
Çok sağolun evet ilk doğumum normal olunca sezeryan aklımın ucunca yoktu ilk sezeryan denilince baya bı morelim bozuldu kendimi hiç hazırlamamistim çünkü normal doğumun doğumdan sonra kolaylığını biliyorum doğum bitince doğum yapan ben değilmişim gibi çok rahattım şimdi başıma gelecekler hakkinda hiç bilgim yok

Yaklaşık 1 hafta zor geçiyor ama sonra günden güne kolaylaşıyor. İnşallah çabucak toparlarsın

Sağlık ocağında doğumdan bi kaç gün sonra 2. Topuk kanı alınıyor o önemli

Analık zor zanaat

Benim bebis de uyumaktan emmiyor.ne yapsam uyandiramiyorum.cok ac uyanip ortaligi ayaga kaldiriyor meme reddi haliyle.chicco anne gogus uclu biberon aldim cok akitiyor damlatiyor.philips naturel aldim birdeonu deneyecegim.silikon meme ucu aldim onla da bir emzireyim diorum.ucu kucuk diye almak istemiyor.aslinda basta emiyordu ama sarilik artinca uyumaya uyudukca sariligi cogaldi.resmen bir girdabin icine girdim sanki.dun gobeginde kan vardi dr a goturunce tekrardan k vitamini ignesi yaptilar.ikinci kere bilmiyordum tekrarlanabilecegini.asi Kartina bakinca bi an kaynar su dokuldu basimdan. Megerse vurulabiliormus.bu annelik tam delilik isi.

Bende hamile olmadan önce izlemiştim ama hiç o kadar ayrıntılı görmedim.

Çok çatladım iki günde resmen yanıyor şimdi az kaldı inşallah ama ne yapsam acısı geçmiyor.Çatlamasıda geç bu kadar yanıyor ya resmen gepgergin elimi koyuyorum hissizlik var kıvılcım gibi içerde bebeğim dayadığı için mi poposunu bi yerini bilemiyorum kasılmada mı var yoksa ya.

Son düzenleme:
Sağlıkla büyütün inş. Yavruyu Gözünüz aydınnn

Cnm doğdundan itibaren şöyle oldu bizimki. 5. Gün kontolü vardı doktora gittik orda topuk kanı alındı 2. Kez olan. 17. Gününde tekrar doktora gidicez işitme testi yapılacak. Sonra bir ay sonra yine doktor kontrolümüz olacak (17. Gün kontrolünden 1 ay sonra yani) bi de 4 mayısta doğdu 4 haziranda ailr hek. gidip hepatit ikinci doz yaptırıcaz. İlk dozu doğduğunda yapmışlardı. Böyle

Selamm Kızlar dün sabah 6 da doğumumu yaptım. yoğunluktan buraya giremedim. Propes ile doğumu uyardılar. Kendi sancımla doğurdum çok şükür. Bebişim suyu çok azdı gelişmiyordu. 37. Haftada kaldı gelişmedi. 39 a kadar öyle böyle tuttuk. Artık kritik seviyeye gelince doğumu başlatmak zorunda kaldık. Propes işe yaramasaydı sezaryen olcaktı. Ama iyi bişeymiş ben sevdim. Rahim ağzını uyarıp kendi sancılarımızı başlatıyor. Yaptırcak olanlara tavsiye ederim. Bebişimiz 37 haftayla uyumlu doğdu. 2 gün küvezde kalcakmış. Akciğerlerinde biraz su varmış. Doktor tedbir amaçlı yatırdı. Ama gittik gördük bir sıkıntısı yoktu çok şükür. Nefes alması biraz hırıltılı sadece. Sütüm tabiki de gelmedi. Pompayla çalışmalara devam.

En son kaç kiloydu BN yarin gidicem kntrle 4 mayısta gittiğimde 2800 di boyunu hic şöylemediler
Doğum yaptım cnm. 3220 gr doğdu. Boyu 50 cm. Ama bebişim gelişim olarak39 hafta olduğum halde. 37. Haftasıyla uyumlu doğdu. Suyu aşırı az olduğu için ne yaptıysak gelişmedi. Orda kaldı. 2 hafta üst üste gelişmeyince doğumu başlattık.

Gözünüz aydınn,
Allah sağlıkla anneli babalı büyütmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…