- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- Konu Sahibi KirazHanim
- #42.841
Dediğim gibi korkularımız aynı. O yüzden tavsiyede bulunmak istedim. Spinali çok rahat geçirenler belki kızabilir korkuttuğumu düşünebilir ama inan öyle değil. Keşke bana da birileri söyleseydi diyorum. Ameliyathaneye girdiğim andan itibaren olumlu olmaya çalıştım ama bu çok başka bir şey. Ben belden uyuşmayı da sevmedim. Acı yok evet ama başka şeyler hissettim o an. Çok kötü Bi şeydi. Uyuşma geçerken de öyle.canım teşekkür edrim detaylı anlattığın için muhtemelen ben de bunları yaşayacağım iyi geçirenleri duysam da korkum hiç geçmeyecek, bi arkadaş bacağım titredi yazmış ya kusura bakma unuttum çok mesaj okuyunca kim olduğunu işte öyle bişey yaşasam ben sakatlandım diyerek bayılırım ya da ne biliyim panik atak filan geçiririm kesin bağırıp çağırabilrim bilmiyorum doktorumla da konuşacağım anestezi uzmanından farklı bişey söyler belki.. ben ilkinde genel anestezi olmuştum çok rahattım tabi bebeğimi geç aldım kucağıma ama sen de zaten hemen alamamışsın, ne farkı kaldı o zaman, gerçi annem çok sevindi genel anesteziden sen uyanana kadar ben dokuz doğurdum der, çağırıyolar nefes al diyolar kah alıyosun kah almıyosun uyanmayacaksın diye ödüm koptu der ama ben onları bilmiyorum tabi, tek bildiğim derin bi uykudan yavaşa yavaş uyandığım kesi yeri dışında da ağrım olmadığı... hayırlısı bakalım Allah yardımcımız olsun inşallah...
İğne olayını bir şekilde atlatırsın ama dediğim gibi uyuturlar sonra.
Bacağı titreyen de benim bu arada ve ben de çok korktum valla. Bir ara kötğleştim bebek çıkmadan önce. Çünkü hissediyordum uğraşılmasını falan. bir şey yaptılar o an serum dan verdiler. Orda rahatladım Bi sonrasında da uyku.
Bebeğimle fotomuz var yüzü yüzümde. Ben ağlıyorum. Çok duygusal Bi foto gibi ama ben o fotoda bebişe ağlamıyorum resmen ben nşye spinale tamam dedim diye ağlıyordum. Komik Bi anı olarak kaldı bu kısımda bana. Kızım affetsin