Doktor bana zofran verdi. 2 kere ictim hicbir sekilde fayda etmedi
Hic icmemisim gibi sanki. Peki prilam mide bulantisini kesiyor mu? Yani bu oyle bisey ki bizi bizden baska kimse anlamaz. Normal bulanti gibi degil. Ben mesela yere dogru hafifce kafami biraz egdigimde oguruyorum ve bi kere daha egersem kusma boyutuna geliyor. Koltugun ortusunu bile duzeltemiyorum. Agzimda surekli tukuruk birikiyor 24 saat
ve cok aci bir tat. Ne yersem yiyeyim daha lokmami yutunca yine ayni acilik. Bogazima dokununca direk kusma refleksi oluyor. Bogazima degen hicbisey giyemiyorum. Gece yatarken yastigimi dik yapiyorum bazen o da fayda etmiyor direk ogurme geliyor. Kalkiyorum sakinlesmek icin. Isyan etmek istemiyorum bu kadar cok evlat sahibi olmak isteyen insan varken ama dediniz ya olmek istedim diye, o kadar hissediyorum ki o duygunuzu
hamilelikle ilgili aldigim kitaplari bile okuyamiyorum. Sevdigim filmleri izleyemiyorum. Forumda bile gebelik konularina bakmak istemiyorum.Evimin her kosesinden sogudum. Mutfakta gordugum her sey midemi bulandiriyor. Banyoya haftada bir giriyorum inanir misiniz. Haftada bir!!! Evden cikmiyorum. Annem geldi bir ay once. Yine de teselli olamiyorum beni kimse anlamiyor. Bime bebek esyalari gelmis internette gordum. Gidip alacak mecalim yok tadim tuzum yok. Hamilelik heyecanini sevincini yasayamiyorum. 5 haftadir gecmeyen bir hastalik gibi her gun ayni gune uyaniyorum. O kadar kabus gibi ki. Allahim.