Şuan ne desem bilemedim. Aynı korkuları yaşadım fazlasıyla. tam olarak aynı ama. İğne olayı vs.
Bana genel anestezi olmaz demediler ama doktorum spinali tavsiye etti. Çok daha iyi gibi. Hemen bebeğinle ilgilenebiliyorsun emziriyor sun ağrıların daha az oluyor diye. Oğlumda genel anestezi sonrası saf gibiydim. Bunda ayık olmak istedim.
Bu doğum olayı tamamen kişiye özel ama ben pişman oldum genel olmadığıma. Stres yaşadım çünkü. Bebeğim doğunca yüzüme dayadılar ama tadını çıkaramadım hiç yaşadığım endişe denn o anki pişmanlıktan. Sonra uyuttular zaten.
Bebeğimle de söyledikleri gibi hemen ilgilenemedim genel anestezi aksine çok daha fazla ağrım oldu. İki saat zaten hiç kıpırdama yok. Emzirme de öyle çok zor oldu. Kısacası ben genel aneztesidne çok daha memnun kalmıştım. Yaşadığım stres baskın geldi sanırım.nacizane tavsiye bu kadar korkun varsa seni biraz uyutmalarını söyle. Öyle olunca dayanılır oluyor çünkü.bebek çıktıktan sonra uyuttular beni biraz. En iyi kısmı oydu sezaryenin. Ama keşke en baştan uyutsalarmış.
Tabi benim aksime çok rahat geçiren arkadaşlar var. Onları da dikkate almak gerek. Ben sadece aynı korkuları yaşayan biri olarak söyledim. Bir daha kimse beni aynı şey için ikna edemez