2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Doğum yapmışsın tebrik ederim allah analı babalı büyütsün. Ekim annelerinde de birlikteydik seninle belki hatırlarsın beni.
Şimdi de mayıs annelerinde karlılaştık
Nasıl gidiyor bebekli hayat
Evet hatırladım. Ne güzel tesadüf böyle. Bebeğime alışmaya anlamaya çalışıyorum her anın keyfini çıkarıyorum. Dopamin seratonin ve doğal olarak prolaktin tavan

Kızlar corasprin kan sulandırıcıyı hep tok karna alıyordum bugun eczacı ac karna yazmıs farkeder mı acaba? Siz nasıl kullanıyorsunuz
Ben 35 haftaya kdr tok karınla aldım ne doktor ne ecz bana Öyle bişey demedi perinatoloji doktorum sabah ipne akşam 10 ecoprin al demişti hatta

Brnim bi arkadaşıma da öyle dediler. Bayağı da bi stres yapttı. Bebek zamanında doğdu boşuna telaş yaptırdılar. Moralini bozma bazen az çıkıyor sonra normale dönüyor
Saol insallah pazartesi normal cikar. Hic anlayamadim sormadim da birsey sonra dusunmeye basladim ne demek oluyor diye

Kızlar 2 gündür bende daha keskin ani gelen sancılar var.
Bebeğin kafası yukarıda bebek doğum pozisyonuna girmeden de doğum başlayabilir mi?
Salı randevum var nstye de girmek istediğimi söylicem.

Kizlar bayag geriden geldim goz gezdirdim
Korkmayin yegenim.36. Haftada dogurdu kuvoze bile girmedi
Cok sukur yuzduk yuzduk kuyruguna geldik vakit daraldikca onlarda cikmaya meyilleniyo heralde :)
Stres yapmayin Allah a emanet hepsi erkende olsa Allah sag salimen kucaklariniza almayi nasip etsin..

Hasta olan bir arkadas varmis misafirlerden sonra grip olan cok gecmis olsun cok kizginim ya nasi dusuncesiz bu insanlar hem hamilesin hem kucugun var evde insanlar nasi bencil boyle. Nasi bu vebale girerler. Insallah en kisa zamanda atlatirsiniz cnm❤

Benimde 35+0 da kontrolum vardi rahim agzi kapali,su iyi dedi. 2750 gram olmus. Erken dogum icin risk gorunmuyo dedi nst de de cikmadi ama azicik ayakta kalayim kramp giriyo karnima popoma hersey oyle zorlastiki. Gunler gecse de saglikla kavussam insallah gece de uyuyamiuorum aci alamiyorum goguslerim biraz uclari sertlesti krem surebilirsin ama cok minciklama dedi
Daha cok 38 den sonra goguslere masaj yapmanizi oneriyoruz uyarilsin ve sut gelsin diye dedi ,diyen de yanindaki emzirme ve dogum kocu..
Hatta zyagina defne yapragini at kavanoza koy sakla onla masaj cok iyi oluyomus. Bir de nane yagi dedi uyarilmasi icin. Bakalim zyagi mantikli geldi
Simdilik yogurma dedi uclari sertlesti diyince hafif sikmadan sur dedi

Kızlar 2 gündür bende daha keskin ani gelen sancılar var.
Bebeğin kafası yukarıda bebek doğum pozisyonuna girmeden de doğum başlayabilir mi?
Salı randevum var nstye de girmek istediğimi söylicem.
Bebeğin basını ayağını nasıl anlıyorsunuz ben hiç anlamıyorum umarım onemli bir durum yoktur her muane öncesi nst yapılmıyor mu sizde

Bebeğin basını ayağını nasıl anlıyorsunuz ben hiç anlamıyorum umarım onemli bir durum yoktur her muane öncesi nst yapılmıyor mu sizde
Başı daha sert yuvarlak kafasıyla göbeğimi itiyor ayaklarıylada böyle tırmalar gibi vuruyor sağa yada sola yatınca.
Ben 33.haftadayım henüz girmedim hiç.

Başı daha sert yuvarlak kafasıyla göbeğimi itiyor ayaklarıylada böyle tırmalar gibi vuruyor sağa yada sola yatınca.
Ben 33.haftadayım henüz girmedim hiç.
Ben yarın 34 .haftaya giriyorum 3 kere girdim nstye demekki hastaneden hastaneye değişiyor

Ay ne alakası varmış ki bebeğin kendi gelişimine nefesi kendi kendine alıp verebiliyorsa, herhangi bir komplikasyon yoksa almazlar evet ciğer geliştirici iğne vuruyorlar normalde 2 kez 1gün arayla mı ne tam olarak bilmiyorum.

Erken yaşta ölen birinin ismini koymak da bana hiç doğru gelmiyor. Nşye böyle yapıyorlarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…