- 5 Ekim 2019
- 804
- 851
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #40.301
Anladim canim tabi takdir senin ben ev icinde kullanacagim icin hatta kismistik deneme yaparken son ses yapmamistik ama tabi senin durumunu bilemiyorum iyi arastir o halde canimCanım ben memlekette kullanacağım bahçeye falan çıkınca rahat duymak için bebeği çekim alanı önemli o yüzden
Tam olarak ayni seyi izliyorum ozledim seni diyorum bebisime komedi :))Amin insallah canim aynen oyle istiyorum sanki ozledim gormedigim cocugumu ya bi an once gormek yanimda olmasini istiyorum cok tuhaf bi duyguymus ya❤
Evet hatırladım. Ne güzel tesadüf böyle. Bebeğime alışmaya anlamaya çalışıyorum her anın keyfini çıkarıyorum. Dopamin seratonin ve doğal olarak prolaktin tavanDoğum yapmışsın tebrik ederim allah analı babalı büyütsün. Ekim annelerinde de birlikteydik seninle belki hatırlarsın beni.
Şimdi de mayıs annelerinde karlılaştık
Nasıl gidiyor bebekli hayat
Ben weewell aldım kullanıyorum gayet memnunumKızlar bebek telsizi almak istiyorum ama onereceginiz bi model marka var mı?
Kızlar bebek telsizi almak istiyorum ama onereceginiz bi model marka var mı?
Ben 35 haftaya kdr tok karınla aldım ne doktor ne ecz bana Öyle bişey demedi perinatoloji doktorum sabah ipne akşam 10 ecoprin al demişti hattaKızlar corasprin kan sulandırıcıyı hep tok karna alıyordum bugun eczacı ac karna yazmıs farkeder mı acaba? Siz nasıl kullanıyorsunuz
Saol insallah pazartesi normal cikar. Hic anlayamadim sormadim da birsey sonra dusunmeye basladim ne demek oluyor diyeBrnim bi arkadaşıma da öyle dediler. Bayağı da bi stres yapttı. Bebek zamanında doğdu boşuna telaş yaptırdılar. Moralini bozma bazen az çıkıyor sonra normale dönüyor
Bende hep bu zamana kadar tok aldım da kafam karıştı.35.nci haftada mı bırakılıyor ilaçlarBen 35 haftaya kdr tok karınla aldım ne doktor ne ecz bana Öyle bişey demedi perinatoloji doktorum sabah ipne akşam 10 ecoprin al demişti hatta
Bebeğin basını ayağını nasıl anlıyorsunuz ben hiç anlamıyorum umarım onemli bir durum yoktur her muane öncesi nst yapılmıyor mu sizdeKızlar 2 gündür bende daha keskin ani gelen sancılar var.
Bebeğin kafası yukarıda bebek doğum pozisyonuna girmeden de doğum başlayabilir mi?
Salı randevum var nstye de girmek istediğimi söylicem.
Başı daha sert yuvarlak kafasıyla göbeğimi itiyor ayaklarıylada böyle tırmalar gibi vuruyor sağa yada sola yatınca.Bebeğin basını ayağını nasıl anlıyorsunuz ben hiç anlamıyorum umarım onemli bir durum yoktur her muane öncesi nst yapılmıyor mu sizde
Doktorunuz size söyleyecektir ben 35 te hap kestim iğnelere doğuma kdr devam edeceğim.Bende hep bu zamana kadar tok aldım da kafam karıştı.35.nci haftada mı bırakılıyor ilaçlar
Ben 37 de bırakacağımBende hep bu zamana kadar tok aldım da kafam karıştı.35.nci haftada mı bırakılıyor ilaçlar
Ben yarın 34 .haftaya giriyorum 3 kere girdim nstye demekki hastaneden hastaneye değişiyorBaşı daha sert yuvarlak kafasıyla göbeğimi itiyor ayaklarıylada böyle tırmalar gibi vuruyor sağa yada sola yatınca.
Ben 33.haftadayım henüz girmedim hiç.
Ay ne alakası varmış ki bebeğin kendi gelişimine nefesi kendi kendine alıp verebiliyorsa, herhangi bir komplikasyon yoksa almazlar evet ciğer geliştirici iğne vuruyorlar normalde 2 kez 1gün arayla mı ne tam olarak bilmiyorum.Kizlar nst de sancim cikti.39 dan once sezeryan bebekleri kuveze aliyorlarmis .serum yiyorum simdi gecmezse dogum olabilir dediler ama ben sanci hissetmiyorum.bazi arkadaslar igneden bahsetmis igne falan demedi dr ama ayni durumu yasayan arkadaslar da okudum sanirim son durumunuz nedir?nst de agri cikinca sezeryana aliniyormu ki?
Oğlumda bebevo aldık. 3 senedir kullanıyorum. Çok memnunum.ayyy telsiz Demişsin şimdi fark ettimKızlar bebek telsizi almak istiyorum ama onereceginiz bi model marka var mı?
Genede teşekkür ederim cnm :)Oğlumda bebevo aldık. 3 senedir kullanıyorum. Çok memnunum.ayyy telsiz Demişsin şimdi fark ettimkamera bizdeki.
Erken yaşta ölen birinin ismini koymak da bana hiç doğru gelmiyor. Nşye böyle yapıyorlarsaTam yarama dokunmussun canim..bin bir zahmetle doguruyoruz ismini bile biraktirmiyolar..esim amcasinin oglu vefat etmisti gecen yil tutturdu onun adi olacak diye mehmet mustafa olacakmis..bnde mehmet olsun yine birde bnm dedigim isim olsun diyorum yok diyo fazla ustune gitsem tartisma cikacak..bende mehmet kayra olsun diyorum ama tabi dinlemiyor beni