2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar benim geçen cumadan beri 2 cm açılmam var, bugün yine baktı doktor ilerleme yok. Bebek kanala tam yerleşmemiş. Nst de sancı 80lere geliyordu ve düzenliydi, Salı tekrar çağırdı.

10 tekrardan 10 set squat, iki saat yürüyüş ve bol hareket dedi.
Haftaya doğurmam gerek dedim, Salı gel duruma göre hızlandırırız dedi.

Bebeğin kanala yerleşmesi ve doğum sürecinin hızlanması için ne yapmam gerek?

Güz yine daha bilindik. Değişik olsun diye tamamen saçmalamak moda oldu.
Neyse Mert iyi ismiyle yaşasın.

Merhaba kizlar size bi sorum olcak bende bugun kontrol gittin. 36+4 gunluk olduk doktorum suyum azaldigini soyledi normal sinir degerine yaklasdigimi soyledi, Sıkı takıp yapacağız dedi. Pazartesı tekrar randevu verdı. Böyle olan var mı aranızda? Sivi daha fazla duserse dogum mu olur bilgisi olan var mi

Brnim bi arkadaşıma da öyle dediler. Bayağı da bi stres yapttı. Bebek zamanında doğdu boşuna telaş yaptırdılar. Moralini bozma bazen az çıkıyor sonra normale dönüyor

Canim cok gecmis oosun tam olarak ayni durumdayız . Serum da muhtemelen progestan var bana da progestanin bir cesidi olan igne vuruldu smdidde fitil olarak aliyorum pregestani dogum geciksin die bende sanci hissetmiyordum ayni senin gibi hemen telas yapma serumda ne verdiklerini sor doktor ztn bence o da ayni ilaci verdi kesin allah yardimcimiz olsun

Ah canim benim ya cok gecmis olsun ne kdr cok bu durumu yasyaan varmis megersem insan bi an kendini tek saniyor. Suan neler yapiyosun daha cok dinlenme ile mi geciyor zamanin

Hangi modeli cnm
Ben 4sene önce kızımda almıştım,2 sene kullandım sonra kardeşime verdim o kullanıyor bayadır , şümdi tekrar geri alcam.weewell in her ürünü güzel , yinede elektronik hassas cihazlar ,kullanımlarıda hassas nazik davranmak gerek.yoksa illaki biyerden falso veriyor

Sağol cnm camerali değilde sadece ses özelliği olan birşey istiyorum
Haklisin cnm hassas oluyorlar dikkat etmek gerek

Dr um solunumu duzene girmesi icin cok kisa bir sure kuvezde tutuluyor,sezeryan icin en ideali 39.hafta dedi.ben de sasirdim.hatta gittigim hastanede kuvez olmadigi icin sevk yazacakti,yazdigi hastenede 2 saat uzaklikta

Valla bilmiyorum cnm simdi sizden duyuyorum anlamadim ben de.36+1 bugun Benim de

Merhana canim guzel enerjin icin tesekkurederim cok . Ztn ekstra takviye aliyodum ins ise yarar. Tam 10 gun sonra 37 baslicak kismetse bende dayaniriz diye dusunuyorum herseyin en hayirlisi olsun hepimiz icin

Kerim Demir sanırım
Herkesin bi fikri var kimseyi dinlemek istemiyorum. Erkeklere çok isim seçeneği yok zaten.
Aynen dinleme zaten,hele kayınbaba ismi olaylarına hiç girme yıl olmuş bilmem kaç , hala aynı muhabbet dönenler var , kadın 9 ay her sıkıntısını çekio binbir zahmet doğuruyor ama ismine bile karar veremiyor...sizinkide ismiyle yaşsın sağlıklı mutlu huzurlu

Amin cnm insallah eve geldim simdi 6 mayisa gun verdi tabi hersey Yolunda giderse insallah.hafif bel agrim var.1.sinifa Giden kizim var hem 1.sinif hem de kovit dersler derken stres yaptim ders de yapmiyor canimi aliyor resmen.babaya sevkettim onu da oldugu kadariyla ne yapayim.hayirlosiyla alalim bebislerimizi kucagimiza insallah da hersey hallolur zaten.

Cok tesekkurederim guzel mesajin icin. Kesinlikle oyle bi anda olmadik bi duruma alismak sermsemletiyor insanı ama napalim hersey bizim icin sanada cok gecmis olsun gelisim geriligimi gozlendi neden oyle dediler. Neyseki son haftalara yaklasmissin hersey ins en hayirlisindan olur saglikla kucagina gelir bebegin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…