- 26 Eylül 2014
- 4.519
- 9.860
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #40.261
Güz yine daha bilindik. Değişik olsun diye tamamen saçmalamak moda oldu.aman herkesin kendi tercihi ben koymam yani bazen gerçekten insanlar değişik olsun diye abartmıyo değil.
Gerçi bunu diyen ben kızıma güz adını koydum
Ama amacımız değişiklik değildi tesadüfen gördük ve çok beğendik tınısı hoşumuza gitti anlamından ziyade.sonbaharda doğuncada denk geldi.
Brnim bi arkadaşıma da öyle dediler. Bayağı da bi stres yapttı. Bebek zamanında doğdu boşuna telaş yaptırdılar. Moralini bozma bazen az çıkıyor sonra normale dönüyorMerhaba kizlar size bi sorum olcak bende bugun kontrol gittin. 36+4 gunluk olduk doktorum suyum azaldigini soyledi normal sinir degerine yaklasdigimi soyledi, Sıkı takıp yapacağız dedi. Pazartesı tekrar randevu verdı. Böyle olan var mı aranızda? Sivi daha fazla duserse dogum mu olur bilgisi olan var mi
Aminn sen neye karar verdin en son?Güz yine daha bilindik. Değişik olsun diye tamamen saçmalamak moda oldu.
Neyse Mert iyi ismiyle yaşasın.
Weewel çok memnunum benKızlar bebek telsizi almak istiyorum ama onereceginiz bi model marka var mı?
Hangi modeli cnmWeewel çok memnunum ben
Canim cok gecmis oosun tam olarak ayni durumdayız . Serum da muhtemelen progestan var bana da progestanin bir cesidi olan igne vuruldu smdidde fitil olarak aliyorum pregestani dogum geciksin die bende sanci hissetmiyordum ayni senin gibi hemen telas yapma serumda ne verdiklerini sor doktor ztn bence o da ayni ilaci verdi kesin allah yardimcimiz olsunKizlar nst de sancim cikti.39 dan once sezeryan bebekleri kuveze aliyorlarmis .serum yiyorum simdi gecmezse dogum olabilir dediler ama ben sanci hissetmiyorum.bazi arkadaslar igneden bahsetmis igne falan demedi dr ama ayni durumu yasayan arkadaslar da okudum sanirim son durumunuz nedir?nst de agri cikinca sezeryana aliniyormu ki?
Ah canim benim ya cok gecmis olsun ne kdr cok bu durumu yasyaan varmis megersem insan bi an kendini tek saniyor. Suan neler yapiyosun daha cok dinlenme ile mi geciyor zamaninKorkma hic bende 32. Haftamda midemin orda bir agri var 3 gundur diye hastaneye gittim sancim cikti direk hastanede yatirdilar 5 gun hastanede kaldim igne ilac verdiler sonra azalinca cikardilar hastaneden cok sukur bak bu haftama kadar geldim hic korkma bebegin gelisimi iyiyse ne zaman gelirse gelsin benim doktorum da boyle soyledi
Hangi modeli cnm
Ben 4sene önce kızımda almıştım,2 sene kullandım sonra kardeşime verdim o kullanıyor bayadır , şümdi tekrar geri alcam.weewell in her ürünü güzel , yinede elektronik hassas cihazlar ,kullanımlarıda hassas nazik davranmak gerek.yoksa illaki biyerden falso veriyorHangi modeli cnm
Haklisin cnm hassas oluyorlar dikkat etmek gerekBen 4sene önce kızımda almıştım,2 sene kullandım sonra kardeşime verdim o kullanıyor bayadır , şümdi tekrar geri alcam.weewell in her ürünü güzel , yinede elektronik hassas cihazlar ,kullanımlarıda hassas nazik davranmak gerek.yoksa illaki biyerden falso veriyor
Kerim Demir sanırımAminn sen neye karar verdin en son?
Dr um solunumu duzene girmesi icin cok kisa bir sure kuvezde tutuluyor,sezeryan icin en ideali 39.hafta dedi.ben de sasirdim.hatta gittigim hastanede kuvez olmadigi icin sevk yazacakti,yazdigi hastenede 2 saat uzaklikta39 dan önce doğan bebeği kim dedi kuveze alıyorlar erken doğup kuveze girmeyen çok bebek var bende en son nst sancım 25 lerde çıktı ebe 40 üstü bizim için doğum sancısı kabul ediliyor demişti zaten haftaniz iyi bence biraz daha içerde tutarsa sıkıntısız doğum yaparsın bebeğini de kuveze almazlar ins sakinliğini koru benc telaş yapma rahat ol bişey olmayacak ins
Valla bilmiyorum cnm simdi sizden duyuyorum anlamadim ben de.36+1 bugun Benim de39 dan önce diye niye kuvoze alsınlar ya. Kızım 37+1 sezeryan doğdu çok sağlıklıydı ertesi gün eve çıktık. 35.haftada kontrolüm vardı yine erken alınacak sağlık sıkıntısı yoksa taburcu oluruz kuvoze girmez demi dedim evet doktor. Normal doğum başladığında bile sezeryana alabiliyorlar ama bi sınırı var sanırım normal doğum belli bir aşamaya geldiyse alamıyorlar sanırım
Merhana canim guzel enerjin icin tesekkurederim cok . Ztn ekstra takviye aliyodum ins ise yarar. Tam 10 gun sonra 37 baslicak kismetse bende dayaniriz diye dusunuyorum herseyin en hayirlisi olsun hepimiz icinMerhaba canım, sen bol su iç ve hep yat. Doktorun verdiği ilaçları kullan. Hatta doktoruna danışıp magnzeyumunu da al muhakak o da kasılmaları azaltır belki. Haftası çok şükür çok küçük değil ben 10 günü çıkaracağınıza inanıyorum. Hatta 37ye bile gelir yeterki stres yapma be yat dinlen.
Aynen dinleme zaten,hele kayınbaba ismi olaylarına hiç girmeKerim Demir sanırım
Herkesin bi fikri var kimseyi dinlemek istemiyorum. Erkeklere çok isim seçeneği yok zaten.
Amin cnm insallah eve geldim simdi 6 mayisa gun verdi tabi hersey Yolunda giderse insallah.hafif bel agrim var.1.sinifa Giden kizim var hem 1.sinif hem de kovit dersler derken stres yaptim ders de yapmiyor canimi aliyor resmen.babaya sevkettim onu da oldugu kadariyla ne yapayim.hayirlosiyla alalim bebislerimizi kucagimiza insallah da hersey hallolur zaten.Canim cok gecmis oosun tam olarak ayni durumdayız . Serum da muhtemelen progestan var bana da progestanin bir cesidi olan igne vuruldu smdidde fitil olarak aliyorum pregestani dogum geciksin die bende sanci hissetmiyordum ayni senin gibi hemen telas yapma serumda ne verdiklerini sor doktor ztn bence o da ayni ilaci verdi kesin allah yardimcimiz olsun
Cok tesekkurederim guzel mesajin icin. Kesinlikle oyle bi anda olmadik bi duruma alismak sermsemletiyor insanı ama napalim hersey bizim icin sanada cok gecmis olsun gelisim geriligimi gozlendi neden oyle dediler. Neyseki son haftalara yaklasmissin hersey ins en hayirlisindan olur saglikla kucagina gelir bebeginBu zamana kadar gelisimi guzel gelmis bebeginin ne guzel, cok ani beklemedigin bir sey duyunca insan alismakta zorlaniyor sadece. Ben de gecen gun yasadim benzer ani soku. Ciger gelistiri igne yapacagiz dediler ani bir kararla, hemen dogumu mu baslatacaklar neler oluyor dedim, soka girdim. Sonra, bekleyip bakalim bir hafta daha bebegin nasil gelisecek deyince, asiri asiri acil bir durum olmadigini anca idrak ettim ama yine de sonraki olcumde hadi hemen baslatalim dogumu deme durumu var hala. Beklediginden farkli bir durum olmasi zor evet ama bazen bebeklerin disarida olmasi iceride olmasindan cok daha guvenli oluyor. Gittigin hastanelerde de kimse ne senin ne bebeginin sagligini riske atmaz zaten. Onlem amacli yapilmasi gereken seyler yapilmis, kalbini ferah tut