2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ah canim benim ya cok gecmis olsun ne kdr cok bu durumu yasyaan varmis megersem insan bi an kendini tek saniyor. Suan neler yapiyosun daha cok dinlenme ile mi geciyor zamanin
Cok sagol canim sadece 1 hafta falan dikkat ettim sonra kontrole gitmistim doktora erkenden gelirse diye korkuyorum dedim oda gelisimi gayet iyi korkma birak ne zaman isterse o zman gelsin dedi icim rahatladi ondan beridir normal hayatima devam ediyorum carsamba gunu nst de yine sancim cikti ama duzenli degildi kanaman suyun gelirse acile gel hemen dedi bende normal hayatima devam ediyorum canim yani sen dikkat et ama ben gelsin istemeye basladim artik

Tam yarama dokunmussun canim..bin bir zahmetle doguruyoruz ismini bile biraktirmiyolar..esim amcasinin oglu vefat etmisti gecen yil tutturdu onun adi olacak diye mehmet mustafa olacakmis..bnde mehmet olsun yine birde bnm dedigim isim olsun diyorum yok diyo fazla ustune gitsem tartisma cikacak..bende mehmet kayra olsun diyorum ama tabi dinlemiyor beni

Hafta olarak fena degil, en son 31'de olcum yapilmisti gelisim egrisinde tam ortada cikmisti. 36'ya kadar ne oldu da haftasinda geriye dustu, gelisimi artik yavasladi, 2 kiloda kaldi anlamadim. Yemekle ilgili degil dedi dr. ama psikolojik etkilenince ara ogunleri arttirdim canim istemese de kuruyemis meyveye abandim. Zaten protein agirlikli beslendim hamileligimde hep. Yani bir sebebi yok, zamanini tamamlamis olarak goruyorlar. Zamanini tamamlamis olmasi da iceride risk yaratabilir dendi, bana kalsa 1 gun bir gundur deyip erteleyebilecegim kadar ertelerdim ama ne diyorlarsa o deyip kabullendim. Bu durumlarda disarida daha hizli saglikli gelisecegini dusunuyorlar, zamaninda dogsa bile kucuk dogacak zaten Saglikla dogsun da ne zaman gelirse gelsin diyorum artik.

Kiyamam ya bi andanda gelsin istiyorsun di mi vaktinde gelsin guzek güzel geksin saglikla gelsin insallah

Kesinlikle oyle canim Ztn artik o kdr cok teknik gelismiski belki geldiginde dahabrahat gelisecek bilemezsin benimkinede bacaklari kisa fln dediler yani artik cok takilmamaya calisiyorum su an 35. Hafta 2200 gr . Bakalim kismet yeterki saglikla dogsunlar butun herseyimiz karnimiza dustuklerinden beri onlar dualarim bizimle

39 veya 40 I niye beklemiyor doktor. Normal doğum düşünüyorsan eğer

Gelisimi normal devam ediyorsa ve bebek gelmek istiyorsa zamanini doldurunca su da erken geliyor sancilar da oluyor, o zaman ben buyursun gelsin derdim Kendim icin Mayis'a daha var, daha erken derken ani beklenmedik seyler duyunca bir an once kucagima alma hevesiyle doldum. Mumkunse hemen gelsin

Senin yine zamanin gelmis canim ben biraz erken istiyorum sanirim

Canim siteden ozelliklerine bak istersen ses seviyesi gayet iyi esimle denemistik 300 mt cekim gucu falan var oda ısısını gosteriyor 5 veya 6 tane ninnisi var onu acabiliyorsun vs vs istersen siteden bak daha detayli yaziyor
Baktım da cnm sesi az diye yorumlar vardı o yüzden sesini sordum cnm teşekkür ederim listeme bu modelide ekleyeyim weewell in bir modeli var aklımda birde buna bakayim

Baktım da cnm sesi az diye yorumlar vardı o yüzden sesini sordum cnm teşekkür ederim listeme bu modelide ekleyeyim weewell in bir modeli var aklımda birde buna bakayim
Nasil istersen canim sonucta ev icinde kullanacagimiz icin ne kadar az ses o yorumlari anlamis degilim benim denedigim kadariyla gayet iyiydi sesi daha fazlasi da rahatsiz eder zaten tabi sen bak yine de

39 veya 40 I niye beklemiyor doktor. Normal doğum düşünüyorsan eğer
Doktor bekliyor da ben beklemiyorum
Kardeşim geldiğinde doğum olsun istiyorum
Zaten 2 cm açıklık da var, düzenli sancılar da var
Kardeşim bir hafta kalacak, o varken olsun bitsin istiyorum

Nasil istersen canim sonucta ev icinde kullanacagimiz icin ne kadar az ses o yorumlari anlamis degilim benim denedigim kadariyla gayet iyiydi sesi daha fazlasi da rahatsiz eder zaten tabi sen bak yine de
Canım ben memlekette kullanacağım bahçeye falan çıkınca rahat duymak için bebeği çekim alanı önemli o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…