Kızlar hepinize hayirli dogumlar diliyorum belki lazımdır belki degildir sadece yazmak istedim bende 10 martta dogum yaptım bebegim 24 gunluk suan emziriyorum kendisini darisi size saglikla mutlulukla kavusun insallah
Cok lazım olan seyleri onermek istedim bende yaradı tabi sizde lazim olurmu bilmiyorum ama bence genel lazim seyleri solemek istedim yani kullanisli olan gerçekten gerekli bikac sey
Ben aventin gogus kalkanlarıni aldim delikli ve deliksiz kapaklari var içinde delikli olan gogus ucu yarasi icin gogus ucu ssutyene surtmesin diye ve hava alip nemli kalip iyilessin diye deliksiz olanda sut akarsa icinde biriksin sonradan sut saklama sisesine yada biberona aktarma amacli ben kullaniyorum ..
Gogus ucumun biri yara oldu ilk gunden beri geçmiyor lansinoh krem kullaniyorum o biraz yumuşatıyor ..
Birde fizyolojik serum ve burun temizleyici oneriyorum burun tikanikligi ollur diye
Birde buhar makinasi oneriyorum e bebekten weewell aldik bz bebek dogduktsn sonra aldik hirilti oldu burnu tıkandı malum kalaoroofer ve klimalar hava kurutuyo ..
Almam gerektigini bilmiyodum mesela o kadar araştırma yaptim buhar makinssi ve fizyolojik serumu sonradan öğrendim ..
Bez olarak sleepy aldim 1 kutu 80 li ama yetmedi bebegim 2990 dogdu suan 3 750 3.kutu sleepy deyiz bidahaki kutuyu 2 ya da 3 numara alacagim hafiften darlasmaya basladi ona gore bez durumunu ayarlsyablrsniz stoga gerek yok
Bebeginiz 4 kilo civari gelirse direk 2 numara alin bence..
Sleepy den baya memnunum ..
Sudocrem oneririm cok guzel ve yogun bi pisik kremi kucucuk kutusu bile 50 60 tl ama cidden çok uzun sure gidecek kadar yogun ve guzel ..
Cildindeki sivilceler icin bepanthen oneririm ..
Birde tam ustune oturan citcitli tulumlar alt ust takımlardan daha kullanisli geldi bana yada en kolayi fermuarli tulumlar en muhtessemi ..
Bu arada bana bikac kisi elektrikli pompa cok gereksiz demisti ama ben dogumdan sonra 3.gunden beri kullaniyorum olmasa napardim bilmiyorum pompayi cunku bebekler ilk dogdugunda emmesi kuvvetli olsada sutu cekemiyorlar cene kaslari tam gelismedigi icin ..
Emzirip emzirdikten sonra baktim hala agliyo ac pompa ile sagip veriyordum ilk 15 gun boyle surdu cunku 40 dakka emsede yinede açlıktan agliyordu hemde benden sut geldigi halde meger cekemiyomus birsz yorucu olsada emzirip sonra sagip verdim sonr cekebilmeye basladi ama yine pompadan kurtulamadim simdide emzirdiktsn sonra yine sagiyorum kalani yedekliyorum ya gece yardimci biri varsa yanimda o veriyor bi ogun boylece aralıksız 4 saat uyumus oluyorum .. emziriyorum 2 saat sonra uyaniiyor zaten o saatte sagilani veriyolar 2 saatte ole uyuyo 4 saat ediyo .. yada disariya bi markete bile gitmek luks oluyo o sirada yetişemezseniz evdeki yardim eden kimse bebise o sagilani veriyor filan falan ..
Sut saklama sisesi oneririm 6 li
Kucuk cam gaz yapmayan marka bi biberon alin kesin ..
Benden simdilik bu kadar birde korkutmsk gibi olmasin ama.bol bol uyuyun