- 8 Mayıs 2015
- 4.919
- 6.177
- Konu Sahibi KirazHanim
- #38.421
Canım gezemiyorum ben ya çişim geliyor ya ayakta yoruluyorum ne ihtiyaç varsa alıp çıkıyorum. Netten de aldım bi şeyler kıyafetlerin hepsinde gözüm kalıyor zaten.Ya bazı şeyler de çok gereksiz, şu insta konular çıktıktan sonra çok da ıvır zıvır ihtiyaçlar çıktı ki ihtiyaç olduğu muamma. Veya herşeyin en kalitelisini en pahalısını almak zorunda da değilsin. Ben ciddi ciddi indirim takip ediyorum mesela dün bebek telsizini 200e denk getirdim aldım nihayet normalde 300dü uzun zamandır gerçek indirime girsin diye takip ediyordum. Bu arada telsizi büyük kızım için alıyorum. Bebek arabasını da mesela jokerde kampanya varken aldım hediye çeki verdi 200 TL üstelik araba da gerçekten indirimdeydi, hediye çeki ile mama sandalyesi bez emzik vs aldım. Bazı ürünlere indirim adı altında bindirim yapılıyor Bazı şeyler 2.el de alınabilir. Çevrede yakın zamanda bebeği olmuş olan varsa onlardan ödünç alınabilir. Ben kaynım dam, abimden, ardaşımdan çok şey aldım ödünç. Mesela oyun halısı, babynest, emzirme yastığı vs gibi.
Neyse ya alıyım zaten çok doğurmucam diye kendimi teselli ediyorum
Eşime netten beşik alalım dedim ben montaj yapamam uğraşmayalım dedi beşik yatak pahalıya geldi mesela.