Bende alayım bari işe yarar umarım. Multivitamin olarak ne içiyorsunuz kızlar regenesis max kullandım ama, sevemedim imom kullanan var mı
Canm söyle benim hastane çok uzaktı o zamanlar evde çektim ben hep sancımı bide araba yoktu direk oram buram ağrıdı deyince gidecek düşündüm söyle dua da ettim zaten dogum sancısı olursa geçmez dedim dinlendikçe geçti ne kadar ağır sancı yaşasam da sonra dedim Kesem patlar kanamam olur feci ağrım olur da geçmezse doktor beni kurtar diyecek noktaya gelmezsem girmem dedim bu konuda çok araştırma yapmustım bide Kk dan vatsab grubumuz vardı o zaman sürekli kızlarla irtibat halinde idik tecrübeli olanlarla benden önce dogum yapanlarla felan hep haberleşiyorduk çok aktiftik. Burda denk gelince görüyorsun biraz kopukluk oluyor ister istemez. Neyse işte ben hep evde çektim gitmedim hiç nasibimde de Kesem patladı bi gittim 7cm açıklık var dediler yarım saat 1saate 9cm oldu daha bana ıkınmayı öğretselerdi yarım saate dogururdum ıkın diyorlar karnımı kasıyormuşum en son tarf etti de, doktor bide benden önce biri varmıs dogum masasında e onu dogurturken beni önemsemediler uzun bi süre o 2saat de o yüzden sürdü ben hazırdım herşey için ama bana göre doktorlar organize olmadılar zaten bayram, sabahı adam, akıllı kimse yok hastane bomboş toplasan koskoca hastanede 10 kişi yok o yüzden biraz değişikti düzensizdi epizyo kesisi bende makata kadar vardı çok kesildi, çok diktiler perişanlığı mı o ağrıyı sızıyı bi Allah bi ben bilirim annemden emdiğim süt burnumdan geldi yani o kadar deyim siz anlayın. Bazı konularda ihmalkar davrandılar o yüzden travma geçmiyor kalıyor. Sırf bu yüzden eşimle ne zaman 2.yi konussak bunu dedim imkanımız eş verince düşünelim dedik özelde dogum olsun paket alalım perişan, olmayalım birdaha dedik şükür Rabbim nasip, etti de İnşaAllah sağlıkla dogururum travmasz bi sekilde pozitif dogum hikayem olur . Rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin İnşaAllah