- 8 Mayıs 2015
- 4.919
- 6.177
- Konu Sahibi KirazHanim
- #37.441
Şalgam ödem yapıyormuş. Kaşar, muz, süt ürünlerini tüket bence.Bende kaşar peyniri şalgam suyu tüketicem birsüre tabi abartmadan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şalgam ödem yapıyormuş. Kaşar, muz, süt ürünlerini tüket bence.Bende kaşar peyniri şalgam suyu tüketicem birsüre tabi abartmadan.
Ne zamandır 13/8 lerde. Bende ara ara 13/8 leri görüyorum. KorkuyorumBen de tansiyon riski var (preklamsi). Bu risk olunca erken dönemde ödemler başlıyor ilk belirti. Erken ödem olunca 24 saatlik idrarda protein kaçağı testi yapılıyor. Protein kaçağı çıkınca tansiyon daha sıkı takip ediliyor. Tansiyon yükselmeye başlarsa da ilaç başlanıyor. Benim artık 13/7 13/8 çıkmaya başladı tansiyon. 14 olursa ilaç başlayacağız
Umarm ilava başlamak zorunda kalmaZsın tansiyon yükselmez. şu tosbikleri bi kucaklasaydık.Ben de tansiyon riski var (preklamsi). Bu risk olunca erken dönemde ödemler başlıyor ilk belirti. Erken ödem olunca 24 saatlik idrarda protein kaçağı testi yapılıyor. Protein kaçağı çıkınca tansiyon daha sıkı takip ediliyor. Tansiyon yükselmeye başlarsa da ilaç başlanıyor. Benim artık 13/7 13/8 çıkmaya başladı tansiyon. 14 olursa ilaç başlayacağız
Biz oğlumda hep anakucağı iler götürdük getirdik.yine öyle yaparız. Portbebe gereksiz geliyor bana çok kısa kullanılıyorSevgili hanımlar bayadır siteye girmediğim için konuşulduysa kaçırmış olabilirim ama hastaneden çıkarırken aşıya giderken vs taşımak öneriniz nedir, portbebe alayım diyorum ama içleri geniş emniyet kemeri de yok. İçi güvenlikli portbebe markası var mı? Marka vermek yasak mı onu da bilmiyorum ama..Aslnda pusetten daha kullanışlı geliyor hem daha hafif, ama önerebilceğiniz başka bişey var mı?
Benim de 31+0 da 1800 42 cm çıktı. Uzunmuş ama bizimki öyle dedi Dr.32+0 dayım.
1850gram kilosu.
Sizde durumlar nedir?
Boy 41cm.
O düşme olayı genelde anakucağının geriye doğru düşmesinden kaynaklanıyor. Tutma yeri kapanıyor falan öyle bişeydi. Başımıza geldi Bi kez ama düşmedi şükür. O yüzden taşırken sadece sapını tutup taşımadık. Baş tarafından da tutuyorduk.Arkadasin dedigi cumle oyle kazinmis ki hafizama. Bebegi babaya veriyorlar baba pusete koyuyor bebek elindeki pusetten kafa asagi yere dusuruyor. Hepimiz sok olduk demisti. Ben pusetten ekstra cekiniyorum acikcasi.
Ne sekilde kullanilmasi oneriliyorsa o kurali asla atlamam.
Canım günde 1 çay bardağı geçmicek şekilde tüketmek gerek fazlası dokunabilir.aynen süt ve süt ürünleri özellikle kaşar peyniri kilo aldırıyor bebeğe.Şalgam ödem yapıyormuş. Kaşar, muz, süt ürünlerini tüket bence.
Benimde kızım bu haftada daha fazlaymış kilosu.Benim de 31+0 da 1800 42 cm çıktı. Uzunmuş ama bizimki öyle dedi Dr.
Kız bebek tabi. Erkekle değişiyor kilo boy vs.
Benim de kız, bebek 29 haftada 1350 36cm boyu normal sanırım ama 10 11 kilo aldım boyum var ama, kilo bebeğe faydası yok 1 kilo anca hayırlısıİyiymiş maşallah benimki 29 da 1300 lerdeydi
2-3 gündür başladı. Gece filan şişlik oluyor mu? Doktorunun haberi yoksa bilgi ver canım muhakak ve düzenli takip et. 14/9 olursa riskliNe zamandır 13/8 lerde. Bende ara ara 13/8 leri görüyorum. Korkuyorum
32. Haftadayim benimde henüz dönmediKızlar selamm. Biz 29. Haftaya giriyoruz ve kontrollerimiz her şeyimiz normal çok şükür ama bebek henüz baş aşağı dönmedi. Doktor 32. Haftaya kadar vakit var dedi. Siz de durumlar nasıl bebeğiniz döndü mü?
Her zaman değil de ara ara oluyor şişlik. Doktorumun haberi var. Benim zaten gebelik öncesi tansiyon problemim vardı. Bu zamana kadar ilaçsız geldik. Kardiyoloji doktoru ilaçsız devam etmemi son aylarda problem olabileceğini söylemişti. İnşallah bir problem olmaz da geçiririz bu dönemi2-3 gündür başladı. Gece filan şişlik oluyor mu? Doktorunun haberi yoksa bilgi ver canım muhakak ve düzenli takip et. 14/9 olursa riskli
Ya evet sanırım son haftalara kadar vakti varmış hayırlısıyla döner inşallah32. Haftadayim benimde henüz dönmedi
Portbebe olabilen pusetler var. Cybexin isterseniz bir bakın yatış pozisyonu var pusetinSevgili hanımlar bayadır siteye girmediğim için konuşulduysa kaçırmış olabilirim ama hastaneden çıkarırken aşıya giderken vs taşımak öneriniz nedir, portbebe alayım diyorum ama içleri geniş emniyet kemeri de yok. İçi güvenlikli portbebe markası var mı? Marka vermek yasak mı onu da bilmiyorum ama..Aslnda pusetten daha kullanışlı geliyor hem daha hafif, ama önerebilceğiniz başka bişey var mı?
İnşaallah canım ya. Benim de normalde tansiyonum düşüktür bile genelde 10/6 çıkar ama niyeyse işte gebelikte yükseliyor. Kızda 29.hafta gibi tansiyon ilacına başlamıştım sanırım doğuma kadar kullandım. Ki tansiyon ilacına ve sıfır tuz tüketmeme rağmen ara ara 13/14 oluyordu. Oğlan da bakalım nasıl ilerleyecek süreç. İlaç kullanmaktanda korkmuyorum yeterki erken doğum olmasın vaktiyle doğsun lar. İnşallah 38e sağlıkla gelirizHer zaman değil de ara ara oluyor şişlik. Doktorumun haberi var. Benim zaten gebelik öncesi tansiyon problemim vardı. Bu zamana kadar ilaçsız geldik. Kardiyoloji doktoru ilaçsız devam etmemi son aylarda problem olabileceğini söylemişti. İnşallah bir problem olmaz da geçiririz bu dönemi
telefonun ışığı karnına tutup göz muaynesi , müzik açıp kulak muayenesi yapmak ancak annelere mahsus bişeydir sanırımKızlar şuan da sese müziğe tepki vermesi işitmesinin normal olduğunu gösterir değil mi?
Gerçi doğunca işitme testi yapıyorlar ama ben şimdiden emin olayım.
Göz muayenesi yapmadım bende denicemtelefonun ışığı karnına tutup göz muaynesi , müzik açıp kulak muayenesi yapmak ancak annelere mahsus bişeydir sanırım