- 17 Eylül 2020
- 1.014
- 1.262
- 32
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #36.681
Canım çok geçmiş olsun inşallah önemli bisy degildir bizi de bilgilendir Allah şifa versinKızlar çok korktum oturuyordum sanki alıntı olduğunu hissettim wc ye gittim kahve rengi kanama akıntıyla karişik bebegin hareketlerini hissediyorum ama kasilmalarim da var çok korkuyorum
Cnm dualarim seninle.korkma Allah in izniyle insallah biseycik cikmaz.Kızlar çok korktum oturuyordum sanki alıntı olduğunu hissettim wc ye gittim kahve rengi kanama akıntıyla karişik bebegin hareketlerini hissediyorum ama kasilmalarim da var çok korkuyorum
Gecmis olsun, doktorunuzla iletisime gecmeyi denemissiniz zaten umarim bir an once iciniz rahat eder, ferahlarsinizKızlar çok korktum oturuyordum sanki alıntı olduğunu hissettim wc ye gittim kahve rengi kanama akıntıyla karişik bebegin hareketlerini hissediyorum ama kasilmalarim da var çok korkuyorum
Ben de aynıyım yaa baktıkça gözlerim doluyor, uyurken izlemeye doyamıyorum. 22 aylık hala koyun koyuna yatıyoruzBenimki 4bck yaşında.
Hala uyudugunda dakikalarca izliyorum.
Çok sevmekten ağlayasım gelio bazen.
Evlat değişik bişey ,rabbim isteyen herkese nasip etsin.nerde bekleyen varsa inşallah çok beklemeden kavuşurlar
Bence ikiz olmak harika. Küçükken tabi çekişmelerimiz illa oluyordu ama büyüdükçe bunun kıymetini daha iyi anladık.Tatlı anılar nasıl birşey ikizinin olması güzel mı yoksa zor mu ben bazen bakıyorum kızlarıma ne kadar şanslılar diyorum birbirine arkadaş ileride sırdaş olacaklar bende genelde aynı giydiriyorum birşey soylecekken eğilip yüzlerine bakıyorum sen zeynep mısın zehra mı diyorum yuzleri benzemiyor ama sacları ikisininde aynı aynı da giyince öyle şeyler oluyor bazen :)
Mesajını şimdi gördüm canım nasılsın gittin mi hastaneyeKızlar çok korktum oturuyordum sanki alıntı olduğunu hissettim wc ye gittim kahve rengi kanama akıntıyla karişik bebegin hareketlerini hissediyorum ama kasilmalarim da var çok korkuyorum
Geçniş olsun inşallah güzel haberlerle dön. Dualarımız seninleKızlar çok korktum oturuyordum sanki alıntı olduğunu hissettim wc ye gittim kahve rengi kanama akıntıyla karişik bebegin hareketlerini hissediyorum ama kasilmalarim da var çok korkuyorum
Çok geçmiş olsun gittin mi doktora?Kızlar çok korktum oturuyordum sanki alıntı olduğunu hissettim wc ye gittim kahve rengi kanama akıntıyla karişik bebegin hareketlerini hissediyorum ama kasilmalarim da var çok korkuyorum
Aminnn çoook aminn canımBen de aynıyım yaa baktıkça gözlerim doluyor, uyurken izlemeye doyamıyorum. 22 aylık hala koyun koyuna yatıyoruzgece uyanıp uyanıp elini yüzünü kokluyorum öpüyorum.
Hamilelikle birlikte daha da duygusal oldum, aynı senin gibi çok sevmekten ağlayasım geliyor.
Sağlıkla büyüsünler inşallah
Çok geçmiş olsun gittin mi doktora?
Çok geçmiş olsun canım Rabbım yardımcın olsun için ferah tut dinlen dualarımız seninleKızlar çok sağolun hastaneye yatırdılar ilaç iğne serum verdiler ciğer geliştirici iğne yaptılar dinleneceksin diyor annemi aradım yola cikti geliyorlar kardesimle izmirden şimdilik durum böyle bebiş ıyiydi şükür gördüm
Çok geçmiş olsun canım erken doğum riski fln mi var Allah yardımcın olsun inşallah bebisinde sende sağlıkla cikarsinz hastanedenKızlar çok sağolun hastaneye yatırdılar ilaç iğne serum verdiler ciğer geliştirici iğne yaptılar dinleneceksin diyor annemi aradım yola cikti geliyorlar kardesimle izmirden şimdilik durum böyle bebiş ıyiydi şükür gördüm
Geçmiş olsun önlem için mi bunları yapıyorlar yoksa doğum başlamış mı oluyor?Kızlar çok sağolun hastaneye yatırdılar ilaç iğne serum verdiler ciğer geliştirici iğne yaptılar dinleneceksin diyor annemi aradım yola cikti geliyorlar kardesimle izmirden şimdilik durum böyle bebiş ıyiydi şükür gördüm
Çok geçmiş olsun canım duam seninleKızlar çok sağolun hastaneye yatırdılar ilaç iğne serum verdiler ciğer geliştirici iğne yaptılar dinleneceksin diyor annemi aradım yola cikti geliyorlar kardesimle izmirden şimdilik durum böyle bebiş ıyiydi şükür gördüm
Çok şükür canım , merak etme ilaçlar iğneler iyi geliyor zamanında doğuruyorsun..açılman yoksa rahat ol lütfen ,dualarımız seninleKızlar çok sağolun hastaneye yatırdılar ilaç iğne serum verdiler ciğer geliştirici iğne yaptılar dinleneceksin diyor annemi aradım yola cikti geliyorlar kardesimle izmirden şimdilik durum böyle bebiş ıyiydi şükür gördüm
Korunma derken hangi yontemden bahsediyorsunuz? Ben hic dogum kontrol haplarindan kullanmadim ama hangi durumda olursa olsun 6 ay duzensiz adet dongum olsa mutlaka muayeneye giderdim.Merhabalar, burası anne adaylarının bulunduğu alan, sizlere danışmak istedim,
Korunmayı bırakınca adet döngünüzde değişiklik oldu mu?
Ben 6 aydır korunmuyorum, her ay değişik oluyor,
ilk normal süresinden az sürdü, sonra erken geliyordu, bu ayda 6 gün gecikti.
Benzer durum yaşadınız mı?
Hap değil eşim korunuyordu.Korunma derken hangi yontemden bahsediyorsunuz? Ben hic dogum kontrol haplarindan kullanmadim ama hangi durumda olursa olsun 6 ay duzensiz adet dongum olsa mutlaka muayeneye giderdim.