- 24 Kasım 2017
- 2.343
- 6.597
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #36.641
Elif Duru, Zeynep Duru ikisi de çok güzelKizlar gunaydin..
Kiz bekleyen anneler isimleri yazarmisiniz?
Kitlendim yahu bir kac isim arasinda
Oglumun adi omer
Zeynep ya da elif diye dusunduk ben duru ismini cok seviyorum.cok cici geliyor.
Zeynep duru mu olsun derken hala sonuc yok. Bana fikir verir misiniz?
Bana seni 32.haftadan sonra duruma göre doğuma alabiliriz dediler yetişemicem diye korkuyorum. Herşeyimin hazır olması gerekiyor.Tabikiben de 30. Haftayı bekliyorum hazırlıklar için
Memeleri ucundan hızlıca çekip bırakanlar bile var yaşlıların bulduğu tedavi yöntemlerindenMastit olmak zor ama tecrübesiz mastit olmak daha zorantibiotik kullanmam gerekiyormuş bana ailemdeki anneler normal bunlar deyip sabretmemi istediler.sağdıkça meme dokum bozuldu ve sonuç iğnelerle çekilen kitli bezeler.aklında olsun anormal durum hissedersen sakın bekleme doktora danış.sonrası kolay.
Oglumda ameliyathanede hemen yanagima getirdiler oyle agliyoduki yanagima degince sustu. Hemsire de demisti ki bak anne kokusunu alinca nasi da sakinlesti. Tabi o sirada giydrme vs derken odada gormustm yuzunu cok bagriyodu ac dogdu resmen tum kati inletmistiKızlar bebeği ilk görme anı kucağına bıraktıkları an var ya onu çok merak ediyorum.
Kime benziyor, o an ne hissedicem, nasıl bir duygu sabırsızlanıyorum.
Bebeği olan anneler siz neler hissetmiştiniz?
merhaba bnde de cift taraflı var 11 kusur olculmustu 1.5 ay oldu suan 8-9 ölculuyor. fetal mr cekılcktm doktorum suan gerek yok dedı gerekırse dogumdn sonrada bakarız stres olma dedı ama yaptrsamıydım. eşimde doktordan yana kurcalama dıyıp duruyor sızın son durumunz neYaptirsan bir dert yaptirmasan bir dert. Bağırsak parlaklığı tek olsa korkmuyordum çok. Ama şimdi beyinde tek tarafki genişleme olunca korktum ama kendi doktorum sınırda ve tek taraflı dedi bir sorun çıkmayacaktır dedi. Rabbime emanetiz hayırlısı hakkımızda
Bunu ben de o kadar çok merak ediyorum ki.Kızlar bebeği ilk görme anı kucağına bıraktıkları an var ya onu çok merak ediyorum.
Yaşamadan bilemicez neyseki az kaldıBunu ben de o kadar çok merak ediyorum ki.
Ben önce şükretmiştim onu hatırlıyorum ,sonra bu güzel bebeği ben mi doğurdum dedimKızlar bebeği ilk görme anı kucağına bıraktıkları an var ya onu çok merak ediyorum.
Valla sen kimseyi dinleme direk ilgili doktoru bul konuş.yoksa valla memelerini bile koparır eski kafalar.tecrübeye saygın sonsuz ama her doğuran kadının doğru şeyi yaptığı söylenemez.ikilenmede kalmadan kafan karışmadan ilgili doktorla görüş tavsiyem budur canım herzaman elimizden geldiğince yardmcı oluruz burda herkesMemeleri ucundan hızlıca çekip bırakanlar bile var yaşlıların bulduğu tedavi yöntemlerinden
Eğer başıma böyle birşey gelirse yine burda size danışırım.
Bizde once zeynep ismini dusunuyorduk ama ipek isminde karar kildikKizlar gunaydin..
Kiz bekleyen anneler isimleri yazarmisiniz?
Kitlendim yahu bir kac isim arasinda
Oglumun adi omer
Zeynep ya da elif diye dusunduk ben duru ismini cok seviyorum.cok cici geliyor.
Zeynep duru mu olsun derken hala sonuc yok. Bana fikir verir misiniz?
Dogunca hemen uzerime yatirdilar agliyordu sustu ac dogmustu zaten kendi kendine memeyi buldu emdi kuzucum bu benimmi diye aglamistim ben ☺Kızlar bebeği ilk görme anı kucağına bıraktıkları an var ya onu çok merak ediyorum.
Çok acil parçaları alsan eksik kalanlar sonradan da alınır canım hiç merak etme.Bana seni 32.haftadan sonra duruma göre doğuma alabiliriz dediler yetişemicem diye korkuyorum. Herşeyimin hazır olması gerekiyor.
Sezeryan da benim belden aşağı uyuşturuldu yani uyanıktım. Bebeği çıkınca gösterdiler yanağıma dayadılar. Ağlayan bebek yanağıma değince sustu, öptüm. Ağladım tabi hemenKızlar bebeği ilk görme anı kucağına bıraktıkları an var ya onu çok merak ediyorum.
Bnm sezeryandi çekiştire çekiştire karnından çıkardıklarını hatırlıyorum tabi acı hissi yok görmüyorsun da önünde tente var ama farkındasın o anın sonra ikisi de çıkınca babayı içeri aldılar dikis atmaya başladılar eşim basimda elimi tutuyor onlar bebekleri giydiriyordular göremiyorum da tam ne yapiyorlar diye ellerim bağlı eşime sorup duruyorum nasillar ne yapiyorlar diye sonra ikisini de getirdiler birini bi yanagima birini öteki yanagima koydular o an müthişti hem anlam veremiyorsun inanamıyorsun bunlar bnm mi ya diyorsun hem gülmek geliyor içimden hem ağlamak çok farklı bir andıKızlar bebeği ilk görme anı kucağına bıraktıkları an var ya onu çok merak ediyorum.
Ah o elleri baglama olayiBnm sezeryandi çekiştire çekiştire karnından çıkardıklarını hatırlıyorum tabi acı hissi yok görmüyorsun da önünde tente var ama farkındasın o anın sonra ikisi de çıkınca babayı içeri aldılar dikis atmaya başladılar eşim basimda elimi tutuyor onlar bebekleri giydiriyordular göremiyorum da tam ne yapiyorlar diye ellerim bağlı eşime sorup duruyorum nasillar ne yapiyorlar diye sonra ikisini de getirdiler birini bi yanagima birini öteki yanagima koydular o an müthişti hem anlam veremiyorsun inanamıyorsun bunlar bnm mi ya diyorsun hem gülmek geliyor içimden hem ağlamak çok farklı bir andı
Sorma zaten soğuk oda birde bnm alerjik var ellerim bağlı yüzüm gözüm kaşınıyor çocukları görünce ağladım burnum da aktı ellerim bağlı napim burnum akmıştı alerjiden dolayi eşime burnumu sildirmistimAh o elleri baglama olayi
Ya baglamasaniz olmazmi agzim yuzum burnum kasinir benim simdi dedim. Olmaz dediler
One dogru hamle vs yaparsin kafamda da bi anestezist habire soru soruyo
Yalniz belimden igne yaptilar beni yatirdilar karincalandi bacaklar ben doktorlara laf yetistriyorm ayy baslamayin uyusmadi bacaklarim diyeukalaliga bak ya orada bile icim durmamis hic bir aci duymayacasin sadece dokunma hissediceksin dediler. Gercekten oyle oldu. Cikarirken sarsildigimi hatirliyorm ama ne aci ne bisey.
Ben doğurduğuma inanamamıştımKızlar bebeği ilk görme anı kucağına bıraktıkları an var ya onu çok merak ediyorum.