2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Rahim ağzımda kritik seviyede.
Canım normal haftasında doğup sarılık olanda çok.
37 erken doğum sayılmaz diyorlar.
Ben 8 aylık doğmuşum ama sarılık olmamışım.

Tabi ki öyle canım riske göz göre göre atılmaz inş sağlıkla sıkıntısız gelsin minik melek

Yok ya sanmıyorum ben kızımda son güne kanar kan sulandırıcı iğne kullandım ama sancının s si yoktu. 37de kolestazım olduğu için zorunlu sezeryan oldu. 39 biraz geç gibi aslında 38 daha mantıklı gibi doktorunla bi konuş bakalım.

Doğum yaptığın zaman insanın biraz yalnızlığa ihtiyacı oluyor kalabalık ortam iyi gelmeyebilir. Bebek ağlıyor her kafadan bir ses. Yok sütün yetmiyor mama ver, emzik ver, salla uyusun bilmem ne lohusa kafası ile insanın sinirleri yıpranıyor. Yardıma gelen niye temizliğe yemeğe yardım etmiyor onu anlamadım. Asıl o konuda yardıma ihtiyaç var, bebeğine sen bakacaksın. Maddi imkan el veriyorsa en azından 1 ay temizlik için eve bi kadın alabilirsin veya eşinden temizlik konusunda yardım alabilirsin. Yemeği de yardıma gelen kişi yapsın. Sen zaten ilk günler sürekli gece gündüz çocuk emzirme modunda olacaksın

Rahim ağzımda kritik seviyede.
Canım normal haftasında doğup sarılık olanda çok.
37 erken doğum sayılmaz diyorlar.
Ben 8 aylık doğmuşum ama sarılık olmamışım.
Yok 37 sınır zaten. 37 de doğan prematüre sayılmıyor. Kızım da 37+1de doğdu 3250 gram. Çok şükür kuvoze filan girmedi en büyük korkum oydu

Bende bi ağrı var vajina ağrısı mı çatı ağrısı mı anlamadım.
Yataktan kalkarken daha net hissediyorum doğum kanalına kadar derin bir sızı var.

Bende bi ağrı var vajina ağrısı mı çatı ağrısı mı anlamadım.
Yataktan kalkarken daha net hissediyorum doğum kanalına kadar derin bir sızı var.
ben de öyleyim yaa vajina ağrısı gibi ama dış bölgeyle ilgisi yok tabi tamamen içerdeki bi olaydan dolayı öyle. ben de aynen yatarken sıkıntı yok kalkınca ağrıyor özellikle pantolon pijama giymek için bacağımı kaldırırken daha çok... perşembe gideceğim doktora sırf onun için bakalım ne diyecek

Aynen benimki de sizin tarif ettiğiniz gibi bir ağrı. Bizide haberdar edin doktorunuz ne dicek bakalım.

En son 22+2 de 27 cm 444 grmdı su an 24+2 yım daha 2 hafta var dra gıtmemıze
Doktorun kilosu için bir şey dedi mi canım. Benim de 22+3 de detayliya girdim. 26 cm 436 gramdı. Gelişimi bir hafta geride dedi bana. Seninle yakinmis kilosu ve boyu bir sey dedi mi doktorun

Kuzum ben dusukten sonra bir de dis gebelik yasadim iğne ile düşürüldü. Iğne ile düşürüldüğü için bana 6 ay korun dediler. Korundum dış gebelikten 1.5 yıl sonra hamile kaldım. Inşallah sağlıklı olacak. Kötü yada olumsuz bir his yok icimde. Rabbim sağlıcakla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…