- 8 Mayıs 2015
- 4.919
- 6.177
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #35.841
Rahim ağzımda kritik seviyede.Nadir de olsa 35-36 da filan normal doğum yapanlar oluyor. Bi de rahim ağzı kısalığı gibi sıkıntıları olanlar da erken doğum yapabiliyor. Benim kızımda 37de zorunlu sezeryan oldu ama sezeryan olmasa daha hiç gelmeye niyeti yoktu
Tabi ki öyle canım riske göz göre göre atılmaz inş sağlıkla sıkıntısız gelsin minik melekKordonunda bi sıkıntı var. Doktor tavsiyesi 39. 40. Haftalarda kendi kendine doğmasını beklemeden 37.hafta ve öncesinde risk durumuna göre doğması daha iyimiş.
Bende illa normal doğurcam diye bebeği riske atamam.
Yok ya sanmıyorum ben kızımda son güne kanar kan sulandırıcı iğne kullandım ama sancının s si yoktu. 37de kolestazım olduğu için zorunlu sezeryan oldu. 39 biraz geç gibi aslında 38 daha mantıklı gibi doktorunla bi konuş bakalım.Inş cnm az kalsın 34 de doguyordular da ilaçla fln 36 ya dek bekledik bilmiyorum ne kadar doğru ama kan sulandırıcı kullananlarda erken doğum oluyor diye duymuştum o yüzdende korkuyorum birde tam bayram haftasına denk geliyor 12 mayıs arefe 38+1 oluyor doktor 39 bekliycez dedi ama bayramda ızinli ya sancim tutarsa napicam başka doktorla dogum istemiyorum acayip stres yaptım bu konuyu 22 si randevum gidince konusu cam ama zaman geçmiyor resmen
Doğum yaptığın zaman insanın biraz yalnızlığa ihtiyacı oluyor kalabalık ortam iyi gelmeyebilir. Bebek ağlıyor her kafadan bir ses. Yok sütün yetmiyor mama ver, emzik ver, salla uyusun bilmem neMerhaba akil almak istediğim bir konu var.Esimle aynı sehirliyiz ama is dolayisi ile farkli bir şehirde yaşıyoruz.27 haftalik hamileyim şuan.Kendi annem vefat etti eger öyle olmasaydı eminimki yardımcı olurdu gelirdi buraya.Kayinvalidem ile bir sorunum yok şükür ama soyle bir durum var benim yaşadığım şehre yardıma gelinirse ya teyzem ya kayinvalidem gelecek ama temizlik yemek vs burası benim evim olduğundan mecbur bana kalacak illa ki kalkmam lazım.Diyelimki memleketimde dogum yaptim kv ve eltim altı ustlu oturuyor yeme içme bir sadece yatmaya çıkıyoruz eve.Yani evde kayinbabam,ve eşimin abisi olacak ama 2 ev olduğundan çok sıkıntı olmaz diyede düşünmüyor değilim sizce nerede dogum yapmalıyım?
Yok 37 sınır zaten. 37 de doğan prematüre sayılmıyor. Kızım da 37+1de doğdu 3250 gram. Çok şükür kuvoze filan girmedi en büyük korkum oyduRahim ağzımda kritik seviyede.
Canım normal haftasında doğup sarılık olanda çok.
37 erken doğum sayılmaz diyorlar.
Ben 8 aylık doğmuşum ama sarılık olmamışım.
Neden 37.haftada alacaklar bebegi?Kızlar kendi sancısıyla 37.haftadan önce doğum yapan var mı?
Benim bebeği en geç 37.haftada alacaklar daha erken olabilir ama en geç 37
Bende 8 aylık doğmuşum belki bana çeker
Ha cvp vermissin hayirlisi olsun cnm hakkinda insallahKordonunda bi sıkıntı var. Doktor tavsiyesi 39. 40. Haftalarda kendi kendine doğmasını beklemeden 37.hafta ve öncesinde risk durumuna göre doğması daha iyimiş.
Bende illa normal doğurcam diye bebeği riske atamam.
25+3 te 890 gramdı canımKizlar şu anda haftanizla birlikte bebiş kilolariniz ne kadar paylasir misiniz
7 haftalık canımDusuk kac haftalikti? gecmis olsun cnm.
En son 20. hafta gormustum 300gr'di. Insallah 30.haftada bebegi, keyfi gormeye gidersem ogrenirim kilosunu sonra bir daha doguma kadar ogrenme sansim olmayacak.Kizlar şu anda haftanizla birlikte bebiş kilolariniz ne kadar paylasir misiniz
En son 22+2 de 27 cm 444 grmdı su an 24+2 yım daha 2 hafta var dra gıtmemızeKizlar şu anda haftanizla birlikte bebiş kilolariniz ne kadar paylasir misiniz
Benimde o civarlarda bir düşüğüm olmuştu. Ardından oluşan gebeliğim gayet sağlıklı oldu. Moralini bozma. Bende çok korkuyrodum bişey olur mu diye. Ama çok şükür sağlıkla kucağıma aldım kızımı7 haftalık canım
ben de öyleyim yaa vajina ağrısı gibi ama dış bölgeyle ilgisi yok tabi tamamen içerdeki bi olaydan dolayı öyle. ben de aynen yatarken sıkıntı yok kalkınca ağrıyor özellikle pantolon pijama giymek için bacağımı kaldırırken daha çok... perşembe gideceğim doktora sırf onun için bakalım ne diyecekBende bi ağrı var vajina ağrısı mı çatı ağrısı mı anlamadım.
Yataktan kalkarken daha net hissediyorum doğum kanalına kadar derin bir sızı var.
Aynen benimki de sizin tarif ettiğiniz gibi bir ağrı. Bizide haberdar edin doktorunuz ne dicek bakalım.ben de öyleyim yaa vajina ağrısı gibi ama dış bölgeyle ilgisi yok tabi tamamen içerdeki bi olaydan dolayı öyle. ben de aynen yatarken sıkıntı yok kalkınca ağrıyor özellikle pantolon pijama giymek için bacağımı kaldırırken daha çok... perşembe gideceğim doktora sırf onun için bakalım ne diyecek
yaklaşık 3 hafta önce sata göre 22+3 usg ye göre 24+0 da 31 cm 773 gramdı benimki. perşembe gideceğim son durumu o zaman öğreneceğimKizlar şu anda haftanizla birlikte bebiş kilolariniz ne kadar paylasir misiniz
Doktorun kilosu için bir şey dedi mi canım. Benim de 22+3 de detayliya girdim. 26 cm 436 gramdı. Gelişimi bir hafta geride dedi bana. Seninle yakinmis kilosu ve boyu bir sey dedi mi doktorunEn son 22+2 de 27 cm 444 grmdı su an 24+2 yım daha 2 hafta var dra gıtmemıze
Kuzum ben dusukten sonra bir de dis gebelik yasadim iğne ile düşürüldü. Iğne ile düşürüldüğü için bana 6 ay korun dediler. Korundum dış gebelikten 1.5 yıl sonra hamile kaldım. Inşallah sağlıklı olacak. Kötü yada olumsuz bir his yok icimde. Rabbim sağlıcakla kucağımiza almayı nasip etsin inşallahBenimde o civarlarda bir düşüğüm olmuştu. Ardından oluşan gebeliğim gayet sağlıklı oldu. Moralini bozma. Bende çok korkuyrodum bişey olur mu diye. Ama çok şükür sağlıkla kucağıma aldım kızımı