- Konu Sahibi KirazHanim
- #35.861
tabi paylaşırım doktorumun söyledikleriniAynen benimki de sizin tarif ettiğiniz gibi bir ağrı. Bizide haberdar edin doktorunuz ne dicek bakalım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tabi paylaşırım doktorumun söyledikleriniAynen benimki de sizin tarif ettiğiniz gibi bir ağrı. Bizide haberdar edin doktorunuz ne dicek bakalım.
Evet onu da tavsiye ettiler denedim ama bir faydası olmadı kantaron yağının daKantaron yağı sürersen iniyor tekrar. Bende de oldu demir hapından önceden kesinlikle öyle bişi yoktu.
Ben diyet yapıyrm hatta zayıf olucak diye korkuyorum ama Dr gayet haftasına göre iyi ıılerdelıdıgını soyledı ıcını ferah tut sende son zmn larda ztn kılo alıyorlar, ki milimetrik ölçümler ztn ufacık sapma cok degıstırıyor ben 3 hekime gıdıyrm ayrı ayrı hepside gayet saglıklı diyor hatta biri perinatologDoktorun kilosu için bir şey dedi mi canım. Benim de 22+3 de detayliya girdim. 26 cm 436 gramdı. Gelişimi bir hafta geride dedi bana. Seninle yakinmis kilosu ve boyu bir sey dedi mi doktorun
Yarın kendi doktorumda perşembe günü de perinatolog randevum var bakalım onlar ne diyecek. Bana senin minyon olmandan kaynaklanabilir dedi. Arada gerilik artmasında 1 hafta bir şey değil. Aradaki fark artmaya devam ederse tehlikeliymisBen diyet yapıyrm hatta zayıf olucak diye korkuyorum ama Dr gayet haftasına göre iyi ıılerdelıdıgını soyledı ıcını ferah tut sende son zmn larda ztn kılo alıyorlar, ki milimetrik ölçümler ztn ufacık sapma cok degıstırıyor ben 3 hekime gıdıyrm ayrı ayrı hepside gayet saglıklı diyor hatta biri perinatolog
25+4 de 818 gramdiKizlar şu anda haftanizla birlikte bebiş kilolariniz ne kadar paylasir misiniz
tam 26.haftada gitmistim 900gram dediKizlar şu anda haftanizla birlikte bebiş kilolariniz ne kadar paylasir misiniz
Öyle valla çok kilo almasın diye diyet yapıyoruz şimdi. Zaten minyonum diğer bebeğimde öyle olmuştu . Şeker derdine yaptım diyeti bu sefer brbek çok minik doğdu. Ben üzülünce kendinden 4 kg bebek mi bekliyordun demişti. Madem 4 kg bile olmaz beni korkutmanın manası neydiAzcık iri olsalar diyabet oldun sanıyorlar. Biraz minik olsalar niye gelişmiyor diyorlar. Bu bebekler ve anneler napsın bende bilemedim
Maşallah canim25+3 te 890 gramdı canım
Niye o kadar uzun sure ki kontrol icin gec degil miEn son 20. hafta gormustum 300gr'di. Insallah 30.haftada bebegi, keyfi gormeye gidersem ogrenirim kilosunu sonra bir daha doguma kadar ogrenme sansim olmayacak.
Masallah seninkinin boyu uzun olacak sanirimEn son 22+2 de 27 cm 444 grmdı su an 24+2 yım daha 2 hafta var dra gıtmemıze
Masallah canim gayet iyiymişyaklaşık 3 hafta önce sata göre 22+3 usg ye göre 24+0 da 31 cm 773 gramdı benimki. perşembe gideceğim son durumu o zaman öğreneceğim
Masallah seninki de tombiş olcak sanirim benimde 24+3 de 800 gr cikti❤25+4 de 818 gramdi
Oyy masallah canim ya tombiş bebisler olacak bunlar yaaa❤tam 26.haftada gitmistim 900gram dedi
Anne baba uzun canım ben 3900 esim 3600 cıvarındogmus Dr bebeklerin kilosu kesinlikle genetik diyor hayırlısı aman aksam kafama taktım uyuyamadım ztnMasallah seninkinin boyu uzun olacak sanirim