- Konu Sahibi KirazHanim
- #3.541
Bende az önce kardeşime sordum kraker ye dedi valla çare olurum bilememKızlar mide yanmasına çözüm söyleyin lütfen.. Süt içemiyorum süt hiç sevmem napacağımı şaşırdım midem yanıyor sürekli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende az önce kardeşime sordum kraker ye dedi valla çare olurum bilememKızlar mide yanmasına çözüm söyleyin lütfen.. Süt içemiyorum süt hiç sevmem napacağımı şaşırdım midem yanıyor sürekli
Normal canım doktorum bu tarz akıntılar olabileceğini söylemişti endişe etme bende de var aynı durumArkadaşlar benim gün içersinde sık sık ama az miktarda bazen şeffaf bazen krem akıntım oluyor yani hamileliğimi öğrendiğimden beri aynı. Kokulu bir akıntı değil. Suyu da fazla tüketiyorum. Ama rahatsız ediyor sürekli lavaboya gitme ihtiyacı hissediyorum. Böyle bir durum yaşayan var mi ya da bu durum normal mi
haftaya kaç oluyorsun?Teşekkür ederim canım çok sağol haftaya randevum var acaba kese görünürmüki
Tskkler canım sağlıcakla gelsin inşallahEn son kan degerimi olcturdugumde 2 eyluldu o zaman 319 du, 10 eylulde gittim keseyi gormeye tahminime gore 4800 filan olmasi lazimdi ama olcum yaptirmadim doktor gerek yok dedi
Görünür canım inşallahTeşekkür ederim canım çok sağol haftaya randevum var acaba kese görünürmüki
Evet canım nasipseSen cuma günü gidecektin canım değil mi keseyi görmeye?
Hadi hayırlısı inşallah canım ben de nasipse kalp atışı için cuma günü gidicemEvet canım nasipse
Rabbim güzel haberler ile dönmeyi nasip etsinHadi hayırlısı inşallah canım ben de nasipse kalp atışı için cuma günü gidicem![]()
Laktozsuz süt içmeye çalış canım onlar mide yanması ya da şişkinliği yapmıyorKızlar mide yanmasına çözüm söyleyin lütfen.. Süt içemiyorum süt hiç sevmem napacağımı şaşırdım midem yanıyor sürekli
karbonatlı su da iyi gelebilir ama minnoşa zarar verir mi bilemiyorum.Kraker yemekten içim soldu
Adetime göre haftaya 6dan gün alcamhaftaya kaç oluyorsun?
ben 5+0 da gördüm keseyi?
Aklımada başK bişey gelmio ki yaKraker yemekten içim soldu
Arkadaşlar benim gün içersinde sık sık ama az miktarda bazen şeffaf bazen krem akıntım oluyor yani hamileliğimi öğrendiğimden beri aynı. Kokulu bir akıntı değil. Suyu da fazla tüketiyorum. Ama rahatsız ediyor sürekli lavaboya gitme ihtiyacı hissediyorum. Böyle bir durum yaşayan var mi ya da bu durum normal mi
Canım çok sevindim maşallahKızlar doktora gittim geçen hafta gittiğimde yolksac vardı bebeği görememiştik. 4+2 demişti doktor mesela aradan bir hafta geçti bebeği gördük kalbini duyduk 6+2 dedi. Herhalde cihaz bebeği göremeyince dört haftalık dedi otomatikmen orayı hala anlayamadım. Ama kalbini duyduk içimiz rahatladı
o zaman görürsünüz keseyi.Adetime göre haftaya 6dan gün alcam
Ama öbür türlü 5de olucam
Canım seninle aynıyız ben de bugün 6+2 cuma günü dr gidicem vajinal mi baktı sana?Kızlar doktora gittim geçen hafta gittiğimde yolksac vardı bebeği görememiştik. 4+2 demişti doktor mesela aradan bir hafta geçti bebeği gördük kalbini duyduk 6+2 dedi. Herhalde cihaz bebeği göremeyince dört haftalık dedi otomatikmen orayı hala anlayamadım. Ama kalbini duyduk içimiz rahatladı