• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Arkadaşlar benim gün içersinde sık sık ama az miktarda bazen şeffaf bazen krem akıntım oluyor yani hamileliğimi öğrendiğimden beri aynı. Kokulu bir akıntı değil. Suyu da fazla tüketiyorum. Ama rahatsız ediyor sürekli lavaboya gitme ihtiyacı hissediyorum. Böyle bir durum yaşayan var mi ya da bu durum normal mi
Normal canım doktorum bu tarz akıntılar olabileceğini söylemişti endişe etme bende de var aynı durum

En son kan degerimi olcturdugumde 2 eyluldu o zaman 319 du, 10 eylulde gittim keseyi gormeye tahminime gore 4800 filan olmasi lazimdi ama olcum yaptirmadim doktor gerek yok dedi
Tskkler canım sağlıcakla gelsin inşallah

Kızlar doktora gittim geçen hafta gittiğimde yolksac vardı bebeği görememiştik. 4+2 demişti doktor mesela aradan bir hafta geçti bebeği gördük kalbini duyduk 6+2 dedi. Herhalde cihaz bebeği göremeyince dört haftalık dedi otomatikmen orayı hala anlayamadım. Ama kalbini duyduk içimiz rahatladı

Arkadaşlar benim gün içersinde sık sık ama az miktarda bazen şeffaf bazen krem akıntım oluyor yani hamileliğimi öğrendiğimden beri aynı. Kokulu bir akıntı değil. Suyu da fazla tüketiyorum. Ama rahatsız ediyor sürekli lavaboya gitme ihtiyacı hissediyorum. Böyle bir durum yaşayan var mi ya da bu durum normal mi

Aynisi bende de oluyor, hani boyle usuttugunde gelen o cinsten bir akinti. Bende surekli ic camasiri degistiriyorum evdeysem gunluk ped de kullanmiyorum. Normal herhalde bende hamileligi ogrendigimden beri ayni seyi yasiyorum kokusu filan yok bence o yuzden normaldir

Kızlar doktora gittim geçen hafta gittiğimde yolksac vardı bebeği görememiştik. 4+2 demişti doktor mesela aradan bir hafta geçti bebeği gördük kalbini duyduk 6+2 dedi. Herhalde cihaz bebeği göremeyince dört haftalık dedi otomatikmen orayı hala anlayamadım. Ama kalbini duyduk içimiz rahatladı
Canım çok sevindim maşallah 😍

Canım seninle aynıyız ben de bugün 6+2 cuma günü dr gidicem vajinal mi baktı sana?

Back
X