• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Canım doktorlar kalp atışını görünceye kadar tatmin edici açıklama yapmıyorlar maalesef ultrason kağıdı vermiştir sana embriyo olduğunu sanmıyorum üstünde yazar kese boyutu bi bak istersen
Yok ya ultrason kagıdı da vermedi dewlete gittim ondan mı bılmıyorum. C tesı ozele gideceğim ınsaallah

Kızlar 6.haftadayım
Bugün kahve pembe akıntım başladı
Doktor progesteron veri(hiç inanmıyorum faydasına gerçi)
Belimde ağrıyor
Sanırım düşük yapıcam :KK43:
Yapmazsın merak etme ben kırmızı lekelere nazaran düşürmedim hayla karnımda gumbur gumbur kalbi atıyor. Progestanı saatlice ihmal etmeden al vajınal mi kullanıyorsun fitil olarak

Maşallah kızlar kalp atışları duyulmaya başlamış 🧿 herkes sağlıkla tamamlayıp kucağına alsın inşallah
Biz de bugün 7+2 olduk minik fasulyemle 😇
Bulantılarım hala çok fena, kızımla bile ilgilenemez oldum yavrum kendi kendine oyun oynuyor, sıkılınca gelip emiyor sonra oyununa devam ediyor.
Şimdi zorla kalktım da bari bir çorba yapayım çocuğa diye ama mutfağa girmek ne mümkün her şey kokuyor 😞
Maske taktım, zorla bir çorba koydum.
Ailesine yakın olanlar çok şanslı, gurbette olmaya alışkınım ama böyle zamanlarda zor geliyor

arkadaşlar merhaba, hepiniz umarım sağlıkla alırsınız bebeklerinizi kucağınıza :KK200:
ilk doktor randevusu için en mantıklı tarih nedir acaba?
beta hcg testini verdikten sonra hemen doktora gitmek istemiyorum, biraz erken öğrenmiş olacağım. şu haftadan itibaren gidersen en azından kese görebilirsin gibi genel bir istatistik var mı?

arkadaşlar merhaba, hepiniz umarım sağlıkla alırsınız bebeklerinizi kucağınıza :KK200:
beta hcg testini verdikten sonra hemen doktora gitmek istemiyorum, biraz erken öğrenmiş olacağım. şu haftadan itibaren gidersen en azından kese görebilirsin gibi genel bir istatistik var mı?
Adet günü geçtikten 8 -9 gün sonra ideal bence yani 5+1 5+2. Doktor öyle çağırıyor genelde

5 haftadan sonra git karından kese görülür en azından

Yapmazsın merak etme ben kırmızı lekelere nazaran düşürmedim hayla karnımda gumbur gumbur kalbi atıyor. Progestanı saatlice ihmal etmeden al vajınal mi kullanıyorsun fitil olarak
Kalp atışını duyduk şükür dün.
İğne atıldım ve haplarımı içiyorum düzenli.
Düne göre hafifledi biraz akıntı ama az az devam ediyor.senin hala devam ediyormu nezaman başladı kaça kadar devam etti

Progesteron bu durumlar için gerçekten çok başarılı. Lütfen olumlu düşünmeye çalış. Seni rahatlatacak iyi gelexek şey neyse onu yap.
Saolasın canım dün kalp atışı duyduk.
Kahve akıntım az da olsa devam ediyor
Doktor kese etrafı temiz muhtemelen rahim ağzından geliyor dedi
Ama yinede risk devam ediyor tabikide
Allahım inşallah sağ salim kavuşturur bebeklerimize

Benim betam 218.37 çıktı adetime göre 4haftam bitiyorda acaba şuan için normalmi değerim
Değere göre kaç haftalık oluyor söylerseniz sevinirim 😊

Benim betam 218.37 çıktı adetime göre 4haftam bitiyorda acaba şuan için normalmi değerim
Değere göre kaç haftalık oluyor söylerseniz sevinirim 😊
Canım değerin iyi maşallah ama kaç haftalık olduğu ultrasonda netlik kazanır bence 3-4 haftalık ☺️

Kalp atışını duyduk şükür dün.
İğne atıldım ve haplarımı içiyorum düzenli.
Düne göre hafifledi biraz akıntı ama az az devam ediyor.senin hala devam ediyormu nezaman başladı kaça kadar devam etti
Ben 3+3 te ogrendim 4 gibi basladı 6 ya kadar devam etti suan 6+5 hiç yok proluton iğne vurulıyorum ben hafta da bir

Kızlar mide yanmasına çözüm söyleyin lütfen.. Süt içemiyorum süt hiç sevmem napacağımı şaşırdım midem yanıyor sürekli

Arkadaşlar benim gün içersinde sık sık ama az miktarda bazen şeffaf bazen krem akıntım oluyor yani hamileliğimi öğrendiğimden beri aynı. Kokulu bir akıntı değil. Suyu da fazla tüketiyorum. Ama rahatsız ediyor sürekli lavaboya gitme ihtiyacı hissediyorum. Böyle bir durum yaşayan var mi ya da bu durum normal mi

Back
X