2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Acaba kızın mı olacak, çok merak ettim herşeyde önce sağlıkla doğsun, büyüsün inşallah. Kız erkek fark etmez ama insan merak da ediyor açıkçası
Ay bilmiyorum kiiii görecEz bakalım Burda ne olcak ne bitcek heyecanlıyım hayırlısıyla bugün kalp atışını duyalım da

Ben varimm keseyi gormustuk 4+3 de bakalim bugun ne diyecek 5+1 olduk bugunde kalp atisi duymak imkansiz sanirim vajinal bile olsa, niye cagirdi bilmiyorum yolk sac icin diye tahmin ediyorum gorememisti cunku bakalim
Hadi bakalımmm sanki biraz erken gibi ama belli olmaz bebeğim hayırlısı güzel haberlerle gel

Kizlar günaydın
Ben de imza alanima tahmini doğum tarihini ekledim bakalım hayırlısı
Kizlar , 27 aylık kızım var günlerim onunla koşturarak geçiyor. Sanırım bu yüzden hiç hamile modunda değilim çoğu zaman unutuyorum Eski beslenme düzenimi de terk etmedim hala her gün kola içmek istiyorum bir an önce sağlıklı beslenmeye başlamam gerek

Randevusu olanlar güzel haberlerle gelsin inşallah yolculuk konusunda düşük tehlikesi yoksa bir sakıncası olmaz ben bu hafta ve önümüzdeki hafta sürekli uzun yolculuk yaptım ve yapıyor olacağım cumartesi 5 saat araba kullandım.

Ben varimm keseyi gormustuk 4+3 de bakalim bugun ne diyecek 5+1 olduk bugunde kalp atisi duymak imkansiz sanirim vajinal bile olsa, niye cagirdi bilmiyorum yolk sac icin diye tahmin ediyorum gorememisti cunku bakalim
4+3 de vajinal muayenede mi göründü kese acaba

Kızlar merhaba bugun 5+2 yımm karından keseyı goremedı vajınal ultrasonda gordu. Hemsıresine 1-2m gbı bısı dedi ama bu ne demek cok mu kucuk. Birde bısey cıkmaSsa 2 3 hafta sonra kalp atısı ıcın gelırsın dedi. Dewlete gttım ozele de gitmeli mıyım yani agzınucuyla bısey olmassa ws dıınce tedirgin oldum bıde 1-2 ne ki kese mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…