2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kasilma nasil bir his oluyor? Benim karnimin sag alt kisminda yurudukce bir agri oluyor. 1 haftadir. Kasilma nasil bi his nasil ayirt edebilirim?

Ay çok teşekkür ederim ünv hastanesinde yapcam perinatoloji gitmiştim geçen hafta detaylıya. Evet aldım ben eczaneden 75 lik olanı sıvı şeklini yarın gidcem sabah. İnş seninde güsel sonuçlar gelir. Bnde demin uzandım hafiften oynadı. Birde şu aşıyı sorcktım aralık 18 de vurdum ilk dozu 18 ocak bugün gitmeliydim unuttum yarın gitsem sorun olmaz heralde.

Ben de 18 aralikta oldum ve ikinci dozu da bugun oldum, hatta kolum agriyo suan bir gunden bisey olmaz ama yarin mutlaka git.

O ağrılar bende hamileliğin başından beri var. Komple karnım ağrıyor bazen, kasıklarım, vajinamda bi ağrı oluyor.
Hergün bi yerim ağrıyor.
Çatı ağrısı denen ağrıyı bile yaşadım şimdiden

Kızlar ya benim kız hala aşağılarda baya. Hareket edince göbeğimle kasığım arasında kalan yer kabarıyor, zaten tekmelerini de oralarda hissediyorum. Hiç yukarı çıkmayacak mı bu sıpa?

Kızlar ya benim kız hala aşağılarda baya. Hareket edince göbeğimle kasığım arasında kalan yer kabarıyor, zaten tekmelerini de oralarda hissediyorum. Hiç yukarı çıkmayacak mı bu sıpa?
Benimde aynı kuzu hep kasık bölgesinde tekme hissediyorum bu gidişle 9 ayı doldurmaz gibime geliyor

Ben tekmelerini her yerde hissediyorum ya bazen mideme yakın da hissediyorum. Hatta bebek yüzünü göstermediğinde doktor baya bi tepeden de bakmıştı o kadar yukarıya çıktı mı dediğimde çıktı her yerde hissedebilirsin artık demişti. Sizinki aşağılara vuruyor bence hep

Evet hep sağ aşağıya vuruyor bazen yukarılarda da hissediyorum ama göbek deliğine kadar çıkmıyor hiç. Doktor yeri için iyi diyor hep belki dik duruyordur aşağı doğrı ittiriyordur bilmiyorum

Evet hep sağ aşağıya vuruyor bazen yukarılarda da hissediyorum ama göbek deliğine kadar çıkmıyor hiç. Doktor yeri için iyi diyor hep belki dik duruyordur aşağı doğrı ittiriyordur bilmiyorum
Bence de duruşundan kaynaklıdır. Çok fazla dönmüyor olabilir Benimki 360 derece dönüyor yetişemiyorum hızına

Benim 15 ocaktı, yarım gidebileceğim ancal, hemşire birkaç gün skntı olmaz dedi

Kurutma makinasıyla aşk yaşıyorum resmen. Yumuşacık oldu çamaşırlar, bir tiftik çıktı inanamadım. sıcacık katladım koydum. Keşke daha önce alsaymışım.
Bende bugün 2 kez çamaşır serip 1 kere olanları toplayıp katlayınca, acaba dedim eşim çok istiyor, 2. Çocuktan sonra nooolur alalım dicem bence hayırlı olsun canım güle güle kullan. Çok kolaylık bencede özellikle bebekli ev için

Ben çift isimliyim tek olsa daha kullanım açısından kolay olurdu diye düşünüyorum

Siz bebişiniz seçme şansını kullanana kadar hangi isimle seslenecekseniz o isimle devam edicek büyük iht. Canım. Yani öyle olmuyo o

Bebek detertanı olayı önemli ama kendi kıyafetlerimizi hatta babanın kıyafetlerini de bebek detertanıyla yıkamak lazım. Yüzü gözü biizm kiyafetlerimize değecek yatağımıza koyacağız belki. Son 2 ay komple deterjan değiştirmek lazım.

Ayni ben her gun baska yerim agriyo degisik degisik agrilar oluyo, bi rahat edemedim yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…