- 19 Kasım 2018
- 4.087
- 6.959
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #34.281
Kasilma nasil bir his oluyor? Benim karnimin sag alt kisminda yurudukce bir agri oluyor. 1 haftadir. Kasilma nasil bi his nasil ayirt edebilirim?Kızlar rahim ağrılarınız başladımı??
Bende 3-4gündür var.
Neresi ağrıyo diye göster desen gösteremem öle bi ağrı ,ilk gebelikte daha erken başlamıştı adet olcak gibi ağrılar.sanırım vucut artık doğuma hazırlanıyo şükür kasılmam yok2.gebelikte biraz tecrübe oluyor ama tedirgin olmaktan hiçbişey kaybedilmiyormuş :)
Ay çok teşekkür ederimBen de sevemedim pek, aramizda kalsinyine de halimize cok sukur diyorum seker yuklemen de insallah guzel gecer bisey cikmaz.
Saglikocaginda mi yaptiracaksin? Eger oyleyse kendimiz aliyormusuz icecegi, bana oyle dedi hemsire. Ben eczaneye sordum toz olandan degil de limonlu gazoz gibi varmis dedim, ondan getirecekler. Burdan okumustum, limonlu olan daha icilebilir gibi diye.
Ayaktayken ben cogunlukla duymuyorum hareketlerini. Cunku biz hareket halindeyken uyuyabiliyormus. Dun aksam 1 saat bulasik sofra topla vs faslindan sonra oturdum,bi turlu duymadim tedirgin oldum. Anca ilerleyen saatlerde bikac pit pit yapti.
Ben de 18 aralikta oldumAy çok teşekkür ederimünv hastanesinde yapcam perinatoloji gitmiştim geçen hafta detaylıya. Evet aldım ben eczaneden 75 lik olanı sıvı şeklini yarın gidcem sabah. İnş seninde güsel sonuçlar gelir. Bnde demin uzandım hafiften oynadı. Birde şu aşıyı sorcktım aralık 18 de vurdum ilk dozu 18 ocak bugün gitmeliydim unuttum yarın gitsem sorun olmaz heralde.
O ağrılar bende hamileliğin başından beri var. Komple karnım ağrıyor bazen, kasıklarım, vajinamda bi ağrı oluyor.Kızlar rahim ağrılarınız başladımı??
Bende 3-4gündür var.
Neresi ağrıyo diye göster desen gösteremem öle bi ağrı ,ilk gebelikte daha erken başlamıştı adet olcak gibi ağrılar.sanırım vucut artık doğuma hazırlanıyo şükür kasılmam yok2.gebelikte biraz tecrübe oluyor ama tedirgin olmaktan hiçbişey kaybedilmiyormuş :)
Benimde aynı kuzu hep kasık bölgesinde tekme hissediyorum bu gidişle 9 ayı doldurmaz gibime geliyorKızlar ya benim kız hala aşağılarda baya. Hareket edince göbeğimle kasığım arasında kalan yer kabarıyor, zaten tekmelerini de oralarda hissediyorum. Hiç yukarı çıkmayacak mı bu sıpa?
Çabuk çıkacaklar galibaBenimde aynı kuzu hep kasık bölgesinde tekme hissediyorum bu gidişle 9 ayı doldurmaz gibime geliyor
BencedeeeeÇabuk çıkacaklar galibaaçılsın diye bekliyor
Henüz olmadım.cumaya aldım randevumu. Birkaç gün şeker ölçümümü yapayım bi fikir olsun istedim. Şuan ölçüyorum.Endokrin muayene oldunuz mu
Ben tekmelerini her yerde hissediyorum ya bazen mideme yakın da hissediyorum. Hatta bebek yüzünü göstermediğinde doktor baya bi tepeden de bakmıştı o kadar yukarıya çıktı mı dediğimde çıktı her yerde hissedebilirsin artık demişti. Sizinki aşağılara vuruyor bence hepKızlar ya benim kız hala aşağılarda baya. Hareket edince göbeğimle kasığım arasında kalan yer kabarıyor, zaten tekmelerini de oralarda hissediyorum. Hiç yukarı çıkmayacak mı bu sıpa?
Benimde aşağılarda halaKızlar ya benim kız hala aşağılarda baya. Hareket edince göbeğimle kasığım arasında kalan yer kabarıyor, zaten tekmelerini de oralarda hissediyorum. Hiç yukarı çıkmayacak mı bu sıpa?
Evet hep sağ aşağıya vuruyorBen tekmelerini her yerde hissediyorum ya bazen mideme yakın da hissediyorum. Hatta bebek yüzünü göstermediğinde doktor baya bi tepeden de bakmıştı o kadar yukarıya çıktı mı dediğimde çıktı her yerde hissedebilirsin artık demişti. Sizinki aşağılara vuruyor bence hep
Bence de duruşundan kaynaklıdır. Çok fazla dönmüyor olabilirEvet hep sağ aşağıya vuruyorbazen yukarılarda da hissediyorum ama göbek deliğine kadar çıkmıyor hiç. Doktor yeri için iyi diyor hep belki dik duruyordur aşağı doğrı ittiriyordur bilmiyorum
Benim 15 ocaktı, yarım gidebileceğim ancal, hemşire birkaç gün skntı olmaz dediAy çok teşekkür ederimünv hastanesinde yapcam perinatoloji gitmiştim geçen hafta detaylıya. Evet aldım ben eczaneden 75 lik olanı sıvı şeklini yarın gidcem sabah. İnş seninde güsel sonuçlar gelir. Bnde demin uzandım hafiften oynadı. Birde şu aşıyı sorcktım aralık 18 de vurdum ilk dozu 18 ocak bugün gitmeliydim unuttum yarın gitsem sorun olmaz heralde.
Bende bugün 2 kez çamaşır serip 1 kere olanları toplayıp katlayınca, acaba dedimKurutma makinasıyla aşk yaşıyorum resmen. Yumuşacık oldu çamaşırlar, bir tiftik çıktı inanamadım.sıcacık katladım koydum. Keşke daha önce alsaymışım.
Ben çift isimliyim tek olsa daha kullanım açısından kolay olurdu diye düşünüyorumKızlar çift isim hakkında ne düşünüyorsunuz? İki isim koyalım diye düşündük en son ama şimdi de içime sinmiyor acaba zorluk çeker mi diye. Kişilik bölünmesi gibi şeylere inanmıyorum öyle diyen psikologlar olmuş çünkü ama ben daha çok bir zorluğunu yaşar mı, keşke tek ismim olsaydı der mi gibi şeyleri düşünüyorum bu ara. Ben ve ailemdeki herkes tek isimli olduğu için kestiremiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Siz bebişiniz seçme şansını kullanana kadar hangi isimle seslenecekseniz o isimle devam edicek büyük iht. Canım. Yani öyle olmuyo oBen de araştırdım biraz, hangisini kullanıyorsun sorusundan yılmış genelde insanlar. Ya da iş yerinde farklı, ailede farklı, okulda farklı olması yormuş bazılarını. Eşim de seçme hakkı sunalım, hangisini severse onu kullansın diyor. Bilemedim çok karasız kaldım.
Ayni benO ağrılar bende hamileliğin başından beri var. Komple karnım ağrıyor bazen, kasıklarım, vajinamda bi ağrı oluyor.
Hergün bi yerim ağrıyor.
Çatı ağrısı denen ağrıyı bile yaşadım şimdiden