- 3 Şubat 2008
- 727
- 456
- 38
- Konu Sahibi KirazHanim
- #34.261
Seker yuklemesı yaptıran arkadaşlar glikoz ıctıkyrn 1 saat sonramı 2 saat sonramı lan verdınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende oluyor ağrı ara verince daha kötü hal aldı sabaha kadar pozisyon değiştirmekten ağrıdan uyuyamıyorum o derece.Bende de sag bacagimi adim attikca suren bir sag kasik agrisi var magnezyumu son gunlerde kafama gore kullandim, hatta 3 gun icmedim. Ondan mi oldu ama oncesinde basladi benim 1 hafta oluyor. Magnezyumu doktorun birak diyene kadar kullan bence. Ben korktum, aksatmiycam artik.
Baya agri olmus sende demek ki benim siddetli degil ama surekli, o da mutsuz ediyor insani.. Tam bi huzura eriyor gibi oluyorum, bu sefer baska yerimde baska sey basliyo yine endiseye kapiliyorum. Cok acaip bir surec hamilelik..Bende oluyor ağrı ara verince daha kötü hal aldı sabaha kadar pozisyon değiştirmekten ağrıdan uyuyamıyorum o derece.
İlk önce kadın doğuma gideceksin o yönlendiriyor direkt randevu alınmıyorMerhabalar, devlette detaylı ultrason için kendimiz perinatalogtan normal randevu alsak oluyor mu acaba ? Yoksa birinin yönlendirmesi mi gerekiyor?
Belki bi tık daha ağırdır ama çok da ağır değil ben her odaya taşıyordum. Ben nerdeysem bu ve bebiş o odadaydı tabi dönmeye başlayana kadar, dönmeye başladıktan sonra sadece sallayıp uyutmak için kullandıkHeh tamam, bu lateral sallıyormuş demek, canım peki bunların ağırlığı nasıl oluyor?
O anne kucağına göre daha mı hantal?
Uni babayde zararlı bir kimyasal vardı adını unuttum. İnstagramda mühendisin oğlu diye bir sayfa var orayı incele istersen içerik olarak ürünleri inceleyip daha masum olanları söylüyor. Ben sleepy yenidoğan kullandım hep ıslak mendil olarak çok memnundum. En son baby Turco nun yeni çıkan zeytinyağlı ıslak mendilini aldım o da güzelKızlar uni baby de bebek deterjanı yumuşatıcı ıslak mendil de indirm var 3 lu deterjan 83 3 lu yumuşatıcı 30 yeni doğan ıslak mendil 18 li 109 şampuan 15 uygun mu ve sağlıklı mı bebisler için
Ben perinatalogtan randevu alabildim aslında iki hafta sonrası için ama yine de ilk kadın doğuma mi gidilmesi gerekiyor?İlk önce kadın doğuma gideceksin o yönlendiriyor direkt randevu alınmıyor
Teşekkür ederim canım arastircam sepetten çıkarıyorumUni babayde zararlı bir kimyasal vardı adını unuttum. İnstagramda mühendisin oğlu diye bir sayfa var orayı incele istersen içerik olarak ürünleri inceleyip daha masum olanları söylüyor. Ben sleepy yenidoğan kullandım hep ıslak mendil olarak çok memnundum. En son baby Turco nun yeni çıkan zeytinyağlı ıslak mendilini aldım o da güzel
Kadın Doğuma gitmeden randevu alınmıyor normalde. Emin misin aldığına?Ben perinatalogtan randevu alabildim aslında iki hafta sonrası için ama yine de ilk kadın doğuma mi gidilmesi gerekiyor?
Bebeğin motor gelişimine katkı sağlıyormuş. 300-400 lük ana kucakları ile bir değildir bence. Ben pahalı olduğu için tercih etmedim. Tercih edenleri de anlarım. Çünkü çevremde kullanıp memnun kalan çok kişi varBu babyjörn neden bu kadar abartiliyor hic bilmiyorum. 1500 2000 tl arasi bisey ve manuel. Onun ayarinda en fazla 300 400 e de cok guzel anakucaklari bulunabilir.
İçmeden önce, içtikten 1 saat sonra ve 2 saat sonra. 75 lik yapıldıSeker yuklemesı yaptıran arkadaşlar glikoz ıctıkyrn 1 saat sonramı 2 saat sonramı lan verdınız
Rahatligina zaten sozum yok. Cok rahat ve ergonomik oldugu anlasiliyor. Biraz da tercih ve butce meselesiBebeğin motor gelişimine katkı sağlıyormuş. 300-400 lük ana kucakları ile bir değildir bence. Ben pahalı olduğu için tercih etmedim. Tercih edenleri de anlarım. Çünkü çevremde kullanıp memnun kalan çok kişi var
Tek isim severim ama 2 isim koymak durumundayımKızlar çift isim hakkında ne düşünüyorsunuz? İki isim koyalım diye düşündük en son ama şimdi de içime sinmiyor acaba zorluk çeker mi diye. Kişilik bölünmesi gibi şeylere inanmıyorum öyle diyen psikologlar olmuş çünkü ama ben daha çok bir zorluğunu yaşar mı, keşke tek ismim olsaydı der mi gibi şeyleri düşünüyorum bu ara. Ben ve ailemdeki herkes tek isimli olduğu için kestiremiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Endokrin muayene oldunuz muİçmeden önce, içtikten 1 saat sonra ve 2 saat sonra. 75 lik yapıldı
Kendi soyismi kadar harfi olan soyisimli biriyle evlensinBizimki 5 harfli, çok uzun değil yani. Ama ilerde evlenince nasıl bir soyisim alır onu bilemiyorum tabi. Erkek olsa düşünmezdim ömür boyu aynı ismi kullanacak zaten diye. Öff kadınların soyadını neden değiştiriyorlar ya
Öyle denk gelirse evlensin tabi ben karşı çıkmam benim de öyle oldu harf sayısı değişmedi. ya ben sırf uzun uzun sevmediğim için kendi soyadımı bile almadım. Ama şimdi kararsız kaldım bir isim tek başına tamamen içime sinse tek koyacağım da. I ıh olmuyor.Kendi soyismi kadar harfi olan soyisimli biriyle evlensin
Benim ki 6 harfliydi kocamınki de öyle benimde tek ismim var.
Fazla acaip sağlıkla doğsun lar da hiç sevemedim hamileliği ben şu şeker yüklemesini de yarın bir atlatim. Birde dündendir bebek hareketlerinde azalma var gibi yda ayaktaydım hep ondan mı bilemedimBaya agri olmus sende demek ki benim siddetli degil ama surekli, o da mutsuz ediyor insani.. Tam bi huzura eriyor gibi oluyorum, bu sefer baska yerimde baska sey basliyo yine endiseye kapiliyorum. Cok acaip bir surec hamilelik..
Ben de sevemedim pek, aramizda kalsin yine de halimize cok sukur diyorum seker yuklemen de insallah guzel gecer bisey cikmaz.Fazla acaip sağlıkla doğsun lar da hiç sevemedim hamileliği ben şu şeker yüklemesini de yarın bir atlatim. Birde dündendir bebek hareketlerinde azalma var gibi yda ayaktaydım hep ondan mı bilemedim