- 2 Ağustos 2020
- 2.019
- 2.254
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #34.241
Ben iki ismin birbiri ile uyumlu olması taraftarıyım. İkisi birden kullanılırsa koymak daha mantıklı geliyor. Tabi tercih meselesiKızlar çift isim hakkında ne düşünüyorsunuz? İki isim koyalım diye düşündük en son ama şimdi de içime sinmiyor acaba zorluk çeker mi diye. Kişilik bölünmesi gibi şeylere inanmıyorum öyle diyen psikologlar olmuş çünkü ama ben daha çok bir zorluğunu yaşar mı, keşke tek ismim olsaydı der mi gibi şeyleri düşünüyorum bu ara. Ben ve ailemdeki herkes tek isimli olduğu için kestiremiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Ben iki isim koymayi hic dusunmedim,dusunmem. Cunku okul hayatinda da sosyal yasantisinda da genelde mutlaka farkli hitap edenler olacak. Cocuga yuk gibi geliyor benim icin iki isim.Kızlar çift isim hakkında ne düşünüyorsunuz? İki isim koyalım diye düşündük en son ama şimdi de içime sinmiyor acaba zorluk çeker mi diye. Kişilik bölünmesi gibi şeylere inanmıyorum öyle diyen psikologlar olmuş çünkü ama ben daha çok bir zorluğunu yaşar mı, keşke tek ismim olsaydı der mi gibi şeyleri düşünüyorum bu ara. Ben ve ailemdeki herkes tek isimli olduğu için kestiremiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
şu an çok iyi anlıyorum valla otururken kalkarken yatakta dönerken derin nefes alırken bile batıyor bende korkmaya başladım randevum cumartesi günü o zmana kadar bekliycem artık sen öğrenirsen bana da söyle olur muYaklasik 1 haftadir bende de var. Dun ilk defa internetten okuyayim dedim gece kabus gordum resmenbenim soyle oluyor, ayaga kalktigimda sag ayagimi her basisimda agriyi duyuyorum. Ya da otururken sag ayagimi kaldirdigimda. Bu 1 haftadir her gun oluyor. Cok siddetli bir agri degil ama insani huzursuz eden kendini surekli belli eden bir agri. Magnezyumu 3 gun icmedim acaba ondan mi diyorum ama bilmiyorum. Devam ederse doktora sorucam.
aynen canım iş yapınca anladım da çalışırken oturarak çalışıyorum birden girmeye başladı yineO ağrılardan acilde sabahladım bi gece canım normal heralde gruptaki annelerden de çoğu yaşıyor dinlenmen lazım iş yapınca artıyor
canım benim eltimde var bebek resmen doğduğundan berridir hep yanında taşıyor misafirliğe bile gitse bunla gidiyor iş yaparken buna yanına koyuyor öyle işini falan yapıyor bende alcam bundanKızlar selam, şu tarz bir şey, salonda biz otururken ya da mutfakta bişeler yaparken bebeği yanımızda tutmak istediğimizde iyi bir şey mi? Bir de bunda bebek uyur mu? Bir de 6 aya kadar falan ancak kullanılır herhalde bu dimi?
Olur, mutlaka soylerimşu an çok iyi anlıyorum valla otururken kalkarken yatakta dönerken derin nefes alırken bile batıyor bende korkmaya başladım randevum cumartesi günü o zmana kadar bekliycem artık sen öğrenirsen bana da söyle olur mu
Bu babyjörn neden bu kadar abartiliyor hic bilmiyorum. 1500 2000 tl arasi bisey ve manuel. Onun ayarinda en fazla 300 400 e de cok guzel anakucaklari bulunabilir.aaa ne demişler yorumlarda, ben de onu beğeniyordum.
etrafımda da çok fazla babybjörn kullanan var, nesi farklı diğer elle sallananlardan bilmiyorum ama insanlar çok beğeniyor bunu...
Bu babyjörn neden bu kadar abartiliyor hic bilmiyorum. 1500 2000 tl arasi bisey ve manuel. Onun ayarinda en fazla 300 400 e de cok guzel anakucaklari bulunabilir.
aaa ne demişler yorumlarda, ben de onu beğeniyordum.
etrafımda da çok fazla babybjörn kullanan var, nesi farklı diğer elle sallananlardan bilmiyorum ama insanlar çok beğeniyor bunu...
Yenidoğana uygun değilmiş, yatış pozisyonu olamıyormuş sanırsam, öyle olunca kısa süre kullanılabiliyormuş diyeaaa ne demişler yorumlarda, ben de onu beğeniyordum.
Evet otomatik değil o. Bagi otomatik versiyonu onun. Ablam ayaklarının arasına alıyordu onu, kitap okurken ya da tv izlerken sallıyordu öyle. Durmayan bebek durmaz ama tabi. Keşke bu kadar pahalı olmasaydıNuna anakucağını ben kendi kendine sallanıyor diye biliyordum ama motorlu değilmiş. Dokununca sallanmaya başlayıp bir kaç dk kendi kendine sallanıyormuş. Galiba ondan daha çok ağırlık taşıyor. Keşke kendi kendine de sallansaydı
Popüler kültür etkisi de olabilir biraz diye düşünüyorumişte hiç anlamıyorum ki kesin ergonomisi vs. bi tık daha düzgün o yüzden buna konunca ağlayan/sevmeyen bebek sayısı daha az..
yoksa dediğin gibi manuel sallanan bir şey için insanların pahalı bulup beğenmemesini beklerim...
Merhabalar, devlette detaylı ultrason için kendimiz perinatalogtan normal randevu alsak oluyor mu acaba ? Yoksa birinin yönlendirmesi mi gerekiyor?Ben devlette yaptırdım canım
Bence baya rahat, o konudan eminim. Ama manuel bisey icin de 2000 lira vermem, benzer rahatlikta hadi tas catlasin 500 e gider fisher price alirimişte hiç anlamıyorum ki kesin ergonomisi vs. bi tık daha düzgün o yüzden buna konunca ağlayan/sevmeyen bebek sayısı daha az..
yoksa dediğin gibi manuel sallanan bir şey için insanların pahalı bulup beğenmemesini beklerim...
Kesinlikle katiliyorummPopüler kültür etkisi de olabilir biraz diye düşünüyorumünlüler, influencerlar kullanınca bir kıymete biniyor bu tip şeyler. Bir de o kadar para verince kötü diyemiyor da olabilirler
Onlar reklam da yapıyorlar ya canım o yüzden öyle övüyorlar. Düşmemek lazım. Onlara tanıtım amaçlı hediye ediyorlar zaten dediğin gibi. Tabi muhteşem, harika diyecekler, bedava sirke baldan tatlıKesinlikle katiliyorummben birden fazla kez denk geldim bu anakucagini kullanan populer kisilere, asiri bir abartili tavsiyeler ediyolar falan. Bazen pahali sey kullaninca kiymetli olur ya, biraz da o hesap. Ben bunu kendim bi muslin markasinda yasamistim. Hep unlulere hediye yollamislar, onlar da stroylerinde nasil yumusak soyle guzel boyle guzel. Etkilendim ben de aldim, hic de oyle ipek vs yumusakliginda degil, normal bi muslin. Iste, imaj her seydir.
Bende de sag bacagimi adim attikca suren bir sag kasik agrisi varMerhaba hanımlar. Yarın şeker yüklemesi yapcam dr sekreteri 75 lik yazdı ilacı ilk defa yapcm. Birde hala bacak kasık ağrıları olan varmı ben magnezyum tablet alıyorum hala 2 gün içmedim daha kötü oldum. Ne zmana kadar alınabilir onlar acaba