2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben iki ismin birbiri ile uyumlu olması taraftarıyım. İkisi birden kullanılırsa koymak daha mantıklı geliyor. Tabi tercih meselesi

Ben iki isim koymayi hic dusunmedim,dusunmem. Cunku okul hayatinda da sosyal yasantisinda da genelde mutlaka farkli hitap edenler olacak. Cocuga yuk gibi geliyor benim icin iki isim.

şu an çok iyi anlıyorum valla otururken kalkarken yatakta dönerken derin nefes alırken bile batıyor bende korkmaya başladım randevum cumartesi günü o zmana kadar bekliycem artık sen öğrenirsen bana da söyle olur mu

canım benim eltimde var bebek resmen doğduğundan berridir hep yanında taşıyor misafirliğe bile gitse bunla gidiyor iş yaparken buna yanına koyuyor öyle işini falan yapıyor bende alcam bundan

Kızlar uni baby de bebek deterjanı yumuşatıcı ıslak mendil de indirm var 3 lu deterjan 83 3 lu yumuşatıcı 30 yeni doğan ıslak mendil 18 li 109 şampuan 15 uygun mu ve sağlıklı mı bebisler için

Nuna anakucağını ben kendi kendine sallanıyor diye biliyordum ama motorlu değilmiş. Dokununca sallanmaya başlayıp bir kaç dk kendi kendine sallanıyormuş. Galiba ondan daha çok ağırlık taşıyor. Keşke kendi kendine de sallansaydı

Olur, mutlaka soylerim

aaa ne demişler yorumlarda, ben de onu beğeniyordum.
etrafımda da çok fazla babybjörn kullanan var, nesi farklı diğer elle sallananlardan bilmiyorum ama insanlar çok beğeniyor bunu...
Bu babyjörn neden bu kadar abartiliyor hic bilmiyorum. 1500 2000 tl arasi bisey ve manuel. Onun ayarinda en fazla 300 400 e de cok guzel anakucaklari bulunabilir.

Bu babyjörn neden bu kadar abartiliyor hic bilmiyorum. 1500 2000 tl arasi bisey ve manuel. Onun ayarinda en fazla 300 400 e de cok guzel anakucaklari bulunabilir.

işte hiç anlamıyorum ki kesin ergonomisi vs. bi tık daha düzgün o yüzden buna konunca ağlayan/sevmeyen bebek sayısı daha az..
yoksa dediğin gibi manuel sallanan bir şey için insanların pahalı bulup beğenmemesini beklerim...

etrafımda da çok fazla babybjörn kullanan var, nesi farklı diğer elle sallananlardan bilmiyorum ama insanlar çok beğeniyor bunu...

Yenidoğana uygun değilmiş, yatış pozisyonu olamıyormuş sanırsam, öyle olunca kısa süre kullanılabiliyormuş diye

Evet otomatik değil o. Bagi otomatik versiyonu onun. Ablam ayaklarının arasına alıyordu onu, kitap okurken ya da tv izlerken sallıyordu öyle. Durmayan bebek durmaz ama tabi. Keşke bu kadar pahalı olmasaydı

Popüler kültür etkisi de olabilir biraz diye düşünüyorum ünlüler, influencerlar kullanınca bir kıymete biniyor bu tip şeyler. Bir de o kadar para verince kötü diyemiyor da olabilirler

Bence baya rahat, o konudan eminim. Ama manuel bisey icin de 2000 lira vermem, benzer rahatlikta hadi tas catlasin 500 e gider fisher price alirim

Popüler kültür etkisi de olabilir biraz diye düşünüyorum ünlüler, influencerlar kullanınca bir kıymete biniyor bu tip şeyler. Bir de o kadar para verince kötü diyemiyor da olabilirler
Kesinlikle katiliyorumm ben birden fazla kez denk geldim bu anakucagini kullanan populer kisilere, asiri bir abartili tavsiyeler ediyolar falan. Bazen pahali sey kullaninca kiymetli olur ya, biraz da o hesap. Ben bunu kendim bi muslin markasinda yasamistim. Hep unlulere hediye yollamislar, onlar da stroylerinde nasil yumusak soyle guzel boyle guzel. Etkilendim ben de aldim, hic de oyle ipek vs yumusakliginda degil, normal bi muslin. Iste, imaj her seydir.

Merhaba hanımlar. Yarın şeker yüklemesi yapcam dr sekreteri 75 lik yazdı ilacı ilk defa yapcm. Birde hala bacak kasık ağrıları olan varmı ben magnezyum tablet alıyorum hala 2 gün içmedim daha kötü oldum. Ne zmana kadar alınabilir onlar acaba

Onlar reklam da yapıyorlar ya canım o yüzden öyle övüyorlar. Düşmemek lazım. Onlara tanıtım amaçlı hediye ediyorlar zaten dediğin gibi. Tabi muhteşem, harika diyecekler, bedava sirke baldan tatlı

Bende de sag bacagimi adim attikca suren bir sag kasik agrisi var magnezyumu son gunlerde kafama gore kullandim, hatta 3 gun icmedim. Ondan mi oldu ama oncesinde basladi benim 1 hafta oluyor. Magnezyumu doktorun birak diyene kadar kullan bence. Ben korktum, aksatmiycam artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…