2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bu pahalı değil mi ya? Ya hiç sevmezse, 6 ay için fazla bence ya, garanti olsa seveceği bir de, ben daha uygun fiyatlı alacağım kuzum, çok teşekkür ederim, alayım ben de

Bizim soyisim uzun olduğu için tek isime karar verdik

Bunda bebek uyutuluyor dimi kuzum? Senin yolladığın da daha estetikmiş ama, aklım kaldı bak, dur ağırlıklarını kıyaslayayım, kanzın çok hafifti çünkü, rahat taşımak da önemli çünkü

Bizim soyisim uzun olduğu için tek isime karar verdik
Bizimki 5 harfli, çok uzun değil yani. Ama ilerde evlenince nasıl bir soyisim alır onu bilemiyorum tabi. Erkek olsa düşünmezdim ömür boyu aynı ismi kullanacak zaten diye. Öff kadınların soyadını neden değiştiriyorlar ya

Hangi tarz lateral sallıyor, anne dizi olan mı canım? Bu da mantıklı mesela
Şu tipler canım.

Uyutmak için kullanılacaksa bu tipler bana daha mantıklı ve konforlu geliyor. Ama sadece oyalansın, üstündeki oyuncaklarıyla oynasın dersen diğerleri daha uygun tabi.

Heh tamam, bu lateral sallıyormuş demek, canım peki bunların ağırlığı nasıl oluyor?
O anne kucağına göre daha mı hantal?

Canım Ben de iki isim istiyorum ama bnm hem eşim iki isimli hem babam ikiside kesinlikle karşılar iki işime zorlandiklarini söylüyorlar psikolojik yanını bilmiyorum ama sosyolojik olarak zor oluyor diyorlar

Bence zorlanmaz. Moduna göre ismini seçer. İsimlerden biri çok alaturka bir isim olursa zaten onu yoksayar. Ama ona da seçme şansı vermiş olursunuz.
Bu arada analar nedir seçtiğiniz isimler herkesler saklıyor yahu. Çocuklara büyünce ismin ne diye soracaklar annem saklıyor söyleyemem diyecek .

Canım Ben de iki isim istiyorum ama bnm hem eşim iki isimli hem babam ikiside kesinlikle karşılar iki işime zorlandiklarini söylüyorlar psikolojik yanını bilmiyorum ama sosyolojik olarak zor oluyor diyorlar
Ben de araştırdım biraz, hangisini kullanıyorsun sorusundan yılmış genelde insanlar. Ya da iş yerinde farklı, ailede farklı, okulda farklı olması yormuş bazılarını. Eşim de seçme hakkı sunalım, hangisini severse onu kullansın diyor. Bilemedim çok karasız kaldım.

Bu arada son çocuğuna iki isim koymak isteyen biri diğer çocuğun tepkisiyle karşılaşmış. Bana koymamışsın ona da koyamazsın demiş. İki isimli çift arkadaşım da iki çocuğuna da iki isim koydular. Hayatlarından memnunlar.

Ay evet bir de böyle bir durum var. Şu an için ikinciyi istemiyorum ama olur da istersek ona da iki isim koymak durumunda kalırız bu sefer bozulmaz mı niye onda iki benim tek bu arada alaturka bir isim düşünmüyoruz hep modern isimlere baktık. Olursa ikisi de tek tek kullanılabilir isimler olacak. Aile büyüğü ismi falan da değil. O yüzden kararsızım.

Asıl seçme şansı o zaman oluyor işte .

Is yerinde farklı evde farklı oluyor eşimin adı ahmet dursun ben ahmet diyorum işyerinde ahmet memlekette dursun hatta memlekette ahmet dediğimde tanımayanlar oluyor o derece :) babaminda aynı ben küçükken hatırlıyorum memlekette kimin kızışın diye sorardılar ismini söylerdim tanımazdılar ikinci ismiyle taniyordular çünkü

Yani biz iki isim koyarsak memlekette farklı evde farklı durumu olmaz zaten biz hangisini söylersek onu kullanırlar da, mesela kuzenimin iki ismi var ailede akrabalar arasında herkes ilk ismini kullanıyor. Okulda ikinci ismiyle tanıtıyormuş kendini. Eşine de öyle tanıtmış sanırım. Bu onu ne şekilde etkiledi onu bilemiyorum tabi.

Bu pahalı değil mi ya? Ya hiç sevmezse, 6 ay için fazla bence ya, garanti olsa seveceği bir de, ben daha uygun fiyatlı alacağım kuzum, çok teşekkür ederim, alayım ben de

Aslinda daha uygun fiyatli bicok alternatif var ana kucagi. Ama bu bana cok sevimli ve cok rahatmis izlenimi veriyor,o yuzden cok sevmistim. 6 aydan fazla da oturabilir sankiValla 500 lira verip de icinde yatmak istemezse bosa gitmesin diye ben otururum

Bebek hem uyuyor hem boyle elle pis pis yapiyosun kenarindan tutup, hafif sallaniyo. Bunun otomatik sallayanlari da var ama ben onlardan almiycam. Bazi markalar asiri pahali. Mesela su 2000 tl

Ben de şimdi araştırınca bagi dastana diye bir marka buldum, pek fonksiyonluymuş ya, acaba diyorum şuan , herhalde onu alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…